Jump to content

psg-1

Members
  • Posts

    644
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

psg-1 last won the day on July 20 2021

psg-1 had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

psg-1's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

257

Reputation

  1. Ser at ironi kan være vanskelig å oppfatte i skrevet tekst, men trodde det var enkelt å se, siden den ene etter den andre mister masterne etter å bli avslørt som juksemakere. Ellers en artikkel om flere som er enige om politikeres kvalifikasjoner i jobben sin: https://www.nettavisen.no/norsk-debatt/gjor-det-stikk-motsatte-av-a-lede/o/5-95-1756878
  2. Ja, der er jo så godt utdannet, de har jo mastere og ikke måte på hvilke kvaliteter. Litt rart at de ikke er smarte nok til å la være å handle aksjer, eller huske hvilke reiser de har vært på når de skriver reiseregninger osv.
  3. Når det gjelder kunnskaps- og erfaringskrav til å bli politiker, så er det tydeligvis ikke-eksisterende. Virker som om de må lobotomeres for å få en plass på stortinget. Dette vises tydelig gjennom skattekravet på "arbeidende kapital" der det er helt fullstendig umulig å få de til å forstå hvor ødeleggende dette er for bedriftseiere. Det eneste de skaper på venstresiden, er voldelige demonstranter og arbeidsledighet.
  4. psg-1

    Magasin mp40

    Mellom 500-700 kr. Noen samler på merkinger, og da er noen typer mer verdt. Husk at det kreves tillatelse til å kjøpe slike magasiner nå. På finn er sikkert prisen høyere.
  5. Jeg samler nå på slike, det er ikke serdeles verdifulle nå, men det blir ikke fler av de. De har mest verdi dersom de er sammen med orginaleska. Så støtter at du tar vare på de. Tyske fra krigen og før har større verdi, og det er mange som samler på disse.
  6. Pass også på at reguleringsrattet kun skal stå i mens du justerer, blir det stående i hele tiden, får du lekkasje her. Dersom du ikke blir kvitt denne lekkasjen, må du bytte grafittpakningen.
  7. psg-1

    Tennhetter

    Det var en fin samling av norske tennhetter.
  8. Her er min som er i plast, sammen med to løspatroner som er etterkrigsprodusert: De som ligger i eska på bilde under, er norsk"produsert" etter krigen ved bruk av tyske løspatroner, Platzpatronen 33:
  9. Tyske 7,9mm patroner er et stort samlefelt, og EX patroner finnes i flere varianter og med mange bunnstempler, et eget samlefelt. De finnes også i sort og rød plast, som du sier. Det finnes også noe som kalles Werkzeug patroner, verktøypatroner. Disse blir noen ganger feilidentifisert som ex patroner.
  10. Skal sjekke hvor den ordren kommer fra. Men det er helt sikkert ikke fra områdesjefen, det er høyere.
  11. De er ihvertfall så naive i HV at vi fikk ordre i fjor at alle aktive skyttere måtte levere tilbake sluttstykket til 416. Det er tydeligvis så fredelig i verden, og så stor risiko med HV's egne soldater, at vi ikke får mulighet til å trene med utlevert våpen. Så bra at vi får utdelt flere titalls patroner pr soldat på hver eneste årlige øvelse, slik at vi får trent grundig da.........
  12. Leste litt raskt der, ja. Men så flott å se at det har blitt såpass strengt også for magasiner, det har jo vært et kjempeproblem. Og det vil nok bli helt umulig å få tak i for kriminelle, med tanke på hvor lenge de har vært uregulert.....
  13. Da er det altså strengere å få kjøpe magasin, da må man ha deltat på 10 stevner/treninger siste året. Jaja..... Dette løser nok mange problemer.
  14. Har hørt rykter om at de som ikke ble godkjent av norske kontollører, ble sendt til Boer'ne.
×
×
  • Create New...