Jump to content

AHL

Members
  • Posts

    351
  • Joined

  • Last visited

About AHL

  • Birthday 05/08/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

AHL's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Her er min ønskeliste.
  2. AHL

    Løshund rase?

    For og fyre oppunder litt mer, små vald er som regel tett og man ender opp med å gå å jage på elgene som postere skyter. Da er det samme om du bruker en jakt interessert puddel eller en NEG osv.. Du får sjelden muligheten til og smyge/stille innpå elgen og skyte den som er hele poenget med jakt med bandhund. Blir mer bannskap på det jævla bandet som hoper seg opp i kvister og fandensmakt i tetta rundt div hogstfelt eller uoversiktlig granskog. Men på et lite vald så har jeg villet gått for Laika som nevnt ovenfor, mindre søk og mye kontakt med fører. .... Skal man jakte med jaktlysten NEG på slike vald bør man ha tlf nummeret til nabolagene og nabolaget til nabolaget der igjen.......
  3. Forventer en lengre rapport og bilder når du kommer hjem! Gotur!
  4. I fjor? når Kvelertak kom ut med sitt album "Meir", så synca jeg dette på spotify for å høre igjennom det og kose meg på åta med en kaffe kopp eller tre. Det ble double den natta, så vil tro at det er større sjans for at du bare er uheldig enn at du skremmer reven om du har ørepropper eller headset med lydbok.
  5. 2 til kan du legge til på meg big horn, datan min har kræsja så har ikke bilder akkurat nå. De kommer
  6. AHL

    Jaktmesser 2014

    Fäviken Gamefair i slutten av Juli!
  7. Støtter denne! Bruker ferdiglada 150grs selv, MEGET fornøyd.
  8. Beverjakta er en av mine favoritter, sol og fuglesang gjør det til noe av det bedre. "Avtrekksfeil" kommer nedover 3.april til våren så da håper vi på isfri elv til da. Enda ikke en sessong hvor jeg ikke har skutt bever siden jeg starta og jakte det, så satser på at det klaffer i år og. Kaffe er oblegatorisk på beverpost. Ei hytte i nedre hjønre på høyre side, jordhytte. 2 stk kom ut derfra, og vi dro der i fra med 2 i kanoen.
  9. Velkommen! Monzan er vakker! Du blir ikke skuffet!
  10. Dum lanserings tid, det er jo da den trengs...
  11. Var det ikke snakk i en 1,7-10x42 i samme serien?
  12. Hei! Uff ja, og det er kjedelig og lite morro når dette først skjer... Det hele virker litt uklart, men jeg bare tipper at dette kan være Syningfella for Mår for den har en tendens til å kunne gi akkurat denne type feilslag... Og det på grunn av at fella uløser seg for tidelig når Måren ikke har fått hodet langt nok inn... Og ironisk nok er dette den eneste "type" godkjente felle vi har på både Mår og Mink... Men som sakt virker dette noe uklart hva som har skjedd og hvilken felle som er brukt her! Joda, det er korrekt. Syning fella. Hadde fått kjeven i klem så det sakte kveltes ihjel, hadde ikke gått i lenge før jeg kom over den heldigvis. Vurderte og stikke etter salongen, men ville ikke utsette den for mer smerte eller at den fikk seg løs og løp der i fra skadet.
  13. Første for i år hang i fella i dag. Hadde fått slaget over kjeve og hode så var sprell levende når jeg kom dit, hadde kniven i beltet som vanlig så det ble gjort en kort affære på det. Stor hann. Ca. 1,7kg.
  14. Art: Rev Våpen : 308win Antall : 5 stk Poeng : 50 p Art: Mår Felle: Antall: 3 Poeng: 30 Art: skjære Våpen : 12/89 og 22lr Antall : 12 stk Poeng : 12 p Art: kråke Våpen: 308win, 12/89 Antall: 4 Poeng: 8 Art: Nøtteskrike Våpen 12/76 Antall: 2 Poeng: 2 Art: Grevling Våpen 308win Antall: 3 Poeng: 15 Poeng. 127
×
×
  • Create New...