Jump to content

sverto

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sverto's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

  1. Legger til denne videoen i tråden, her skyter de jo Bjørn med 6.5cm på solid avstand 2:01
  2. Herlig, alltid artig med uventede situasjoner
  3. Sjeldent det er noe ulv i det området. Morsan har bodd på Särnaheden 10 år og jeg har x antall timer i skogen i området, både på jakt og ellers.
  4. Gratulerer med godt valg av hund msteiro Og første felte fugl! Hvilket dekken er det du har?
  5. Prøv Orsa besparingsskog om du ikke har funnet annet, er en meget stor stamme i Noppikoski.
  6. sverto

    Klekking 2016

    Ser Engerdal har tellingene klare, det er noe oppgang siden i fjor, men det betyr vel et labert år egentlig og tenker det gjelder Femund/Røros også. Røros var stengt i fjor og Engerdal hadde store restriksjoner, at oppgangen ikke er større da betyr vel at klekkingen ikke har vært altfor bra eller at folk må begynne å jakte predatorer i større skala.
  7. Det er rett og slett bare å gratulere visse folk med hvor lite til ingenting det må finnes i toppen. http://www.retten.no/jaktet-pa-fredet-vilt/s/5-44-50550 Noen som vet om dette medfører straff og evt hvilke konsekvenser det får?
  8. Idre og Särna får du ikke kjøpt på områder det er verdt å jakte i. Har en mor som bor der og kjøpte kort på et område som het Micklarbo. var ikke jaktbart. Resten av området kan du kun jakte i om du jakter med eninnenbygds. Har snakket med de i Malung på turistkontoret, fikk nr til en der som det kunne kjøpes av, men valgte annet sted den gang så jeg kjenner ikke området.
  9. Har gått på 4 ryper, 3 i femundsmarka og 1 i Fulufjället i dag, Femund for 3 uker siden. Alle uten kyllinger, lover ikke bra det i hvert fall.
  10. Pass på at du styrer hunden i skogen, du bestemmer når den skal vende. Ser du at den er på vei over en knaus så vender du den, for all del ikke la hunden få muligheten til å stikke seg en tur for da er muligheten for at den tar opp fugl or deretter jager stor. Hvor har du kjøpte den?
  11. sverto

    Vorsteh

    Om du går inn på - valpeliste så ser du godkjente/anbefalte parringer. Søk på hundens navn i google så finner du oppdretter, skal vel også stå kontakt info om du går inn på nettopp info Om du ikke er helt steil på strihåret så har jeg grei oversikt på korthår.
  12. Hei, har du fått til en løsning for hunden? Jeg er interessert i å låne/passe den i høst. Kan love mye jakt og frisk luft for hunden din. Jeg holder til på Røros. Sverre
  13. Ai ai kjempemessig link. Tror det blir custom stokk fra boyds noe alà http://www.boydsgunstocks.com/product.h ... 0&cat=1223 Hva er det som skiller la og sa på de egentlig? Kjenner jeg faktisk gleder meg skikkelig til å begynne å demontere rifla, blir spennende å se hva resultatet blir etterhvert.
  14. Alldeles korrektus er det mye pes med det? Å fikser jeg det greit selv?
×
×
  • Create New...