Jump to content

Dexter

Members
 • Content count

  1,405
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dexter

 1. Ny M&P 15 i kaliber 22LR

  Det er positivt, forsøkte å ta inn denne for noen år siden. Ingen var interessert i å importere. Fikk en i nederland til å sende, men de slet med eksport til Norge.
 2. Strøm ut til garasje.. fremtidssikre meg.

  rør til garasjen fra huset? Ser folk anbefaler 400V, men hva har du i huset? IT nett TN nett? Spørsmålet ditt er ganske svakt. så vanskelig å komme med anbefalinger. Lurer du på hvor mange amper? kabelstørrelse? Beste er å få elektrikeren til å ta en befaring og komme med et forslag.
 3. dynamisk klubb

  hvor ofte har dere baner der? og hvilke baner?
 4. ja, nevnte bl.a det. Finnen skulle sjekke opp sa han.
 5. fått svar fra noen i EU, men de mener det ikke blir merkbare forskjeller. men ønsker tilbakemeldinger på hva som bekymret oss. prøvd å lese litt i de direktivene, men makan til papirmølle og vissvass.
 6. Arsenal Sar 223 Rem

  første bud er jo hva du skal bruke den til??? er dette en seriøs tråd?
 7. Sivilpistol 4(revolver)

  Kjøp en 325
 8. Sikla på mark7 jeg og til 1050'n. Men føler ikke det svarer seg for noen titusener av skudd iåret.
 9. Det er da man kjøper mark7 og 1050. Sitt og se på.
 10. Når man lader selv, så ender man bare opp med å skyte mere. Vinn vinn. Alternativet mitt er å sitte i stua og nippe til en L’Essence de Courvoisier Kanskje forskjell på hjemmelading og stiger som enkelte snakker om.
 11. Ja, man sparer på det meste, spørs bare hvor mye.
 12. Kjøper jeg nye hylser så sparer jeg vel ca 2 kr pr skudd i open dynamisk. Besparelsen blir bare bedre og bedre etterhvert som jeg bruker om hylsene. Ladet hylsene 20 ganger så er besparelsen 3,75 kr sånn ca. Med lett hoderegning. Og da bruker jeg supercomp.
 13. Må bare kjøpe sært nok kaliber.
 14. Årsavgift bil tilgode?

  Ja, tenkte å kjøpe en hunday I20 1,1 diesel, men siden jeg ikke får brukt den i oslo så følger jeg drømmen. Toyota tundra 5,7L v8 387Hk er et mye bedre alternativ. Drivstoff er uansett veldig rimelig.
 15. Oppussing av bad

  Dette er fy fy fy fy. Da får du to tette sjikt.
×