Jump to content

Chiefen.v-2

Members
 • Content count

  10,257
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Chiefen.v-2 last won the day on October 9

Chiefen.v-2 had the most liked content!

Community Reputation

307 Excellent

1 Follower

 1. Krav om medlemskap i godkjent organisasjon kom 10.Desember 1999 i rundskriv G-93/99 (samme rundskriv som hevder det ikke er normalt å ha behov for lydemper til jaktvåpen!) og var hjemlet i en forskriftsendring. Hukomelsen sviket med noen måneder der. Uansett har journalisten smurt veldig tjukt på når h*n skriver at tjenestemannen måtte vite fordi han var forfatter av et rundskriv 7 år tidligere. https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/g-9399/id108534/
 2. Billig Minox OK ?

  hmmmm, den 1,2-6x er ihvertfall ikke lik bildene på sidene til minox. Bildene i annonsen er heller lik; bilde 1 er likt bildet på minox.com; bilde 4 som tydeligvis er av et av siktene som selges er ikke likt.
 3. Billig Minox OK ?

  Om noen kan bekrefte at de er ekte er jeg klar til å handle en 1-6x...
 4. Billig Minox OK ?

  Jeg tviler sterkt på at de er ekte. Selger er ivrig Kinaoptikkpusher. Han skriver at de er orginale osv men dette er for godt tilbud til at det kan stemme.
 5. LH Hagen Christensen & Co

  Å datere slikt er ikke enkelt; og i den stand den du har er, vurdert etter bildene, hadde jeg ikke nølt med å ta fram sveiseapparat og boremaskin.
 6. Nei, men skrev søknad på den tiden (som jeg aldri sendte).
 7. Tja, hva sto i det rundskrivet i år 2000? NVS medlemskap var ihvertfall ikke et absolutt krav. Journalisten prøver lage mer sak enn det virkelig er her.
 8. Våpensamler, hvordan bli dette?

  Masse tøv og kjedelig dag på jobben for "journalisten". Eneste som er sak her er dette med evt overtagelse av beslaglagte våpen, det lukter surt.
 9. Brygging av maltøl på Morgedalsvis

  BUMP til glede for nye lesere. Vossakveiken fra Morgan Kane står nå å bobbler og formerer seg. Morgendagens hundeluftetur kombineres med klipping av einerbusker.
 10. Tollmyndighetene krever 600 000 av jegerforening

  Høres ut som en fin gjeng nisser....
 11. Ny Salong: Forslag?

  Anschutzz om du skal skyte; noe annet om du skal "modde" og fikse...
 12. Halvauto til jakt fra før 6/5/2004

  Når tid kunne M14 brukes lovlig til jakt i Norge? Lurt å lese og forstå hele setningen, den utformet for å stoppe nettopp slikt som M14 kjøpt til jakt.....
 13. Halvauto til jakt fra før 6/5/2004

  Den er easy; bare å skrive ut forskriften og merke med gult:-)
 14. Halvauto til jakt fra før 6/5/2004

  Klarer ikke helt se annet enn at dette er rett fram og greit. Eneste måtte være om saksbehandler skulle finne på at en må dokuentere at rifla ble søkt om som jaktvåpen den gang da.
×