MorganKane

Moderators
 • Content count

  4,234
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About MorganKane

 • Birthday
 1. Er ett ikon med ett ark som har ett forstørrelsesglass over (til høyre over feltet man skriver inn i). Det er vel forhåndsvisningen.
 2. De har danseband stilen også ser jeg. Uansett uendelig mye stiligere enn en solbleket m-75 feltjakke som blafrer åpen i vinden uten en eneste knapp lukket
 3. Men også mye av det samme og en rotete fremvisning uten info
 4. Tja.. jeg var åpen om at jeg var for ulv en periode, før jeg endret synspunkt. T.o.m medlem i "våre rovdyr", kan ikke si at jeg ble nevneverdig hakket på av den grunn. Er litt grenser for hvor tynnhudet voksne mennesker skal være, kan bli litt oppgitt til tider.
 5. Ting har vært så nitrist i flere år nå, med vedvarende diskusjon om ny våpenlov som "hovedsak". Selvsagt viktig tema, men tror nok det har smittet litt over på humoren. Enten det, eller så har dere rett og slett dårlig humor hele gjengen Får vel prøve å ta imot nye sjeler på en bedre måte.
 6. Riktig gjettet.. vært interessant å sammenligne samme demper og patroner i en manuell rifle, du har nok rett.
 7. Slo sammen emner. Mvh M.K
 8. Erma kopien av Garand da? Brukt som treningsvåpen for politi etter ww2.. Ville heller gått for den. En kompis har en, noen ganger klarer den ett helt magasin uten klikk.
 9. Flott rifle! Er "hul" kolbe en kunstnerisk frihet, eller var slikt vanlig? Samler på gamle greier jeg også, men føler jeg må få verisert at det virkelig smeller for å få ro i sjela
 10. Er som annen ammunisjon ganske lot avhengig. F.eks Fiocchi lot 5302006-1520 som xxl solgte i 2013 er kjent for å være elendig. (Med min flaks, er det akkurat den lotten jeg hamstret en del av)
 11. Det ideelle er å bruke forumets løsning, så slipper man tråder uten bilder om noen år. Men forstår i grunnen de som ikke gidder forumets løsning.
 12. Klikk på "galleri". Litt knotete er det riktignok, men blir noe nytt snart får man håpe. En tråd med forklaring; http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=147&t=67516 Endret forresten tittelen på tråden din.
 13. Brownells fortjener skryt ja! Ting ble mye mer på stell etter de tok over for Midway.
 14. Borre ut de fremste bafflene litt dersom pussestokken tilsier at det kan bli ett problem? Personlig ville jeg ikke giddet å dempe en 223. Har prøvd en del forskjellige dempere på en 223 jeg har, med marginal reduksjon i støy.
 15. Rett etter ett tidligere amnesti fikk jeg det vinnende bud på 6stk geværreimer på QXL. Reimene ankom i boblekonvolutter med politiets logo og selger var sivilt ansatt i politiet. For all del.. kan ha vært hans private reimer, men litt merkelig var det.