Jump to content

braddenauto

Members
  • Posts

    181
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

braddenauto's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

3

Reputation

  1. Kjøpte ei picatinny skinne til en tikka t3. har montert et par av disse før,å da var det en rekyl "tapp" under. På den nye var det med to tapper som skulle ned gjennom skinna å i kassa.det stemmer sikkert med t3x men ikkje med t3. holder det med de 4 skruene? Kalibret er 223 rem.
  2. Hvilke ladninger bruker du til disse kulene?har prøvd ncc å det funka ikke... hvilket oppsett er riggen din,men tanke på tikka modell og kikkert osv
  3. Dette var snitt av 2 stk 5 skudds skal bestille steel match
  4. Da har jeg testet en par ammo sorter med 5 skudds grupper magtech 36 mm sellier og belott 82 mm GGG 21 mm fusion med tanke på jakt 11 mm venter på rws og lapua
  5. Skaut for et par år tilbake med ht 3-12 på jaktfelt før den vart flytta over på jaktbørsa funka OK det. har snakket med et par karer jeg skyter sammen med,dem syns at det er greit med lys også når dem skyter på elgbanen.Jeg har ikkje brukt lys der,men muligens det er en ting å tenke på? Valvo nei har ikkje mulighet for lys på åta slik den er plassert no,sitter i ei jaktbu på samme plassen som jeg jakter hjort og elg på innmark.Men er mulig å montere lys i et tre i skogkanten muligens.Da er det ikkje sikkert behovet er det samme? Har ikkje jaktet rev på kveld/natt kun på dag tidligere.
  6. Travelt nei er ikkje sesong før på nyåret,ambisjonene er vel mer skyte for at det er grei trening og gøy.
  7. Jegerklasse ja har 1,6 kg til gode før jeg når maks vekt
  8. Har kjøpt ei tikka T3x tiltenkt jaktfeltbruk i kaliber 223,og den må ha kikkert. Men ser nå at den også kommer til og bli brukt til revejakt også,dette vil være postering i glugg. hvilken kikkert vil være mest egnet til og kunne brukes til begge deler?Ser at det kanskje ikkje er optimalt,men med husbygging for fullt ser det ut som budsjettet stopper på en kikkert... (Har kun hatt zeiss dem siste 15 åra og vært kjempe fornøyd med dem)men er åpen for tips
  9. Da er børsa kommet i hus. tenkte jeg skulle bestille litt ammo til testing,noen som har tips til hva jeg bør prøve?
  10. Da ser det ut som det blir ei tikka T3x i 223 fant ei ny ei som skulle selges på finn,det er ei lite med en grs stokk. men spiller pipe lengde stor rolle? Den har 57 cm pipe men er gjenget i feil gjenger for at jeg skal kunne bruke dempere som jeg allerede har. Vil ei kapping utgjøre mye her,sånn at jeg heller må kjøpe ny demper? Eller er det greit/gunstig med med ei kortere pipe i dette kalibret
  11. Hvilken ammo er det som gjelder her,er det hjemmelading som er tingen eller blir d kjøpt ammo med tanke på at prisen er så lav?
  12. Vil ikkje disse to bli tunge når en pakker på kikkert og demper osv? Tenker da på 5 kg grensen og disse har vel tunge lange piper ser kanskje for meg 1-8 snurr som mest gunstig,eller tar jeg feil.
  13. Svaret til LisleArne oppsummerte egentlig det som låg bak for å starte tråden. Tusen takk for god hjelp. tror det blir et våpenbytte så skal jeg komme med en oppdatering. skyter links så utvalget er vel ikkje på høyde med rechts men har vurdert ei tikka t3 det skulle vel være greit til dette bruket?
  14. Tydeligvis mye kompentanse blant folk her Men for å dra det litt lengre,hva med elgbane der farta på kula passer best i ca 800+? vil 223 fungere her? Vil trikset være å bruke ei tyngre kule for å holde farta nede?
×
×
  • Create New...