Jump to content

.204 Ruger

Members
 • Content count

  354
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral
 1. M03-Klubben !

  En jeg kjenner til måtte ned i 20.000,- for en strøken extreme i .338winmag. Da ble den solgt. De ser litt tungsolgte ut dessverre. Ligger en nydelig Afrika-utgave på Finn, men dessverre i .300winmag.... kunne tenkt meg den 😊 hvilket kaliber er den du tenker å selge?
 2. Swarovski forhandler

  Kjøpte mine første hos Alm på Moi. De med stålrør. Da fikk jeg fortalt at de hadde 40 års garanti, i motsetning til Zeiss, som bare hadde 30 😄 Men da jeg kjøpte neste gang, da var de gått over til alu-rør, var det gått ned til 30 år.
 3. Swarovski forhandler

  De hadde vel 40 års garanti mener jeg, hvis den er over 20 år gammel.
 4. Kuleisetter die

  Høres mer ut som at hylsemunningen ikke var utvidet nok. Isetteren kan ikke forårsake dette??
 5. Verdivurdering

  Er det mulig å få både blink og sikter noenlunde skarpe da? Trodde det ville bli vanskelig?
 6. Verdivurdering

  Takk skal dere ha. Da har jeg et godt utgangspunkt 👍😃
 7. Verdivurdering

  Hei 😃 Takk for mange gode innspill. Tenkte nok at Colten ville få veldig spredd takst 😄😄 Benellien må jeg si høres fornuftig ut med 10.000,- men 10.000,- for en ubrukt Pardini? Var ikke det lavt? Såvidt jeg kunne se, ligger de på 20-25.000,- nye hehe, spørs vel om det blir noen fasit på Colten, er den det sitter lengst inne å selge. Og en ting er sikkert, den blir heller plombert, enn solgt for 2.000,- 😉
 8. Verdivurdering

  Hei Vurderer å avslutte pistol-karrieren, da synet ikke samarbeider lenger. Har kommet i lesebrille-alder, og ser jo ikke kornet lenger 😏 Men hva kan pistolene være verdt? 1. Benelli MP 90S WC .22LR Denne er vel kanskje 15 år gammel. Umulig å si antall skudd, men kan vel anta 3-4000. Knapt brukt siste 10 år. Topp stand, aldri noe tull. 2. Pardini GT-45 i .45ACP Denne er 6 år gammel. Den er skutt max 50 patroner (tragisk.....) Byttet inn en Tanfoglio i håp om å komme igang igjen. Men det skjedde aldri. 3. Colt Python, blånert, 6 toms løp, 357 Magnum. Den har nok passert 20 år. Veldig lite brukt, og 98% skutt med .38 Spesial. Er det noen gode takstmenn her?
 9. Bilder som har forsvunnet

  Jeg mener det burde blitt åpnet for å redigere igjen. Ulempen har blitt mye større enn fordelen. Var det nå så farlig om det kom noen "klipp klipp" og "......." ? Alle ser jo hvem som holder på slik.
 10. 6BR til Sauer 200 STR

  Landrø har original Sauer-pipe.
 11. Tips til kikkertsikte for jaktfelt

  Ingen som har fått prøve Delta Titanium?
 12. Tips til kikkertsikte for jaktfelt

  http://www.theriflescopestore.com/leupold-66830-fx-3-scope-12x40mm-adjustable-objective-fine-duplex-reticle-matte-finish/ Her kjøpte jeg mine. Ser han har ikke inne modellen med target dot nå, men det fikser han nok kjapt. Veldig hyggelig kar, har kjøpt en haug med kikkerter derfra.
 13. Tips til kikkertsikte for jaktfelt

  Torf: Er en slik Leupold jeg har brukt de siste årene men øynene trenger mer lys med åra..... Sleit med å se dotten mot mørke skiver, og korset så jeg iallfall ikke mot mørk bakgrunn.
 14. Tips til kikkertsikte for jaktfelt

  Noen som har prøvd Delta Titanium 2,5-15x56 HD? Skytterlinken har denne på lager. Virker grei på papiret iallfall. Og billigere enn March Ikke lett det her, dumt å kjøpe feil igjen.....
 15. "Life hacks" i ladebua

  Hvor fikk du tak i denne?
×