Jump to content

newseal

Members
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

About newseal

  • Birthday 07/03/1988

newseal's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. En spissbukk er gjerne en bukk, og med lite gevir, eller!?! "Sitter med stokken og spikker, og gliser godt over egne fliser" (Beklager)
  2. http://touch.h-avis.no/nyheter/hjorten- ... -1.7525366 Ja, du leste riktig!! Den er blitt observert lenge, også av meg!! Et artig, men spesielt syn!!
  3. Ta en titt i forbrukerkjøpsloven (Lovdata.no), og da særlig §27 om reklamasjon. Så lenge du ikkje ha surra rundt i syre eller drevet med turn i saltvann skal du få kompensasjon for dette kjøpet, dette ette rmin mening da. Dette er ikke god reklame for beaver lake uansett.
  4. SJITT jakt alle menn og kvinner!! På sør-vestlandet er det halvskya og perfekte forhold for å sitta "på" månen. Børsa er pussa og kniven kvessa. Feberen er komt, så timane frem til 0000 blir lange!! Venter i spenning på bilder og rapporter
  5. Eg ser at fellingsprosenten i enkelte vald er over 100%. Er dette utslag av skrapdyrfellinger?eller er det andre grunner?
  6. Hjortejeger89 : For eit fantastisk jakt eldorado!! Tusen takk for flott lesing....
  7. Har vore på jakt sia torsdag. Sitt ein del dyr, men ingen skutt. Men har eit spørsmål til kammerfolket: Var på smygjakt ner liå å kom innpå ein fin 10 tagger. Den gjekk med ryggen til så hadde ikkje mulighet til å få skyte. Det merkelige var at den gjekk saman med ein annan bukk, ein 6 tagger. Er ikkje det litt rart på denne tia av året? Trudde bukkane hata tryne på kvarandre nå om dagane!? Uansett moro å sjå bukkar i området, siden det har vore dårlig med bukk dei siste åra.
  8. Det var SJUKT!!! Skjønner godt at jegeren puster og peser her!
  9. newseal

    Løvfall

    Var på skogsfugl jakt rett nordom Rena i helga, og der var det en del nakne løvtrær.....
  10. Har skutt en bukk som nesten hadde helt lik hodepryd. Den ble målt til rett under bronsekravet. Men som det tidligere er nevnt, ha vekten på skallen mye å si! Uansett er det et flott trofè, som tar seg bra ut på veggen hjemme:) Gratulerer!
  11. Nesten utviklet en skovel den der;) Gratulerer med en kanon bukk:D
  12. Var ute på post litt over 4, og fekk dyr foran meg etter ca 1 time. Denne hadde selvsagt ikke horn, men var et koselig selskap i nesten 1 time. Ingen bukk på meg, men prøver igjen i kveld. Gratulerer til de av dere som har vært heldige å skutt:)
  13. Eg leste ein gong om eit prosjekt som skulle finne ut kor vanleg det var at koller fekk to kalvar. Dei observerte masse koller (husker ikkje talet, men kansje 1000?!), og ingen av dei født tvillingar. Viss eg då huskar rett konkluderte dei med at koller ikkje kunne få tvillingkalver, eller i det minste at det er uhyre sjeldent. Så ja, vil sei at dette er sjeldent. Ei kolle ein må ta vare på
  14. Redd dette kan skade ryktet til jegerstanden enda mer.
×
×
  • Create New...