32-40 Win.

Members
 • Content count

  1,631
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About 32-40 Win.

 1. Journalisten har klart å få bilde av både puta og madrassen, men et bilde av selve prosjektilet regnet han sikkert med var av null interesse for leserne.🙄
 2. Måtte du betale for den søknaden som fikk avslag?
 3. Både hendelsesforløpet (SMS'en til ex'en), den klønete håndteringen av inndragelsesepisoden og hans valg av assistanse/rådgiver i ettertid - gjør iallefall 2 ting helt krystallklart: 1. Han trenger advokat. 2. Kona gjorde riktig valg i å kreve skilsmisse.
 4. Hadde det ikke (i så fall) vært bedre om han hadde bedt den ansatte å dra til helvete. Og høfflig bedt politiet om å vente til han selv kom hjem? Du må da vel se att det lukter muffins av denne historien?
 5. Det er nok ingen som tror at det er deg selv det er snakk om. Men du vet helt sikkert at våpenloven krever at våpen skal oppbevares på fast bopel, og at de skal være innelåst i våpenskap. Dette passer dårlig overens med forklaringen til din bekjente. Har han brutt noen av reglene til oppbevaring av våpen, så kan jo det være mer alvorlig enn konflikten med ex'en. Han må uansett se å få en advokat på saken. Men jeg kan ikke nekte for at det hadde vært interessant å fått høre den fulle historien bak inndragelses-episoden.
 6. En ansatt hjemme på sin egen bopel? Som har nøkkel til eierens våpenskap?
 7. At 94 prosent skulle kunne være uten noen form for innvendinger til en så omfattende regulering av ett lovlig produkt, er rett og slett lite sansynlig. Og det samsvarer heller ikke med min "erfaring ute i felt". Men jeg har deltatt i nok spørreundersøkelser til å kunne bekrefte at spørsmålene ofte fremlegges i en form som leder til ett ønsket resultat. Og sånt kan være direkte provoserende (for folk som gidder å bruke mer enn ett halvt sekund på å vurdere en problemstilling før de avgir ett svar).
 8. Og jeg tror de få mørkebrune barene ville fått en god omsetning. Selv la jeg vekk røyken for flere år siden. Og savner den ikke noe sted. Og det er ingen tvil om at det store flertallet er fornøyd med røykeloven og effekten av den. Men..... Jeg kommuniserer med mange nye mennesker hvert år. Og det er ingen tvil om at antallet som hadde ønsket seg en "mykere" røykelov er veldig mye større enn det både media og myndighet gir inntrykk av. Jeg bare undrer over hvorfor det er slik?
 9. Joda.... røykeloven virket den. Det var vel egentlig ikke mulighet for noe annet? Men når man først snakker om den saken, er det ikke egentlig litt rart; At ALLE utspill i mediene de siste 10 år viser til folk som hyller røykeloven i ettertid. Mens jeg til stadighet møter mennesker i dette landet, som savner muligheten til å sitte ved en bardisk med øl, avis og en sigarett. Er ikke det litt rart? Det er jo mange langt snevrere interessegrupper som får oppmerksomhet i media. Og ikke er det alltid sunt det de driver med heller.
 10. Jeg er enig med det meste du skriver i denne tråden grevling 1, og min påstand er kun dette: Jeg syntes det ser ut til at du overeksponerer ett problem, mens du bagatelliserer ett annet. Og begge handler om samme dyreart(gruppe).
 11. Helt enig...... Jeg syntes bare det er rart at noen finner angrep av tamhund veldig provoserende, mens anngrep av "villhund" (les ulv) er noe man nærmest bør innfinne seg med. Det som eventuelt kan hindre ulv i å angripe en tamhund (på tur med eier) er kun ulvens naturlige frykt for mennesker. Og den "naturlige frykten" er kun ett resultat av ett meget anstrengt forhold mellom ulv og menneske over lang tid. Det ironiske er at folk i dag, med det samme anstrengte forholdet til ulven, blir latterliggjordt av disse som legger sin lit til den "naturlige frykten" som tilsynelatende fremdeles er der. Men som denne saken viser: Når det gjelder dyr bør man være forsiktig med å legge sin lit til noe som helst.
 12. Da det ligger i ulvens natur å angripe andre hunder i sitt revir, blir det vanskelig å skille "problemulv" fra annen ulv. Ett urinstinkt som kanskje dukket opp i hodet på denne Rottweileren også? Rasisme eller ikke, din forkjærlighet for en hunderase fremfor en annen er iallefall tydelig. Er du beredt på å stikke løs på alt som angriper bikkja di, så kan vi jo håpe på at du legger lufteturene dine i Østerdalen fra nå av.😉
 13. Enig i TS sin vurdering av nettopp denne saken. Store sterke hunder er ikke for alle å ha. Det er ett stort ansvar og eie en Rottweiler. Noe denne saken viser. Men klarer ikke å unngå å merke meg TS sitt "over snittet" interesse i slike saker. Og finner det noe fascinerende; At der gleden over store sterke tamhundraser virker veldig avspist, - er positiviteten til den største og sterkeste av dem alle, nemlig den ville stamfaren, varm og romantisk uten sidestykke. Er ikke dette rasisme i ordets rette forstand?
 14. Kan det være Grammatisk-homofobi; En motvilje mot bruk av ord med bestanddel av homo?🙄?
 15. Alle forretninger som selger icom radioer kan ordne programeringen for deg. Men jeg tror du har flere kanaler på radioen din. Hvis du holder den nederste knappen på siden inne i ett helt sekund vil den skifte til andre kanalgrupper. Du har sikkert både jakt og sankekanaler der.