Jump to content

skjef

Members
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

About skjef

  • Birthday 01/30/1976

skjef's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Og nummer 2 forutsetter vel at eierne av de ulike våpen bor i det aktuelle huset.
  2. skjef

    Matchguns

    Ja, den har fire skruer som går ned gjennom toppen. Jeg synes ikke det er mye jobb, mer enn en del andre pistoler, men absolutt overkommelig. Har ikke egen erfaring med RF-utgaven.
  3. skjef

    Matchguns

    Har .22 som går godt. Ikke sett behov for å endre på magasinet, da det er bare å slippe en patron ned i vugga før magasinet settes på plass ved feltskyting.
  4. Sjekk denne http://www.youtube.com/watch?v=uYAtMM7pnhI
  5. Vårt feltstevne 1205019 er flyttet fra 02.09.2012 til 26.08.2012. Ingen endringer i forhold til øvrig oppsett i terminlista. Velkommen til nok et stevne på Terningmoen Hilsen Hamar-Il, pistolgruppen
  6. Kort fortalt er det våpen produsert og i bruk i tjeneste (militær, politi ol) før 1945. Enkle tilpasninger godtas nok, feks montering av justerbare sikter der det opprinnelig var faste ol. Større ombygginger godtas nok ikke, men da er det vel neppe "gammel militær" lengre... Justering av våpenklasser er for å gjøre ting litt mer ensartet da flere klubber her på østlandet benytter tilsvarende i sine stevner
  7. Adkomst til skytebanen på Terningmoen er endret. Se http://www.hamar-il.no/asp/trening-terningmoen.asp for kart og veibeskrivelse. Velkommen
  8. skjef

    Matchguns MG4

    På MG4 (og MG2) må du lade en patron først (fylle vugga) før du setter i fullt magasin med 5 patroner.
  9. Som nevnt over blir stevnet avviklet søndag 11.09. Samme tid og sted. DM fin og grov, KM fin for Hedmark.
  10. På grunn av hendelsene i Oslo og på Utøya, og påfølgende markeringer, er det bare å beklage at det ikke er mulig å avvikle stevnet den 21.08. Forsvaret godtar ikke skyting på Terningmoen den dagen, og vi har da ikke annet valg enn å avlyse stevnet. Det er imidlertid store muligheter for at vi får arrangert stevnet søndag 11.09. Dette får vi imidlertid ikke beskjed om før neste uke. Berørte kretser/klubber vil bli informert om utviklingen. DM fin og grov følger i så fall avviklingen av stevnet 11.09.
  11. Takk for svar. Skal viderebringe informasjonen til vedkommende, men det var nok Sig 240 i 9 mm som var av størst interesse.
  12. Gammel tråd, men spør på vegne av en skytterkollega. Hvordan fungerte ombyggingssettet i 9mm para til 240? Finnes det ombyggingssett i Norge i dag?
  13. Da er resultatene klare, og finnes her: http://www.hamar-il.no/stevner11/1105010-resultat-stevne.htm
  14. Og her er resultatene fra Terningmoen... http://www.hamar-il.no/stevner11/1105010-resultat-stevne.htm
  15. Stevnet går på Terningmoen ja, kommer du deg til Elverum, finner du Terningmoen. Dere må gjennom vakta og leiren for å komme til pistolbanen. Start kl 10, kr 100 per start. Vel møtt.
×
×
  • Create New...