Jump to content

RobbiDogg

Members
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RobbiDogg's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. De har vel igjen denne på lager i 30-06 vel....
  2. Takker, var nok det jeg også trodde, men ville bare være på den sikre siden.
  3. Hei, Har selv en hausken demper på ei 6,5 kaliber rifle. En kjenning av meg har en større Hausken demper med samme gjenger, men på ei 30-06 rifle. Er det helt uproblematisk å prøve den 30-06 demperen på min 6,5 rifle? Vil bare være sikker før jeg prøver den, så jeg ikke risikerer noen ekkel overraskelse liksom....
  4. Smaken er som baken osv..... det er et bra sikte dette, men personlig hadde jeg valgt 3-12. Kan bruke siktet til mye mere. Så foretrekker jeg selv å ha mulighet til mere enn 7x forstørrelse i skumring, men det er jo meg da.
  5. Vil absolutt anbefale deg sikte med lys i. Det vil du merke stor effekt av når det blir mørkt. Enkelt å bruke. Jeg vil iallefall ikke være uten.
  6. Har en Kongsberg 393 som jeg skal sette på en ny kikkert. En Zeiss 50. Hvilken montasje må jeg ha til dette?
  7. http://www.namdalsavisa.no/Magasin/Fril ... 359602.ece
  8. Finnes en "modul" som du setter på frem der reimfestet er orginalt. Ellers er Norma nå også kommet med en to-fot som er spesiallaget til Blaser, slik at man slipper å borre i stokken. Edit: Var ment som svar på tråd til -stiaN litt lengre oppe på siden.
  9. Er det noe som Norma har klart for levering nå, eller er det noe som vil komme senere? Hva blir prisen for denne?
  10. Noen som har gode svar på dette da jeg også lurer veldig på dette.
  11. Hvordan er den laget spesiellt til R93?? Slipper man å bore et hull i stokken for feste??
  12. Mulig dumt spm, men kan man lokke på rådyr nå eller er det tidligere på høsten det fungerer??
  13. Garantert verdt de kronene som er mellomlegget. Det skal du ikke nøle med. I allefall min erfaring. MYE bedre grep på Proff stokken!!
  14. Dette blir vel litt sånn som det var i det gamle Sovjetunionen under kommunismen. Der hvor staten eide allt og befolkningen fikk utdelt bare de måtte ha for å overleve. Funket ikke helt bra det heller...
  15. Synes jo slike priser det oppereres med enkelte plasser er veldig stivt, men samtidig kan man også se på hvilken retning for eksempel husprisene har gått de siste 10-20 årene. Er en økning på rimelig mange prosenter. Sånn sett kan jeg skjønne en grunneier som også regulerer prisene sine etter etterspørselen. Jeg hadde heller ikke solgt huset mitt i dag for samme prisen som det jeg kjøpte det for i 1999. Jeg også følger prisen som etterspørselen er villig til å gi for det. Så blir det opp til hver enkelt om man er villig til å gi det som jeg ønsker å ha for huset. Slikt er det for mange ting i samfunnet. Tilbud/etterspørsel. Samtidig er elgjakt en viktig inntektskilde for bønder som er grunneiere. "Vanlig" gårdsdrift er ikke det store inntektsgrunnlaget lengre. Min erfaring er også at hobby koster mye i dagens samfunn. Ikke mange hobbyer er gratis. Avtaler man en pris med kjøpere på forhånd av jakten så trenger ikke selve jakten koste mye/ingenting for jegeren.
×
×
  • Create New...