Olesøn

Administrators
 • Content count

  2,527
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Olesøn last won the day on April 25

Olesøn had the most liked content!

Community Reputation

65 Excellent

About Olesøn

 • Birthday 08/14/1984

Recent Profile Visitors

236 profile views
 1. Amen
 2. Enig med du. Jeg sier at jeg driver med jakt og skyting. Hvis noen spør om hva slags skyting svarer jeg sportsskyting. Det er jo selvfølgelig blank løgn, for jeg har jo ikke tid til noen av delene. Men de få som kommer med oppfølgingsspørsmål spør som regel: "Pistol da eller?" hvorpå jeg svarer "Ja, og rifle og hagle". A
 3. Jeg iverksetter strakstiltak hvis han IKKE filmer det.
 4. Hvem er det som driver med viltstell, forer hjortevilt om vinteren, setter igjen ROS til elgen når man har hogst gående? Neppe NOAH, dyrebeskyttelsen, og andre ******* uten forståelse for at mennesket ikke står på utsiden av naturen, men er en del av den. Hvis du ikke er en "dyrevenn" er du heller ikke god jeger, etter min ringe mening.
 5. 30 minutter? Sammenlignet med meg har du tålmodighet som en samurai-ninja-munk.
 6. Nå snakker vi! Her må vel resten av oss kunne starte opp avdelinger for sine respektive landsdeler etterhvert? Østlandske, anyone? Lykke til!
 7. Enkelt svar: Ja. Så lenge du har jegerprøve og god vandel selvsagt.
 8. 1: Kommentarer om moderering tas ikke i åpent forum. 2: Som sagt flere ganger, så lenge brukerene ikke klarer å la være å ødelegge innlegg må det være en tredagers sperre. 3: Det nye forumet inneholder en egen webshop-løsning. Den er ikke klar, og det tar tid. 4: Før endret man salgsinlegget til "solgt/slettes", nå rapporterer man det så en mod kan slette det. Ikke så voldsomt mye mer arbeid akkurat.
 9. Jeg bor ved foten av Rondane, full 4G fra Telia. Hva Telenor pusler med i Bangladesh vetta søren... Her funker det ikke.
 10. Bare sånn før noen andre gnåler: Ikke lov med mer enn fem i magasinet, med mindre du har søkt om og fått godkjent det.
 11. Øvelse til bursdagssmellen er behørig notert.
 12. @notmyrealname Du forstår jo ikke hva jeg skriver... Fargekombinasjon som er forbundet med sjukdom? Flott, objektivt! "Motstander av rasetypiske trekk?" Hvor i all verden har jeg skrevet det? At en krøllete hale er rasetypisk betyr ikke at "feil krøll" (jeg kjenner at jeg blir forbanna bare av å skrive det) skal ha noe å si for jaktegenskaper eller avl. Krøllete hale er krøllete hale, samma f**n hvilken side av ryggen den ligger på eller om den står opp.
 13. Hva er vitsen med en rasestandard hvis a) Den har kriterier som ikke er basert på helse og jaktbruk. b) Bedømmes etter subjektive "kriterier" ? Helt ærlig, alvorlig ment som et seriøst spørsmål, hva er vitsen?
 14. Svada oppsummerer vel hele greia egentlig.
 15. Også er det en enorm forskjell på "en ulvebestand" og "den norske ulvebestanden". Sistnevnte er og blir utryddet.