Jump to content

kai.

Members
 • Content count

  196
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Skal du skyte minor og fabrikk ammo gå for en med 115 grn kule, da funker kompen bedre! Det største problemet med 2011 open i 9mm er 1: man må bruke magasiner som funker, merk MBX. 2: montasje som ikke fucker opp utkastet, enten en 90grader eller et annet sikte og montasje i klassen C-more rts, leupold delta point, der det ikke er noe foran utkaster åpningen.
 2. Production rigg i 2017

  Ville vel hengt meg på de som anbefaler et kydex hylster av noe slag. Blade-Tech har fine hylster og magholdere, det har DAA samt Ghost. Personlig liker jeg at våpenet sitter tryggere i et DOS kydex hylster, ingen lås å tenke på. Jeg kjører Blade tech eller lignende hylster på det meste men kjører racemaster på open riggen. 1 stk DAA PDR PRO-2 hylster 1 stk DAA inner og ytter belte 3 stk DAA Racer magholdere (disse er i plast og jeg synes disse er bedre en Race Master modellen, de løsner hele tiden) 1 stk DAA Delux magnetic pouch Eller denne 1 stk Ghost Stinger hylster 1 stk Ghost ultra rigid inner og ytter belte 2 stk Ghost magasin holdere 1 stk Ghost magasinholder med 2 magneter
 3. Alsa Pro Pistolkuler

  Prøv de litt tyngre kulene fra AP, både 147 og 158 gikk meget bra i mine våpen (minor PF da)
 4. Tangfoglio gold match extreme

  Hallo Prøv også å fjern tennstempel sikringen, kan hende det hjelper, den er jo der kun til for å hindre tenstempel når tennhette hvis våpenet blir mistet, så man ikke får noen AD. Rino
 5. 45colt ladninger med autocomp

  Bruker Autocomp i mine 9mm major ladninger, fungere bra med det. Gå ut på Brian Enos forumet, mulig du finner noe der, er nok enklere å få tak i anbefalinger.
 6. Hallo Gå for den du får best følelse med, hvis pris ikke spiller noen rolle da, har en Extrem 3 selv og har også testet shadow 2, man har et lettere DA avtrekk på cz, men det er jo bare første skuddet, de resterende er/kan man få likt. Kommer nok ikke til å bytte ut min stock 3 extreme med det første.
 7. Skyting på bowlingkjegler

  Hallo Hvilket kaliber tenker du på?
 8. 9mm minor i open.

  Hallo Hvorfor minor? Samma det men sjekk ladeboka til Vithavouri på nett: http://www.vihtavuori.com/en/reloading- ... luger.html Det går fra 5,4 til 6,0 på en 124 grn kule Men du får en ennå bedre effekt hvis du bruker en 115 grn kule.
 9. S&W model 41 nytt løp

  Hallo Clark Custom og EWK Arms hadde vel noen etter markeds piper, men er usikker på hvor presise disse var og de er vel ikke lette å få tak i skulle jeg tro.
 10. Tanfoglio Limited Custom med topp fra Stock 3..?

  Small frame topp går ikke på large frame ramme og omvendt dessverre. Men er det en small frame 40S&W så går det. R
 11. Lade 9 major med H&N 125grs

  Gå for 124 RN, den er det ingen mate feil på, man har altid den lille sjansen for matefeil med HP. Jeg har testet hp også men tør ikke bruke de i match. og ja muligens litt bedre presisjon men det er en trade-off.
 12. Tanfoglio - Owners Club - Resursside

  Hallo Gå for C-more og montasje da er det bare å skru den fast i hullene du har på rammen, hvis du har hull på rammen da.
 13. 1911 tråden

  Skal dere ha en grom 1911, sjekk CK Arms på facebook, mye lekkert
 14. 1911 tråden

  Hallo Tror PVAS selger ut noen 1911 magasiner om dagen fra wilson combat, de gjorde det på Moss Indor Open i allefall.
 15. Lading for salg

  Hallo Mener man må ha utdannelse som børsemaker for å kunne selge hjemmeladet ammo.
×