Chiefen.v-2

Members
 • Content count

  9,579
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About Chiefen.v-2

 1. Keep it coming!
 2. Ble noen av de tyske flyene tatt i bruk etter krigen?
 3. Kommer den ferdig gjenget for demper? Grisefin er den!
 4. Og dette er NATOs hurtiresponsstyrker, ikke ungdomsklubber eller liksomsoldater... Heldigvis berget vi her hjemme musikkorpsene slik at FI kan ha noe å marsjere til neste gang de skal opp Karl Johan, var jo litt kjipt å bare stille med ridende politi sist...
 5. Frau Merkel sendte jo soldater på øvelse med trestokker senest i fjor...
 6. Luft er ikke det helt store til kjøling. Ta med en 22 så en har noe å leke med mens en venter. Og det er digre fabrikker som produserer piper..
 7. Der er mulig å gjøre dette så kjempeavansert, dyrt og sikkert digitalisert en vill...
 8. Var tildels mye dårlig Norma Jaktmatch å se i fjor, klikk, trang kamring og elendig presisjon.
 9. Blyet vil renne av så snart kule og bly har noen lunde lik temperatur.
 10. Snart sommer ja, på tide med flåttangst
 11. Leste noe sted noen som badet slike i smeltet bly for å gjøre de mykere. Altså 330 grader sånn ca. Det er nok varmere enn det vi oppnår når vi gløder hylser og kaldere enn hva vi oppnår når vi gløder pakninger. Må vel bare testes for å finne ut hva som er nok.
 12. Alltid noen hobbysmeder som vil ha kloa i g33-kasser, men noen stor verdi har de ikke. Ca 2500-30000kr om det ikke skal være fyllmasse på finn.
 13. Rekk opp hånda alle som tror norske politikere og byråkrater ikke vil følge strengeste mulig tolkning og velte kostnaden over på våpeneier? Tipper 50 nye fine byråkratarbeidsplassser. Vil ikke bli forundret om de havner i min hjemby, der har jo POD allerede 30 nyansatte uten arbeidsoppgaver....
 14. Må bare nevne at Brundtland aldri ble valgt til statsminister. Hun kom til makten først pga Nordli ble hivd ut av Reiulf Steen og LO, senere pga surr på høyresiden. Velgerne hivde henne ut i 3 valg. Hvordan dette er blitt vridd til "Landsmoderen" og sånt sprøyt burde være mat for forskning, hun er norgeshistoriens nest mest oppskrytte politiker. Som sukker på kaka er ikke Norge bra nok for henne til noe annet en gratis helsetjenester.
 15. Fungerer på samme vis på Stortinget også, feks gidder ikke en viss klovn valgt inn som miljøets redningsmann ikke en gang stille på tinget når tunge miljøsaker diskuteres, nå nylig stemte våre ledende menn og kvinner feil fordi noe slags jævla skiløpere var mer spennende enn jobben vi betaler de for å gjøre, følger en med vil en veldig fort oppdage tidenes skuespill hvor det debatteres og argumenteres for et syn og når det kommer til stykket stemmer representantene slik partiet har bestemt-ikke slik den enkelte representant synes mene etter egen argumentasjon. Skuespill, desverre med mye alvorligere følger enn Farmen..