Jump to content

jas

Members
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jas's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

13

Reputation

  1. jas

    Ruger PC Carbine

    Ja, frist på 3 måneder til å avhende.
  2. jas

    Ruger PC Carbine

    Vedtak om innvilget våpentillatelse omgjøres. Dette var overskriften på brev fra møre og romsdal politidistrikt som ble åpnet i dag da jeg kom fra jobb, post stemplet 28.06 Jeg gis da en frist på tre måneder til å avhende våpenet. Har andre fått slike brev? Det interessante er hva de sier om erstatning "I saker hvor staten har gjort en feil som har medført økte kostnader for den som rammes av feilen, har vedkommende krav på erstatning for sine utgifter . Dersom du har hatt et økonomisk tap i denne saken, for eksempel utgifter til kjøp av våpen og våpengebyr, kan du fremme erstatningskrav. Erstatningskravet må være skriftlig begrunnet, og dumt fremlegge dokumentasjon på de utgiftene du har hatt." Erstatningskravet må sendes innen tre uker. De har altså tenkt å dekke hele beløpet som er tapt, slik jeg leser det.
  3. jas

    Ruger PC Carbine

    Hvis dette stemmer, bør det komme frem konkrete ting offentlig. Ikke bare rykter. Men jeg er med, PC9 vil jeg gjerne beholde.
  4. Tanken var å pulver lakkere ja, den MP tanga så jo veldig bra ut. Kan brukes for 357 også, selv om jeg har bestilt 148 grain WC til den . Takker for innspill.
  5. Noen som støper kuler til 9mm med vekt rundt 125 grain som anbefales? Vurderer Lee TL 124 TC.
  6. jas

    Ruger PC Carbine

    Vet du noenlunde hvilken uke de kommer?
  7. Hvor mange 22-våpen kan man søke på etter forskriftsendringen? Har en som brukes til finfelt, kan man i tillegg søke om et våpen til hurtigpistol og 22 revolver til NAIS feks? Jeg tolker det slik , skulle gjerne hørt andre sine synspunkt.
  8. Det er ikke nødvendigvis våpenkontoret sin feil at det tar lang tid å få våpenkortet. Enkelte forhandlere sender inn papirene en gang i året, det er først da våpenkontoret sender deg kortet. Måtte vente nesten ett år på et kort for rifleløp for noen år siden...
  9. jas

    Ruger PC Carbine

    Sendte forespørsel til jaktdepotet for et par uker siden om de visste når de kom, de har ikke svart, så da kan det vel drøye en stund til.
  10. Noen som vet om butikk som har 160 grains TTSX på lager?
  11. jas

    Ruger PC Carbine

    Noen som vet når forhandlere får denne inn? Søknaden godkjent, så da klør det litt.
  12. jas

    Ruger PC Carbine

    Distriktene har tydeligvis fått beskjed om å behandle søknader. Fikk brev nå med følgende tekst "Politidirektoratet jobber for tiden med å avklare hvilke typer halvautomatiske rifler som omfattes av lovens forbud. Hvis ditt omsøkt våpen blir forbudt blir du pålagt å selge/ avhende det innen 3 år etter ikrafttredelse av våpenforskriften av 1. juni 2021. På bakgrunn av dette ønsker vi enskriftlig bekreftelse fra deg om du ønsker å erhverve dette våpenet selv om det kan bli forbudt." Jeg tolker teksten dithen at søknaden vil bli innvilget. Så får vi se hvordan POD tolker regelverket.
  13. jas

    Ruger PC Carbine

    Noen som har informasjon om når denne godkjenningslista skal være klar? Fikk svar i dag at de avventer på denne før de behandler søknaden.
  14. https://prisguiden.no/produkt/graef-master-m90-221803 Bruker denne til jerky, bacon og spekemat. Veldig god maskin. . Legg kjøttbitene i fryseren en time eller to så de blir litt stiv, kan skjære så tynne skiver du vil.
×
×
  • Create New...