Chiefen.v-2

Members
 • Content count

  9,737
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Chiefen.v-2 last won the day on May 25

Chiefen.v-2 had the most liked content!

Community Reputation

108 Excellent

About Chiefen.v-2

 1. Denne kassa er produsert i 10000vis antall eksemplarer de siste 30årene, veldig rart at det da ikke leveres baser som passer uten shims og triks... Altså-noe annet er feil, evt rifla et mandagseksemplar.
 2. Om dette er et problem med alle Howa-rifler, hvorfor la ikke sjappa inn shims med engang?
 3. Kommer ikke T3x ferdig gjenget fra fabrikk? Noe annet, om folk er misfornøyd med noe, hvorfor i alle dager tar en ikke bare kontakt med den en vil klage på?? Enda mer uforståelig, hvorfor betaler en noen andre for å rette opp den påståtte feilen???
 4. Siden du innimellom vurdere å kjøpe nytt, Mauser m12. Dukket opp idag på finn fra forhandler for rundt 13000. Løpogkjøppris. Og jeg hadde valgt browning x-bolt før en Tikka T3, hver dag-hele dagen..
 5. Hvordan kommer du fram til at det er mer "jobbigt" å trimme hylsene enn å justere isetterdien for varierende hylselengde? Ellers er det nokså smart når en begynner med lading å gjøre en ting i gangen, ikke "teste" flere krutt osv.
 6. Jøye meg.....
 7. Den norske bestemmelsen er rar, opphavet er tillegg nr 4 til Bernkonvensjonen som sier at halvautomatiske eller automatiske skytevåpen med magasin som kan ta mer enn 2 patroner er forbudt til jakt. Et eller annet sted i prosessen ble det i Norge laget forskjellige regler for hagle og rifle. Med litt innsats fra ivrige folk og forbund burde dette la seg rydde opp i. Samme konvensjon inneholder forbud mot kunstig lys, restlysforsterkerivalen, jakt fra bil osv; https://www.bfn.de/0302_berner+M52087573ab0.html
 8. Rafdal har laget denne, lar seg sikkert gjøre i en skinne også
 9. Har skutt noen hjort med 225grs GK i normal fart fra en 35whelen, ingenting oppsiktsvekkende. Hull gjennom dyret, det dør, ikke noe kjøttødleggelse å snakke om. 180grs PH har jeg brukt i 30-06, samme resultat (men samme kule/ladning gikk i filler på en grisånn med 30kgs slaktevekt..),
 10. Tipper TS roter sammen trofejakt og krypskyting i en suppe her, fort gjort om en dropper litt egeninnsats og tar div mainstream medieoppslag for god fisk. Da havner en utrolig fort på feil jorde.... Og samme hvor mye Ola Potit blånekter og forsøker seg på matauk og forvaltning og tradisjon er det kjøttet som havner i frysen et trofé..
 11. Så det er det som er trofejakt?
 12. Dumt vi ikke har et par tråder på 25-30 sider hver om dette gitt.....
 13. Veldig fornøyd med mine, sitter som limt på zeiss classic 2,5-10x50, både i nordmørsk sludd og Afrikas sol. Løp og kjøp, brenn dine Butler Creek
 14. Forrige eier er en slaur har jeg hørt.😕 Rekylen rister fort på plass de cellene som lager krøll😆.