Jump to content

kai.

Members
  • Posts

    196
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by kai.

  1. Skal du skyte minor og fabrikk ammo gå for en med 115 grn kule, da funker kompen bedre! Det største problemet med 2011 open i 9mm er 1: man må bruke magasiner som funker, merk MBX. 2: montasje som ikke fucker opp utkastet, enten en 90grader eller et annet sikte og montasje i klassen C-more rts, leupold delta point, der det ikke er noe foran utkaster åpningen.
  2. Ville vel hengt meg på de som anbefaler et kydex hylster av noe slag. Blade-Tech har fine hylster og magholdere, det har DAA samt Ghost. Personlig liker jeg at våpenet sitter tryggere i et DOS kydex hylster, ingen lås å tenke på. Jeg kjører Blade tech eller lignende hylster på det meste men kjører racemaster på open riggen. 1 stk DAA PDR PRO-2 hylster 1 stk DAA inner og ytter belte 3 stk DAA Racer magholdere (disse er i plast og jeg synes disse er bedre en Race Master modellen, de løsner hele tiden) 1 stk DAA Delux magnetic pouch Eller denne 1 stk Ghost Stinger hylster 1 stk Ghost ultra rigid inner og ytter belte 2 stk Ghost magasin holdere 1 stk Ghost magasinholder med 2 magneter
  3. Prøv de litt tyngre kulene fra AP, både 147 og 158 gikk meget bra i mine våpen (minor PF da)
  4. Hallo Prøv også å fjern tennstempel sikringen, kan hende det hjelper, den er jo der kun til for å hindre tenstempel når tennhette hvis våpenet blir mistet, så man ikke får noen AD. Rino
  5. Bruker Autocomp i mine 9mm major ladninger, fungere bra med det. Gå ut på Brian Enos forumet, mulig du finner noe der, er nok enklere å få tak i anbefalinger.
  6. Hallo Gå for den du får best følelse med, hvis pris ikke spiller noen rolle da, har en Extrem 3 selv og har også testet shadow 2, man har et lettere DA avtrekk på cz, men det er jo bare første skuddet, de resterende er/kan man få likt. Kommer nok ikke til å bytte ut min stock 3 extreme med det første.
  7. Hallo Hvilket kaliber tenker du på?
  8. Hallo Hvorfor minor? Samma det men sjekk ladeboka til Vithavouri på nett: http://www.vihtavuori.com/en/reloading- ... luger.html Det går fra 5,4 til 6,0 på en 124 grn kule Men du får en ennå bedre effekt hvis du bruker en 115 grn kule.
  9. Hallo Clark Custom og EWK Arms hadde vel noen etter markeds piper, men er usikker på hvor presise disse var og de er vel ikke lette å få tak i skulle jeg tro.
  10. Small frame topp går ikke på large frame ramme og omvendt dessverre. Men er det en small frame 40S&W så går det. R
  11. Gå for 124 RN, den er det ingen mate feil på, man har altid den lille sjansen for matefeil med HP. Jeg har testet hp også men tør ikke bruke de i match. og ja muligens litt bedre presisjon men det er en trade-off.
  12. Hallo Gå for C-more og montasje da er det bare å skru den fast i hullene du har på rammen, hvis du har hull på rammen da.
  13. kai.

    1911-tråden

    Skal dere ha en grom 1911, sjekk CK Arms på facebook, mye lekkert
  14. kai.

    1911-tråden

    Hallo Tror PVAS selger ut noen 1911 magasiner om dagen fra wilson combat, de gjorde det på Moss Indor Open i allefall.
  15. Hallo Mener man må ha utdannelse som børsemaker for å kunne selge hjemmeladet ammo.
  16. Skal du ta den helt ut? ta en titt her: http://www.merkle-tuning.de Dette er vel mer for de ekstreme, men det er jo flere her hjemme som kan fikse et bra avtrekk, tenker i første omgang Noren.
  17. Hvis man har det tynne løpet til tanfoglio med gjenger, putter man i løpet innenifra og skrur kompen på fra utsiden, og hvis ikke husker helt feil er det en litt lenger rekylfjær styring som "låser" kompen så den ikke skrur seg ut (samme løsning er det på Czechmate åpen klasse pistolen også) Har en Tanfoglio stock som jeg lager et morsomt åpen prosjekt med, skal poste noen bilder og priser når jeg får den tilbake fra børsemaker.
  18. Hallo Du trenger bare en ny pipe, komp, Samt rødpunktsikte og montasje. Kan skyte 38 super/ Super comp/ 9mm med en 40 sleide. (har gjort det selv) Med riktig mat kan Tanfoglio vare lenge. Skal du gå for en egen åpen pang kan jeg annbefale CZ Czechmate i 9mm, ready to go rett ut av boksen, kan man få kjøpt for 20000 og opp for en brukt (veit om en demo skutt til denne prisen)
  19. kai.

    1911-tråden

    Hallo De beste magasinene punktum er Chip McCormik sine Cobra magasiner med dawson aluminiums bunner, da tror jeg at du får noe av det mest solide på markedet, kjører disse selv i 9mm og har ikke angret på det, Wilson magasinene er sikkert fine de, men det er så tynt gods i de og di har plastik follower, har et par i 9mm.
  20. Hadde en springfield som Per Halvorsen i sin tid ble sponset med fra Springfield i kal 38 super, det var en SS. Fikk laget noen langmag til den, fikk hele 15 skudd i de 170mm magasinene. Var litt gøy det.
  21. Det som er skikkelig morro er å skyte STD med classic pistolen og slå mange av de som skyter hi cap 9 og 40 panger.
  22. Bare for å ha sagt det får man prod panger til ganske mange tusen hvis man vil. jeg lader all ammoen min selv, ikke for å spare penger men for å få den rekylen og presisjonen jeg vil. kommer til å satse på Classic frem til EM. Har en SVI og en STI, begge er i 9mm og ja jeg veit det er som å banne i kirka, men det er det som funker for meg.
  23. Hallo Da kjøper du deg en ny pipe og utdrager i 9mm til din tanfoglio og de nye mec-gar magasinene med extreme mag bunn eller henning sin mag bunn og med Grams innmat får du 21-22 skudd i magasinet og skyter 9mm, de magasinene funker i Large Frame Tanfoglio. Bruker de til open 9mm på trening.
  24. Hallo Det går an å bytte ut fjæra til hanen, men først ta å kjøp deg en Extreme tennstift, den er lenger en orginalen og er production lovlig, tror de har den på PVAS.
  25. Hallo Min erfaring er at ikke pipen tilpasset korrekt, dette problemet fjernes ved å polere (ev file) i bakkant av pipa ( på flere piper så ser du i overkant av løpet, over kammeret så er det en type kant eller utvekst, den skal man ta av gods på) så den kommer "lenger" inn i våpenet. Da skal k den ikke klype på luggene på pipa.
×
×
  • Create New...