Jump to content

dieselpurka

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

dieselpurka's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Collaborator
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei Er det greit på en 202 å bruke baser / skinne i aluminium eller bør det være i stål? Låskassen er forresten i aluminium.
  2. Riktig det jeffery sier med rekylklakken på bakre montasje på BRNO 601. Har selv en maken rifle å bruker Warne #14B på en kikkert som er 50 mm. Med 56mm lysåpning må du nok ha #15B som er montasje type høy. Warne montasjen med disse varenummerene har denne rekylklakken på.
  3. Etter du har tatt av forskjeftet og pipa så drar du litt i hendelen på sluttstykket samtidig som du trykker sluttstykkehodet et lite stykke inn. Da er det bare å dra sluttstykket framover og ut. Skal du komme til innvendig på magasinrøret så trykker du inn låssplinten som du så vidt kan se på bildet og skrur så av den fremste delen på enden av røret.
  4. Husk at en 70mm patron er 58 - 60mm lang før den er skutt, totalt 3 patroner blir i lengste fall 180 mm. Jeg har ladet børsa med 3+1 patroner mange ganger så det er litt merkelig at det ikke går i din. Du kan sammenligne rørmagasinet ditt med bildet over å se om det finnes ulike utgaver slik som Kruttskalle antyder.
  5. Her er bildet av magsasinrøret (215mm langt) Fikset litt på linken din. Kjell Olav
  6. Jeg strakk ikke ut fjæra etter kutting nei. Har kun prøvd Saga og Steelmax jeg og begge fungerte godt. Steelmax er så vidt jeg vet nok så svakt ladet, men til alt overmål så fungertre de også greit.
  7. Jeg kjøpte denne: Light load recoil spring kit w/tube fra Brownells.com, men opplevde minimal forbedring. Kappet så av 4 runder av rekylfjæra og har aldri opplevd problemer siden. Veksler 24 gram som en drøm. Veldig lettvint å bytte mellom rekylfjærene da dette er et komplett rør med fjær og det hele.
  8. Da har du sannsynligvis magasinsperren stående der, uten den går det 3 stk 70mm patroner. Det følger med en lang og en kort stålstang, så ligger det kun 1 stang i kofferten så står sikkert den andre i.
  9. 2+1 er maks kapasitet i 76 og 89 mm patroner. Med 12/70 patroner så har man rom for 3+1. Utvidelse av magasinkapasiteten er ikke mulig på en A400.
  10. På dette bildet ramler det 4 skudd ut av våpenet Kruttskalle. http://www.thefirearmblog.com/blog/2009 ... 0-shotgun/ Metallstanga som du drar ut fra magasintuben er magasinsperra. Fjerner du denne får du plass til flere skudd.
  11. Unødvendig sitering fjernet. Kjell Olav Hei! Det finner jeg merkverdig. Hvor sikker er du på at det ikke går i mer enn 2 skudd? Du skjønner jeg har selv bestilt meg en a400 og forhandleren hevdet det var en sperre der som hindret det tredje skuddet. Han skulle til og med fjerne sperren for meg.
  12. Det sitter en sperre der ja som hindrer det tredje skuddet å gå inn. Sperren kan fjernes slik at man får plass til 3+1 76mm og 89mm patroner antageligvis, spørsmålet er om det kan være plass til 4+1 70mm patroner noe som er tilfellet på enkelte andre hagler.
  13. Er det noen som har fått utvidet sin A400 til 4+1 skudd og som med sikkerhet kan si at det er mulig?
  14. Da må det vel sitte en sperre i magasinet hvis du kun får plass til 2 patroner der. Jeg er klar over regelen på 1+1 skudd ved jakt. Kan ikke skjønne annet enn at det må være plass for 4+1, forskjeftet ser jo såpass langt ut og at. Er det ingen som vet hvor mange patroner man kan få plass til i en a400?
  15. OK, har du testet hvor mange patroner du har plass til? er det 4 i magasinet og ett i kammeret, eller?
×
×
  • Create New...