.204 Ruger

Members
 • Content count

  328
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About .204 Ruger

 1. Det skulle du vel kunne finne tusenvis av på google? Søk etter f.eks. big game ammunition
 2. Har ingen erfaring med nevnte modeller. Men styr klar de med høy utgangshastighet. De bittesmå 4,5mm kulene takler sjelden det. Vil du ha mer kraft, kjøp 5,5mm.
 3. Var det jeg fant ut og. Hadde håpet jeg overså noe
 4. Jeg var der og så på disse, og der har de kun Moa såvidt jeg kunne se. Men det betyr jo ikke at X5 ikke blir lagd med mill-justering. Litt rart hvis en europeisk produsent kun produserer Moa-sikter...... Står heller ikke noe om retikkel er mil-dot eller Moa-dot.
 5. Leveres X5-serien kun med Moa-justering?
 6. Hadde vært kjekt med lys-dot. Sliter med å se vanlig target-dot mot mørke blinker i overskyet vær. Gikk greit før, men synet blir ikke bedre med tiden Har mange gode kikkerter egentlig, men når de kommer med skjærer og duer på 20-30 meters hold, blir det problem..... Skyter jeger-klasse, så forstørrelse over 12 er ikke påkrevd. Men sjelden det er parallakse-justering i det hele hvis ikke kikkerten er over 12x på max.
 7. Hva er den ultimate kikkert til jaktfelt? Må være minst 12x forstørrelse selvsagt, gjerne mer. Parallakse-justering iallfall ned til 25 meter. Her detter jo mange kandidater bort. Retikkel med opplyst rødprikk. Åpent tårn på høyden er heller intet minus. Sliter med å finne denne kikkerten
 8. Det er en linksutgave ja.
 9. Den regulatoren var jo utrolig gunstig priset. Jeg endte opp med en fra Bestfittings i England. Veldig bra, men i dyreste laget.....
 10. Poenget med 300 bars flaske er jo at du kan fylle mange ganger før trykket går under 200 bar. Regulator er for å gjøre det enklere, bare åpne opp og vente til det er fullt. Har 200 bars flasker og. Men de må jo toppes hele tiden....
 11. Har ikke kickstop nei. Den kan ikke kombineres med justerbar kinnstøtte. Er ikke plass antagelig. Har det meste fra .223 til .458 Lot Det som er faren med systemvåpen, lett å få innvilget flere kaliber
 12. Rart at det er så lang ventetid. Er jo flere år siden de lanserte justerbart kinnstykke på Extreme. Men smør deg med tolmodighet, den er verdt det Har en slik med en haug med løp, kjekkeste børsa jeg har hatt.
 13. Synes dette var et bra tiltak for å få litt forandring. Synd det skal komme så mye negativt. Er nok ganske mange som har mulighet for å skyte litt .22LR andre steder enn på skytebanen. Begynne å blande 15/100/200 meters baner inn i dette, er jo tullete..... Stå på!!!!!!
 14. Den regulatoren så jo glimrende ut. Da kan jeg sikkert fylle flaska til luftpistolen og (LP-10) fra 300 bar flaske.
 15. Kjekt å høre at du var fornøyd. Blir nok kanskje en slik etterhvert ja. Har i dag FX Cyclone, veldig fornøyd med den og. Skal jeg finne noe bedre, må jeg nok opp i Steyr. Følger det med noe til å fylle med? Kan den fylles fra 300 bars flaske? Har lett etter en regulator, for å få 220 bar fra 300 bar flaske. Men det er ikke hyllevare rundt forbi.