.204 Ruger

Members
 • Content count

  338
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About .204 Ruger

 1. Må du ha picatinny da? det finnes skinner for optilock-ringer, som du skyver inn i sporet og strammer to skruer på siden.
 2. LRD-skinna er glimrende. Sitter som støpt
 3. G.larson: Samme hva formening han har om hvilken veg skriften skal være, må det vel kunne diskuteres uten å latterliggjøre trådstarter?
 4. Går det ikke an å ønske skriften på demperen rett veg, uten å bli latterliggjort på denne måten? Tragisk.......
 5. Jo, det gjør de nok. Men til hvilken pris? Finner ikke en eneste norsk pris på nett.
 6. Gammel tråd ser jeg. Noen gode tips i dag til en TRG tofot?
 7. Får høre litt rundt, og kontakte en optiker. Takk for hjelpen. Greit hvis jeg kunne fått orden på dette
 8. Hei Har vært avhengig av lesebriller ei stund. Da jeg fant frem pistolen igjen, eller en liten pause i aktiviteten, var det litt nedtur.... Baksiktet har forsvunnet i tåka 😄 Prøvde med lesebrillene, og da ble jo baksiktet klart og fint. Men blinken forsvant i tåka istedet..... Finnes det briller som kan ordne opp i dette? Eller er det bare å gi opp pistolskyting?
 9. Har både Tikka T3 i GRS-stokk, Sako TRG-22 og 200 STR Tikka er ei god børse, men ikke verdt pengene i de dyrere utgavene. TRG er kvalitet tvers gjennom, men er ikke den litt tung til frihånd-skyting? Har faktisk aldri prøvd den uten tofot 200STR er ei kjempebørse. Kan bygges om til alt en måtte ønske, fra den råeste langholdsrigg til salong med lyddemper. Valgets kvaler er høyst forståelige
 10. Det skulle du vel kunne finne tusenvis av på google? Søk etter f.eks. big game ammunition
 11. Har ingen erfaring med nevnte modeller. Men styr klar de med høy utgangshastighet. De bittesmå 4,5mm kulene takler sjelden det. Vil du ha mer kraft, kjøp 5,5mm.
 12. Var det jeg fant ut og. Hadde håpet jeg overså noe
 13. Jeg var der og så på disse, og der har de kun Moa såvidt jeg kunne se. Men det betyr jo ikke at X5 ikke blir lagd med mill-justering. Litt rart hvis en europeisk produsent kun produserer Moa-sikter...... Står heller ikke noe om retikkel er mil-dot eller Moa-dot.
 14. Leveres X5-serien kun med Moa-justering?
 15. Hadde vært kjekt med lys-dot. Sliter med å se vanlig target-dot mot mørke blinker i overskyet vær. Gikk greit før, men synet blir ikke bedre med tiden Har mange gode kikkerter egentlig, men når de kommer med skjærer og duer på 20-30 meters hold, blir det problem..... Skyter jeger-klasse, så forstørrelse over 12 er ikke påkrevd. Men sjelden det er parallakse-justering i det hele hvis ikke kikkerten er over 12x på max.