Jump to content

300RUM

Members
  • Posts

    147
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

300RUM's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

51

Reputation

  1. 100kr smellen........Er noen blitt helt idiot/gal ? Er det virkelig noen som betaler det ?
  2. Jeg leverte inn hagla for en stor jobb og det tok 14mnd. Nå er samme hagla inne for enda en "stor" jobb, og det er 20mnd siden innlevering men ikke ferdig. Hos noen børsemakere tar det "votter og vinter" før noe er ferdig.......
  3. Jakt & friluft skaffer den nok om du spør dem.
  4. Det er det. Jeg kjøpte den for noen få år siden, mener jeg ga 23-24k for den. Som sagt er jeg veldig fornøyd med den. Selv om den har utvendige haner så har den vanlig sikring, slik at jeg kan gå med oppspente haner.
  5. Jeg har ei Pedersoli "La Bohemienne" med sidelåser og utvendige haner. Det er både magnumkammer og choker på hagla. Meget behagelig å skyte med er den også. Selvsagt godkjent for all moderne ammo.
  6. Hvilken produsent er dette ? Hvilke ladninger (gram) er vanlig i dette kaliberet ?
  7. Hvis noen skulle ha tips til ny stokk til min 1427 så mottaes dem med takk. Må prøve å bygge den om fra gammel skiskytterbørse til noe brukandes med demper/kikkert.
  8. Godt å høre at smaken er som baken osv... Jeg var så heldig å få prøve en Benelli SBE2 for mange år siden, da ble Flodman hagla solgt og Benelli kjøpt inn. Noen hagler har jeg kjøpt fordi jeg hadde lyst på ei slik ei, men den jeg bruker til vanlig er kjøpt grunnet at den passer meg. Da er kriteriene hva gir mest treff hovedgrunn 1 til kjøp så er driftsikkerhet og utseende nr 2. Det at det kan havne ei hylse eller 2 i naturen i løpet av en høst stiller laaangt bak. Enig at at det er vanskeligere for andre å se at den er tom/uladet, men jeg stiller en patron rett ut til siden forran sluttstykket så ser alle at den er sikret. Men dette er også et punkt som stiller langt bak ved kjøp av hagla.
  9. Tja, vi er selvsagt forskjellig sammenskrudd, men jeg mener at en halvauto (bl.a. justerbar i kolben) er et meget godt alternativ. Siden jeg har flere hagler så har jeg som sagt de mest brukte typene som O/U og S/S i tillegg. Er fornøyd med dem alle men som kombinert jakt/banevåpen så blir autoen mest benyttet. Har Benelli som foretrukket merke grunnet inertia/innovativ/justerbar. Så etter min mening er auto (justerbar) beste allround hagle.
  10. Jeg har prøvd en del hagler de siste åra. Men har desverre ikke funnet noen som slår en Benelli halvauto. Benelli 828U passet meg utmerket mens 828U sport har stigende skinne og er dermed uaktuell. Har også andre o/u og s/s men ingen er bedre enn halvautoen. Solgte M2'n min men angret slik at en ny auto ble handlet kort tid etterpå. Jakter med alle haglene mine, men autoen er hakket bedre/vassest. Så etter min mening så bør nesten alle prøve halvauto før de handler hagle, hvorfor ? De er rett og slett best...... PS. Hvis noen er interessert i en 828sport så er det bare å ta kontakt.
  11. Som nevnt ovenfor her så leverer Remington Light magnum (42g) og heavy magnum (50g) fine skuddbilder i min M2 også. Leverer jevnt over fine skuddbilder på det meste Benellien.
  12. Ser du har annonse inne vedrørende cal 12 bly. Jeg kjøper gjerne hvis du fortsatt har.....
  13. Hei, På den utgaven du har så er magasinrøret "limt" med Locktite, dette må mest sansynlig varmes opp for at det skal løsne. Se denne på Yuotube - Benelli m2 - full disassembly and reassembly - "How to" Tutorial Denne viser hvordan du kan demontere din utgave.
  14. Jeg har ikke den grå metallstanga på min M2 field, hvilken utgave har du ?
  15. Jeg har en del Nitedal Spesial i 3-7, og disse fungerer akkurat like godt som annen ammunisjon. Trivelig med litt nostalgi også.
×
×
  • Create New...