Jump to content

mausermann

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mausermann's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hvilken modell er dette? Han som eier den ønsker å selge den, legger vel ut på Finn og tenker at kanskje en entusiast ser verdien i det. Hva tenker folket at den er verdt?
  2. Takk for svar alle sammen, interessant historie, men den blir lagret i elva snarest mulig, det er langt til havet
  3. Nå er jeg nyskjerrig, hva betyr tallene og bokstavene?
  4. Prøvde å google litt men ble ikke klokere. Er det noen som vet? Den ble funnet ved Kautokeino flystripe, og tyskerne har vært mye i det området.
  5. Jeg har e-tip 150 grs,, MRP, VV140 og VV 160 krutt. Er det noen som har ladet med disse i 30-06? Takknemlig for svar
  6. Noen som har erfaringer med denne kulen i 30.? Jakt? Restvekt?
  7. Innskyting av nytt kikkertsikte med diverse patroner, deriblant TSX 308W ladet ganske svakt tydeligvis. I bunnen av pappesken var det en liten stein for å holde esken stødig. TSX traff selvfølgelig steinen, men jeg fant kula i grusen bak esken. Ser ut som en vinge er borte, men ellers perfekt soppform. Så da duger den nok til storvilt Til sammenligning fant jeg også en helmantel med treff i samme stein. Og steinen var ikke stor men det var to kuler som gikk så lavt, kanskje førerfeil også
  8. Tusen takk folkens, nå har jeg noe å jobbe med
  9. Jeg finner ikke eksakt data i ladeboken om denne. Jeg har N140 tilgjengelig som jeg regner med passer? N160 og MRP fungerer kanskje ikke?
  10. Det er en del forskjell på kraften man må bruke for å sette patronen i det nye sluttstykket vs den gamle. Og den mater ikke så greit på 6,5`n. Når jeg setter sluttstykket på 308 mauseren så fungerer det helt greit. Og det gamle sluttstykket fungerer helt greit på 6,5´n, kanskje man bare skal bytte?
  11. Sluttstykket (venstre på bildene) til den ene Mauseren ( 6,5x55 ) fører ikke patronen inn til kammeret/ griper ikke tak i den. Klarer ikke å presse hevarmen ned. Prøvde med et annet sluttstykke (308w) og det går helt fint. Jeg ser en forskjell på de to: 308w (velbrukt) sluttstykket har en større åpning der hvor patronen skal sitte fast. Det er en klo som griper fast og spørsmålet er hvordan man skal lage den åpningen større slik at patronen passer inn. Kjøpte våpenet uten å prøve, men sluttstykket og løp er nytt så det bør vel bli bra etterhvert.
  12. Trenger tips til Varmint kuler til rev: vekt, krutt. Kan man lade tyngre en 50 grains? F.eks V-max?
  13. Aimpoint Micro er kommet med 2MOA, gå for den. Fester er jeg usikker på, kanskje finner du hjelp her: http://www.aimpoint.com/products/all-pr ... C114%2C156
×
×
  • Create New...