Sør-jeger

Members
 • Content count

  354
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sør-jeger

 • Birthday
 1. Jeg lurte på om det er noen PCP brukere i Ålesund/Sula området. Jeg ønsker å "lære meg å bruke tank og fylling av PCP rifler".. uten å ødelegge meg selv eller utstyr. Har ikke tank eller rifle selv.. men å få opplæring/overse noen andre gjøre deg og stille spørsmål hadde vært greit.
 2. Skulle ønske noen valgte å ta inn en retttrekker, basert på AR-15.. ville vært enklere i bruk liggende..
 3. Litt vanskelig, når han selv ikke er der under jakten Gi dem beskjed: Du melder deg ut av sameiett.. da får de skutt mindre. Eller de kan betale deg i penger eller kjøtt.
 4. Ønsker å kjøpe et Sako A1 underbeslag.
 5. Ok.. Måling igjen. Ytterkant av støtbunn : 13mm Tykkelse på kanten/"ringen" : 1,5mm Innvendig støtbunn : 10mm Så, om det hadde vært en PPC bunn, så skulle kanten/"ringen" vært 0,9mm På løpet står det: 223 K&M
 6. Han i butikken har feil! All kjøpe ammunisjon skal gå helt fint i riflen din
 7. Ja.. Hva jeg klarer å se, så er det ca 10mm.. og den bør vel være litt større enn hylsen. Den ser iallefall ikke ut til å være 11.2mm Dette er til en enkelskudds A1.. og de er utrolig sjeldne med 222/223 støtbunn. Derfor jeg lurer.. må få meg en skikkelig måleverktøy
 8. Er det noen som har mulighet til å måle støtbunnen på en 222/223 AI? Jeg har bare tilgjenngelig en linjal for øyeblikket.. og måler støttbunnen på et sluttstykke jeg har til ca 1cm åpning. Litt usikker på om det er 222 eller PPC støtbunn.
 9. Johnny.. så du kjøpte de før meg ja! Heldiggris
 10. Jeg har mulighet til å overta en gammel BRNO #2 hvor løpet er godt rustet.. så jeg lurte på, om det er noen som har fått byttet et salongløp her i Norge? Disse løpene er jo gjenget og skrudd inn i låskassen, så det skulle ikke være noe problem.. med hva med kamring?
 11. Swarovski!! Bedre byggekvalitet! Angrer litt på at jeg solgte min 15x56 SLC WB...
 12. Da har jeg nesten samlet alle deler for et langholdsprosjekt.. men har enda ikke valgt hvilken tofot jeg skal gå for. Valget står mellom Atlas m/ picatinny skinne forran. Eller RPS med pinne i frontstokken. Ser Thomas Haugland bruker RPS, med stor suksess i ulendt terreng. Har dere noen råd?
 13. Jeg leter etter en gummikule til en hevearm. Ser at forskjellige butikker selger, men vanskelig å si hvor store de forskjellige er. Dvs, på bilder på nettet, så finner jeg både små og store, men hvilke butikk selger hva Noen tips, til store gummikuler?
 14. Jeg fikk høre av flere butikker der borte at de ville ikke sende en luftgevær ut av landet.. relativt strengt ifølge dem. Så, vet ikke hva de vil si på grensen/flyplassen om du prøver å ta den ut av landet.
 15. 6-8 mnd levering.. Fordi det er ikke et standard produkt i Norge. Koster 1000,- mer en standard. Men, har aldri hørt om at CZ produserer rifler i USA. De har dog en "custom shop" der borte.