Jump to content

Olesøn

Styret
 • Content count

  2,673
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Olesøn last won the day on August 28

Olesøn had the most liked content!

Community Reputation

148 Excellent

About Olesøn

 • Birthday 08/14/1984

Recent Profile Visitors

531 profile views
 1. Rasestandard Jämthund

  Hvorfor skrev du ikke bare dette med gang? Alt dette er jo gode argumenter, basert på... wait for it... Objektive Kriterier™ Også er det artig at jeg får belegg for min påstand om at en veterinær er bedre egnet enn en dommer til å vurdere fysikk, jamfør det som kommer fram her og på Facebook om svært varierende bedømming på utstillinger.
 2. Rasestandard Jämthund

  Å tro at noen skal gidde å lese det jeg skriver er vel for mye å forvente... Jeg spør om noen kan forklare rasestandarden, det er det noen som har gjort et par hederlige forsøk på. Notmyrealname forklarer nå hvorfor halen skal ha krøll på en spisshund. Godt forklart, helt kurant argument. Jeg er strålende fornøyd med at noen gidder å vise til en form med funksjon, ikke bare form fordi atte... Da gjenstår det bare å forklare meg hva "feil krøll" er. Fordi jeg fikk høre at halen lå på feil side.
 3. Ruger mini 14 butler creek stokk

  Våpen-Søilen hadde dem før, aner ikke om de fortsatt fører dem. Ubrukelige greier uansett, både i lovens øyne og i praksis.
 4. Bilder som har forsvunnet

  Kan ikke du forklare da, så slipper vi "menigmenn" å vandre rundt i uvisshet?
 5. Ruger 10/22 klubben

  Ahem... JAKTgarderoben.
 6. Og så svinger vi tilbake til saken igjen, dere. Og en-to og en to tre. (Må leses høyt med stemmen til Vidar Lønn-Arnesen)
 7. hagle

  Belgisk et eller annet.
 8. Og det funker ikke her... Altså: Grunnen til at flere av dere ikke ser på overdreven sitering som et problem er fordi moderatorer fjerner det hele forbanna tida! Og nei, ingen endrer innleggene sine i ettertid mer. Og takk for det...
 9. Jeg pleide å skrive "Sitering slettet ihht forumreglene". Men det er begrenset hvor mange ganger det er gøy i løpet av en f***ings halvtime... Så da ble det med slettingen.
 10. Dynamisk, bane, jaktfelt, pistol, svartkrutt, våpensamling, hjemmelading, småviltjakt, storviltjakt, yrkesfiske, jaktturisme, hund. Alt dette er representert i styret, og det er bare det jeg kom på nå i farta.
 11. Mulig det, men det er nå da vi skal ha møte for konstituering. Så inntil videre har ikke det nye styret hatt mulighet til å lage noen planer av grandios karakter. Slik er det bare når ting er nettbasert.
 12. Siden jeg har vært en del av styret siden førstkommende onsdag regner jeg denne setningen som svar på spørsmål nr. seks og samtidig som en forklaring på hvorfor jeg ikke kan svare på de første fem.
 13. Medlemskammeret ligger nederst på framsida, fullt synlig for... medlemmer.
 14. @grevlingen1 Da er det jaggu bra at data og statistikk viser at du tar feil, og at kammeret.no tusler videre som før. Dette har Slemmo vist til flere ganger, flere steder, så den ballen legger vi herved død. Alle med verv har nevnte verv under nicket sitt, dette synes dog ikke på telefon. Ikke min i alle fall. Nytt styre er på vei, nye muligheter og løsninger for forumet er på vei, og de eneste problemene vi ser på daglig basis i moderatorkorpset er: A) Brukere som sletter og ødelegger innlegg. Problemet er nå løst, så ferdig med den. B) Brukere som annonserer utenfor underforum for kjøp/salg. Dette vil det alltid være litt av, og løser seg i 99% av tilfellene med en PM. C) Unødvendig sitering i hytt og vær. Fåglarna vet hva man skal gjøre med dette. D) Tråder som denne, som tar opp tema som har vært oppe ørten ganger før. Men i stedet for å stenge tråden og så henvise til en av de ørten, så er det nå tre stk fra staben som tar diskusjonen på alvor nok en gang, og gjentar alle argumentene fra forrige runde. Synes ikke det er så ille.
 15. Nå er det behørig flagget "Styre" under nicket mitt. På PC, vel og merke.
×