Jump to content

Ronson

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ronson's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har sikkert hatt for mykt bly. Har 16 bhn nå. Har ikke prøvet med Hi-Teken på denne kula , så håper på betre resultat. Lager også noen med Hi- tek og Alox utenpå. Forslag på krutttype og mengde ?
  2. Hvordan gikk de ? Fandt du ladedata til 9mm kulene ? Driver nå å støyper Lee 124 TC Dia.356 som jeg legger Hi Tek coating på. Noen som har ladedata til denne ? Eller har erfaring med denne kula ? Har prøvt med Liquid Alox, med div ladninger med N320, N330 og N340 men de ble et sørgelig resultat
  3. Når arrangøren sender inn resultatlistene og blir lagt inn på skyting.no sine sider,bør de være iorden, Er de da noe galt må forbundet eller dei ansvarlig ta kontakt med arrangøren.
  4. Blir ikke oppdatert når vi reiser ut av vårt krets og deltar på stevner i andre fylker.
  5. Hvor lang tid tar de fra resultatlister blir lagt inn på Skyting.no,til resultatet kommer på 100 på topp pistol ?
  6. Hvor finner vi resultatene fra årets NM i Luftpistol ? 2018
  7. Er en del feil i klasseføringa også, Sjekket med egne notater og 100 på topp-pistol lista. Sjekket med tabellene i opprykskrava for å være sikker. Klasser som skulle vert forandret står som før.
  8. Alle som har litt greie på data kan lage et program for topplister, terminlister, klasseføring, resultatlister,hjemmesider mm. Men de er kun noen få som kan lage et system som alle forstår FSU sine sider har god oversikt og lette å se gjennom, de samme var dei gamle terminlistene. NSF sine sider er kronglite og tidkrevene å finne ut av. Kjenner mange skyttere som sjelden er inn på NSF sine sider, og skytternytt er de ikke mange som leser lenger. Sist jeg var inne og såg på startkorten mitt , virker de som dei hadde brukt systemet til Norsk tipping. NSF jobber hart for at alt som fungerer skal forandres på.
  9. Ser at noen resultaterlister som er sendt inn og står på NSF sine sider ikke er med på 10 på topp-listene.
  10. Ja jeg finner dette hurtigstevnet. men kan ikke se at de starter kl 18.00. må være noe jeg overser.
  11. Finner de fortsatt ikke. Ser noen stevner er påført siste påmeldingsfrist.
×
×
  • Create New...