Jump to content

Arvmar

Members
  • Posts

    100
  • Joined

  • Last visited

About Arvmar

  • Birthday 07/24/1950

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Arvmar's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter

Recent Badges

2

Reputation

  1. Arvmar

    338 WM

    Takk for svar,da gjør jeg det
  2. Arvmar

    338 WM

    Må ha hjelp,Har en pakke med 250 gr.Nosler Accubond,Krutt Vith.N 160.Finner ikke noe eksagt data for dette,men sikkert noen som kan bidra her.Antar ca.69 gr.men hadde vært greit hvis noen har data på dette.Col.84 mm.? Caliber var 338WM ja.Sikkert andre krutt som egner seg,men det er nå n-160 jeg har
  3. Arvmar

    Dan Wesson

    Høres bra ut,da får vi gjøre et forsøk
  4. Arvmar

    Dan Wesson

    Må kanskje bare ta en titt på innsiden og se,det er ikke interesant med kostbar børsemakerjobb.
  5. Arvmar

    Dan Wesson

    Noen som har prøvd å gjøre noe med avtrekk på en cal.22 Dan Wesson revolver .En i klubben som i vanvare kjøpte en sånn,men det må jo nesten brukes vinsj på avtrekkeren i da skyting. Har bare S&W revolvere selv og der er det jo ikke noe rakettforskning å få til et anstendig avtrekk.Tips mottas.
  6. Tror kanskje jeg ble misforstått litt med luftskyting,vår klubb har bygd egen luftbane (10m.)og har et meget aktivt miljø med luftskyting i vinterhalvåret og har også deltagelse på landsstevnet for ungdom.Men skjønner ikke hvorfor vi skal endre på et system med klasser som nå fungerer meget godt både i mesterskap og vanlige approberte stevner.
  7. Landsstevne for rekrutter er jo greit nok det,men det er jo bare luftpistol,ungdom vil ha det gøy for at interessen skal holde seg over tid.Skjønner jo at intensjonen er elite,elite og atter elite.Men uten rekrutter så blir det heller ingen elite.En annen ting er jo at ungdom er avhengig av voksne for å reise på stevner,skal dem ha eget stevne så blir det kanskje for mye for mange og dra på både senior NM og eget stevne for ungdommen.Det er jo et av argumentene at NM tar for mye tid med øvelsene vi har i dag og derfor vil redusere,det tar jo ikke lenger tid om vi har ungdomsklasser med på NM.Som arrangør av NM så syns jeg det er hyggelig med kåring av norgesmestre i ungdomsklassene.
  8. Det blir nok veldig enkelt å få med ungdom/jr.på felt NM heretter hvis dette blir vedtatt.Gamle sure gubber som gir faen i rekruttering bare dem får beholde sine hellige veteranklasser.
  9. Den ble gitt bort til en i klubben
  10. Lurer på hva som er nogenlunde rett pris på setteribly,har fått tilbud om kjøp til skrotpris men finner ikke noe .dette dreier seg om flere hundre kilo så det er jo greit om prisen ikke er så veldig høy.
  11. Og i tilfelle en Margolin så selger klubben en for Kr.500,-Er med kuffert og div småting.
  12. Takk for svar,var bare litt usikker da dette er min første bøylerifle ,blir vel bare brukt til blinkskyting så det blir heller ikke noen maksladninger og mest i cal.38.men greit å vite at det er trygt med RN kuler.
  13. Lurte bare på om det går greit å bruke RN blykuler i en Marlin LA cal.357 ?Vet jo at det ikke er lurt å bruke spisse kuler men har tenkt å bruke 158 gr.RN blykuler som jeg bruker i revolveren.
  14. Å skyte på et lite reinsdyr på 500m.avstand er vel en dårlig ide uansett kaliber.Men å si at det er så veldig tung rekyl i 338 WM med lyddempeer montert er vel også feil.De fleste lader vel den slags ammo selv så prismessig blir det vel heller ikke store forskjellen på forskjellige kaliber.har ikke tenkt å diskutere med ekspertene her,kun egne erfaringer med div.kaliber.
×
×
  • Create New...