Jump to content

Jatta

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jatta's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Collaborator
  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. takk skal du ha. Fikk svar på e-post. Han får inn om 14 dager.
  2. Ja, har kjøpt der tidligere. Sendte en e-post, men har ikke fått svar. Finner ikke tlf nr.
  3. Hei. Noen som vet om det er noen nettbutikker som har Belisle 120 feller på lager?
  4. Noen som har erfaring med matchkuler i .223 som nosler custom competition 52 grains og/eller Sierra matchking hpbt 52 grains til småviltjakt (matvilt).
  5. Noen som har erfaring med hvilke ladninger den går godt med?
  6. Noen som vet hvilken riflestigning det er på ruger hawkeye allweather .223. Rifla er et par år gammel. Med den nye stokken, ikke padleår-stokken.
  7. Jatta

    Baikal .223

    Har en gammel enkeltskuddshagle fra bajkal. Kan jeg kjøpe et .223 løp og bruke det uten å få noe tilpasset av børsemaker?
  8. Noen som vet om noen butikker som har bra utvalg på Feltskiver/dyrefigurer?
  9. Hei og takk for svar! Det var dette jeg ville høre!! Har en .223 og skal for det meste drive med åtejakt, så vindavdrift tenker jeg ikke så mye på da åtet ligger på 50-60 meter. Hvilke kuler vil dere anbefale? har 1-12 i riflestigning så kuler over 60grains blir vel mest sannsynlig i tyngste laget.
  10. Er det noen som har erfaring med thompson encore enkelskuddsrifle? Presisjon, pålitelighet, etc Positive og negative.
  11. Hei. Noen som har praktisk erfaring med småviltkaliber (.222, .243 etc) vs storviltkaliber til felling av jerv. Flere som påstår at jerven er så hardskutt at man minimum bør bruke 6,5x55.
  12. Jatta

    Foldingstokk

    har lest i våpenloven, men blir ikke helt klok. Det eneste jeg finner om totallengde/foldinstokk er dette: " § 4 Måling av skytevåpenets totallengde og løpslengde Med totallengde på skytevåpen menes den største lengde som måles i løpets lengderetning fra løpets munning til enden av kolben. Har skytevåpenet påmontert kolbe, som enkelt kan slås inn eller felles inn, skal våpenets totallengde måles med kolbe innslått eller innfelt." Står ingen plasser at det er ulovlig med foldinstokker på pumpehagler. Noen som har fått med seg noe jeg ikke har?
  13. Jatta

    Foldingstokk

    Er det lov å ha foldingstokk på pumphagler hvis totallengden er over 84 cm? Ble ikke helt klok på den nye våpenloven.
  14. Takk for svar. Pratet med børsemaker på jaktogfriluft i dag. Han sa også at det bare var å dra ut den gamle. klarte man ikke å presse den nye på plass med hendene burde man heller sende den inn til en børsemaker.
×
×
  • Create New...