Olesøn

Moderators
 • Content count

  2,397
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Olesøn

 • Birthday 08/14/1984

Recent Profile Visitors

20 profile views
 1. Det gjør du ikke, det gjør eventuelt en av oss moderatorer/admins. Rapporter ditt eget innlegg, og skriv hva det gjelder og hvor du vil ha det.
 2. Det var flere Sten-er som hadde lyddemper også. Noen hjemmelagde, noen proffe.
 3. Regner med topics betyr den raden med emner det sist ble skrevet i. Den som sto til venstre på gamleforumet, sto til høyre her først, og står til venstre igjen nå.
 4. Prøvde Tapatalk en gang. Makan tel plundrete, ubrukelig søppel... Fatter ikke at folk bruker det. Det beste med det nye opplegget er jo muligheten til å legge inn bilder rett fra mobilen. Da snakker vi rask oppdatering av jakttråder.
 5. Rett fra mobil.
 6. Ser bra ut så langt.
 7. Joda, du får pistol på arv. Been there, done that. Men det hjelper å være pistolskytter.
 8. Jo, det gjør man. Kontingent altså.
 9. Jo, se der. Men det er bare chassiset såvidt jeg skjønner. Kolbe og og grep må kjøpes separat. Pvas hadde pakke, men der finner jeg bare for .308.
 10. Er min Google-Fu svak, er mine laseropererte øyne klare for runde to med nevnte laser, eller er det bare ikke MDT-chassis å få til Patrolen i .223 her i kongeriket? Hjelp...
 11. Men er det noen som har ERFARING? Høggern, du hinter jo litt...
 12. Jepp, for det har jeg sjekket med øvrigheten i en annen sak. Var det vi prata om også, her er skytterlaget en egen enhet. Medlemsskapet i DFS er ikke forskjellig fra mitt medlemsskap i NAF. Melder jeg meg ut beholder jeg jo bilen. (Ok, dårlig sammenligning, men den beste jeg kom på i farta.)
 13. Nja... Er ikke helt enig i den. Hvis laget er eldre enn DFS, så er laget en egen enhet. At laget så melder seg inn i DFS årevis etter at det ble stiftet gjør jo ikke laget "umyndig", i mangel av et bedre ord.
 14. Her er det snakk om et skytterlag som er eldre enn DFS, som har meldt seg inn senere. Og så ble det snakk om hva som ville skjedd om man ville ut igjen. Så laget er ikke startet som DFS-lag, og er følgelig ikke DFS' "eiendom" i den forstand. Men alt dette er veldig hypotetisk, så det er fint hvis vi kan holde diskusjonen på det saklige nivået vi har nå.
 15. Godt spørsmål. De ville vel måtte selv sørge for å være ledlem i annen klubb eller sentralt.