Jump to content

ivarlund

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

About ivarlund

  • Birthday 05/15/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ivarlund's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Noen som har ladedata til S&B 147gr. til .308?
  2. Da her jeg endelig fått ut fingeren og fått testet dette litt. Var ute i går etter å ha ladet opp 200gr. Jeg ladet 200gr. med N340. COL ca 3,07cm 6,2 gr. Dårlig/manglende utkast 6,4 gr. Dårlig/manglende utkast 6,6 gr. Dårlig/manglende utkast Det ble liggende uforbrent krutt i kammer/løp. Noen tanker?
  3. Har du data for 200gr også kansje?
  4. Takk for rask resposn og konkret svar
  5. Skal lade .45 ACP. Første gang jeg prøver meg på lading av håndvåpen. Har ladet endel rifleammo tidligere. Tenkte å bruke dennne kulen da den er rimelig. Frontier RN CMJ 230 gr. https://www.skittfiske.no/WebPages/Produkt/ProduktInfo.aspx?plid=236115&WebSiteMapNodeID=1004005 Noen som har ladedata her? Ser det finnes noen tråder, men mere diskusjon enn faktiske svar å finne dær. Skal brukes i en SigSauer P220 X-SIX
  6. Vet du hvem som selger dette?
  7. Jeg har en USP Expert i 9x19. Det kan være et alternativ.
  8. ivarlund

    Pistol .45 acp

    Jeg har nettopp fått invilget søknad om kjøp av .45 ACP. Ønsker innspill på hva jeg skal kjøpe. Jeg tenker å bruke våpnet til militærfelt, og tenker ikke å bruke alt for mange kroner på våpnet. Hadde tenkt å kjøpe Sig sauer p320 fra pvas.no, men ser at de er utsolg nå som tilatelsen er innvilget. De svarer heller ikke på telefon/e-post så da får jeg heller prøve å finne et annet våpen.
  9. XXL i Trondheim selger 9mm til 1,99 fra første skudd og 1,79 hvis du kjøper 1000+
  10. Jeg skal nå til å kjøpe min første pistol, å kunne dermed trenge noen gode råd på veien. Har søk litt på nett, å vurderer enten HK usp expert eller sig sauer p226. Skal ha 9mm. Kommentere på "mine" 2 våpen, eller andre anbefalinger mottas med takk. Har ikke skutt så mye enda. Men tenker våpnet vil bli mest brukt til feltskyting, og selvfølgelig en del blink.
  11. Har brukt denne patronen (S&B) på and og gås. Det blir da tilnærmet ingen kjøttødelegelse
  12. Sjekk siden www.norma.cc Her finner du ladedata for denne kulen. Bruke selv MRP, men kommer til å benytte URP neste gang da MRP kruttet fyller hylsene vell mye etter min smak.
  13. Ladingen er nok kansje noe "kvass", men har ingen deformering av hylse/tennhette. Får en flott flat kulebane som er flott med med tanke på at jeg bruker den på tildels lange hold.
  14. Jeg hadde samme problemet når jeg jeg først startet lading av .338. Dette ført til "klikkpatroner" da energien fra tennstemplet delvis går med til å skyve inn tennhetten. Det viste seg at tennhettesetteren fra "lee" ikke var sterk nok til å få presset hetten helt inn. Kjøpte en RCBS innsetter og problemet var løst.
×
×
  • Create New...