Jump to content

Olesøn

Styret
 • Content count

  2,721
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Olesøn last won the day on August 28

Olesøn had the most liked content!

Community Reputation

164 Excellent

About Olesøn

 • Birthday 08/14/1984

Recent Profile Visitors

717 profile views
 1. Ruger 10/22 klubben

  Tja... Kassa, bolten, pipa, stokken, magasinet og avtrekkergruppa er ikke kompatible. Men innmaten i sistnevnte er stort sett innafor. Så... Veldig begrenset. Eneste denne skal få nytt nå er sikringsfjør og buffer. Også fant jeg ut at At-One fra Boyds er å få til den. Så noen bør pønske ut import snart...
 2. Breivik-kaliber!

  Gammel sak. Diskutert før. Tråd stengt.
 3. Ruger 10/22 klubben

  Minute of snusask på reveåteavstand uten støtte eller annet dilldall, altså godkjent.
 4. Våpenkort

  Høres bare ut som om noen™ har blandet kortene (høhø) litt og trodd det var snakk om et systemvåpen. Er det relativt enkelt løpsbytte på en slik?
 5. Ruger 10/22 klubben

  Det gjenstår å se. Har demontert, pusset og pirket og puslet, og montert igjen hele stasen nå i kveld. Blir innskyting på reveåte i morra, så da får vi håpe den er innafor på det holdet i alle fall. Smeller som eff gjør det i hvert fall, to slisser ved munningen hjelper ikke akkurat på det. I løpet av uka blir det gjenging for en diger demper av uvisst opphav jeg har på delerommet, så slipper jeg og vekke unga klokka fire...
 6. Ruger 10/22 klubben

  Deux points til Mr. Lien.
 7. Ruger 10/22 klubben

  Niks. Feit pipe. Hint: Magasinet tar ni skudd.
 8. Løpsbytte Remington 870

  Hvis du kjøper fra forhandler.
 9. Ruger 10/22 klubben

  Nei, nei, ja, takk.
 10. Ruger 10/22 klubben

  Da har jeg meldt meg inn i klubben også. Noen som ser hva som er spesielt med denne lille rakkeren da?
 11. Halvauto til jakt fra før 6/5/2004

  Det kan virke easy-peasy-lemon-squeezy, men i byråkratiets verden er det vel mer difficult-pifficult-aubergine-fuck-it... Men vi prøver, så får vi om ikke annet sett hva som menes med den teksten.
 12. Halvauto til jakt fra før 6/5/2004

  Dagens eier har alles in ordnung, ikke noe problem der. Hvis våpenet ikke kan registreres på meg vil det bli ødelagt veggpryd, og det vil man jo helst unngå. Derfor tenkte jeg at teksten jeg siterte er siste håp. Eventuelt legge ut 5 høvdinger for at kripos skal få den på lista.
 13. Halvauto til jakt fra før 6/5/2004

  Men sånne er det mange av, og det er ikke tema nå. Noen som ser juridiske hiccups?
 14. Halvauto til jakt fra før 6/5/2004

  Han har vel neppe søkt på den på den måten jeg nevner her.
 15. Er det noen her som har erfaring med bruk av følgende sitat fra forskriften om forbudte skytevåpen, paragraf 5. Og vi leser fra (for)skriften: Halvautomatiske rifler som første gang var lovlig ervervet før 6. mai 2004 og som kunne lovlig benyttes til jakt er godkjent for erverv, eie og besittelse til jakt, jf. våpenforskriften § 7 annet ledd. Jeg har en FN Browning i 35 Remington på hånd. Den er lovlig registrert her i landet, og er såvidt jeg kan skjønne ervervet for og brukt til jakt. Etter min mening kommer da dette utdraget fra paragraf 5 til sin rett. Spørsmålet er som først nevnt. Er det noen her inne som HAR BRUKT denne som argument i en FAKTISK SØKNAD? Ikke hva du trur, synser og mener, faktisk anvendelse og hvordan det gikk. Det er nok tråder som omhandler hvordan verden burde være, så den diskusjonen tar vi ikke her.
×