Jump to content

morray

Members
  • Posts

    58
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

morray's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hvilken nettside finner du disse på?
  2. Schultz & Larsen har, Strasser har vet jeg. Bruker selv denne i Schultz & Larsen med 160 grains woodleigth og er meget fornøyd med resultat i dyrene jeg har skutt.
  3. Har prøvd den ut og kan anbefales. Mye enklere å dra ut dyret med den og enkel å ta med seg.
  4. Nei, på min går det like lett både framme og bak.
  5. Da var første Fusion kula funnet igjen i et dyr. Det var en kalv på 30 kg som var på skutt tidligere. Fikk den på ca 50-60 meter men den stod rett mot meg og skuddet gikk rett inn i brystet og igjennom hele dyret og stod bak i venstre lår. Kalven gikk ned i smellen som vanlig. Kan ikke klage på gjennomslagskraft i denne kula/kaliber. ca 1 meter med dyr dog ikke igjennom bog bein eller lignende men allikevel. Som vekta viser så har kula ca 90% restvekt som må sies å være bra. Skal ta mål seinere av kula. 16.2 mm bredde og 13.1 km lengde.
  6. Høres jo lovende ut. Får se litt på den lapua kula også da. Blir vekt til at jeg får en pakke med swiften først. Hvordan er samlingene med de to kulene? Ikke at det betyr så mye på elgen da. Hvor fikk du tak i de naturalis kulene?
  7. Hei AcciDabbi har du fått prøvd ut Swift Scirocco II 210grn på dyr? Har selv bare skutt 2 hjorter med Fusion 200 grn i 338'en. En kalv og en Spissbukk 25 og 53 kg slaktevekt. Begge gikk ned i smellen og INGEN flukt strekning. Skudd satt høyt bak bog (som planlagt) altså begge boger uskadd.
  8. Gunwerks, har du mer info om denne OG versjonen? Fant lite om den når jeg søkte på nettet.
  9. Hvilken fart har du på de Accubond kulene? Sent fra min E6553 via Tapatalk
  10. Hei, ingen problemer med Rhino på hjort. Har ikke kula lenger derav ingen bilde men det var en ekspansjon som på reklamen. Over 90% restvekt. NB dette var fabrikk ammo 180 grain 30.06. Sent fra min E6553 via Tapatalk
  11. Hei her må det skilles mellom jakt lag og jakt vald. Hvis han fortsatt er med i jakt valdet (stor valdet) så kan han ha egne jakt felt/jakt lag om du kaller det det inne i stor valdet. Det er sikkert regler på dette i stor valdet, hvis ikke så er det jo mulig og utarbeide regler for dette på et årsmøte eller lignende.
  12. For guds skyld ikkje si noe til børsa Det er vel her praksis går forran teori som så mange andre plasser
  13. Bør kanskje starte litt under siden det er en kobberkule. Har selv aldri ladet med n140 men har hatt noen heite landinger med n160 og accubond 140gr. Gikk over til tyngre kuler etter hvert men har planer å lade opp ballistic tip i 120 gr til reven og da blir det nok en dose n140.
  14. Da kan jeg melde meg inn i denne klubben jeg også Fikk tak i en brukt Victory i 6.5x55 med 52 cm løp med lyddemper og picatinny skinne. Har satt på en Swarovski Habicht 6-24x50 PV så da skulle vel jeg kunne se hva jeg skyter også
  15. Har den og den fungerer flott MEN den går bare 30 knepp (eller var det 35). Hvis du vil ha mer knepp må du styre på litt men det lar seg gjøre.
×
×
  • Create New...