MorganKane

Moderators
 • Content count

  4,358
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

34 Excellent

About MorganKane

 1. Enkelt og enkelt.. Jeg søkte til politiet om å få skyte på en skogseiendom som står på mine foreldre. Nærmest bare for å informere om at her vil det smelle litt, dersom noen turgåere tipser om mulig tjuvjakt. La ved kart som viste hvor og at det var ca 6 km til nærmeste nabo. Det ble mye frem og tilbake.. Kjapt oppsummert; ingenting måtte stå igjen, alt av skivematriell etc. måtte fjernes etter hver skyting, ellers var det å anse som "opprette skytebane" med de krav det medfølger. Jeg kunne ikke skyte sammen med noen, da var det å anse som "organisert skyting". Var formålet trening og ikke noen få skudd i.f.m innskyting av kikkert, måtte saken behandles ytteligere m.t.p støy og berørte parter i forhold til det. Jeg gadd ikke..
 2. Imponerende. Så sjelden at han selv ikke har bilde av den engang. Winchester Marine selges av bortimot alle våpenbutikker her til lands for rundtomkring 6k, men da må man ta til takke med noe som er nytt.
 3. 94 prosent av befolkningen positive til røykeloven (i følge undersøkelse fra Helsedirektoratet i 2014). Så joda.. de har tallene på sin side denne gang, men skjønner hva du mener. Vi nordmenn er noen ganger litt mystisk enig om ting.
 4. Ett forbud som virker ja.. skremmende og forvirrende på en gang Dere husker kanskje hvordan det var på toget når det var røyking der, "alle" ville sitte på røykfritt. Slik at de som ikke røykte noen ganger måtte finne seg i ett sete på røykevogna dersom toget var fullt. Så var det en evig kø av folk som gikk frem og tilbake med røykpakke i hånda, sikkert moro for konduktørene. Kanskje er det slik på byen også, at også røykere synes det er greit å slippe. Dersom de opphevet forbudet i dag, tror jeg ikke utestedene ville fjernet røyking forbudt skiltene med det første. (..med unntak av en og annen mørkebrun bar med godt voksent klientell)
 5. Hassel; forskning har da ingenting med det å gjøre? Jeg er ikke uenig i at det er klimaendringer f.eks. Greia er at voksne presenterer både problem og løsning i samme setning til barna. Problemet er så mye mer kompleks at forenklingen er provoserende. Man må få barna til å reflektere selv, trolig er det dedikerte ingeniører som er nøkkelen. Slike skaper man ikke ved å bare fortelle hva som må gjøres. Faktum er vel at vår generasjon egentlig ikke har peiling.
 6. Nuvel.. Nå er det ikke alle som selger våpen som ønsker å flagge navnet sitt så høyt. Når det gjelder antikke våpen, så er det en kar som kaller seg RustyOldRifle som er seriøs og til å stole på. (Kjenner han ikke personlig, men kjøpt 3-4 våpen fra han)
 7. Er det lov å være kritisk til selve konseptet "Miljøagentene"? Selvsagt viktig å ta vare på miljøet, for all del! Men burde man ikke heller fått de søte små til å bli tenkende vesen, ved å presentere flere sider av saker som omhandler miljøet. I stedet blir det en skremmende ensidig indoktrinering om utryddningstruet ulv og at man redder kloden fra en dommedagsprofeti ved å skru av lyspæren på barnerommet i det man går ut. Havets plastproblemer løser man ved å plukke småbiter i fjæra, personer som Boyan Slat nevnes ikke. Ei heller at mer utdanning av kvinner i den tredje verden er det tiltaket som trolig vil ha størst innvirkning på miljøet. Kloden overbefolkes, problemet er ikke den lyspæra på barnerommet. Kombinasjonen å være engasjert i miljøet og samtidig ha ulikt synspunkt er tilsynelatende helt umulig for en miljøagent. Medlemsbladet har konkurranser der barna får ett konkret "FEIL" dersom man krysser av på noe annet enn synspunktet til redaktøren. Det vil såklart ikke en god agent. Vi får medlemsbladet i posten, derav en gryende irritasjon og skepsis Ikke sett en eneste artikkel som omhandler jakt og fiske, i mitt hode er det den mest miljøetiske måten å få mat på bordet. Er det noen debattsky voksne som skyver barn forran seg for å få gjennom sine synspunkter?
 8. Gått viralt den annonsen der, vil tro en del sender inn melding bare for å tulle litt
 9. Må være ett imponerende syn den bilradio antenna du har.. som tar inn signaler fra Indre Granskauens radiosender, plassert på hobbyrommet til eldresenteret og drevet av utskiftede 6V røykvarslerbatteri som beboerene har vært for gjerrige til å kaste. Men for å svare på spørsmålet dit. ..de holder samme nivå alle sammen!
 10. Makan til frekkhet.. Kos deg med lokal radio du! Skal sende inn en inn en hilsning til deg og be om ei låt fra Justin Bieber.
 11. Slemmo snek inn noe før meg, kommentaren var til lilleulv sitt innlegg
 12. Næh.. mer det at du er så gammel at du ikke ser at DAB er avleggs.. så det så! Har Google Play (samme som Spotify omtrent) og radio app på telefonen, med dagens datatrafikk fungerer det bra de fleste steder. "Internet of things" er ett begrep som beskriver fremtiden, der bortimot alle duppeditter blir tilknyttet internett. Selvsagt blir det normen også for vanlige ikke-premium biler også. Det blir da direkte ufint å trø DAB ned over hodene til folk og koste på utbygging ut av noe som om noen få år er like utdatert som en personsøker. Synes småhissige trønder skulle få slippe å demontere halve bilen.. og alle gamlingene få slippe å sitte i stillhet over å ikke skjønne hva de DAB greiene er. Så det så
 13. PTY! Desperat og tilfeldig trykking mens jeg sto i kø gjorde utslaget. Skru av PTY fungerte! Tydeligvis en usedvanlig unyttig funksjon der man får radioen til å overstyre kanalvalget. Men takker og bukker for hjelp likevel. Var bra du nevnte det med metalldelen Geco5, var ikke klar over det. Nå som frustrasjonen har begynt å gi seg, skal jeg gå løs på å montere antennen. Slemmo, vil du virkelig gå for lokalradio? Er du nå heeeeelt sikker på det? Du går altså 'all in' på bingo, musikkhilsninger, korpsmusikk og langtrekkelige nyhetsreportasjer om f.eks funnet av en mobiltelefon ved rundtkjøringen utenfor Kiwi..
 14. Antenna skal klistres på vinduet, så ser ikke helt hvordan en jording skal gå for seg, men det er jo plausibelt.. Forøvrig en morsom liten utfordring i seg selv. Litt litt lyst til å jorde hele spilleren, finne ett egnet sted og grave den ned.
 15. Kona bestemte oss for at FM radioen måtte ut. Burde sett den komme og forberedt noen gode mot argument, men det hadde jeg altså ikke. Den har jo strengt tatt ingen nytte lengre.. så den kampen ble tapt. I seg selv er irriterende. Så jeg satte i gang. Etter hvert som stadig flere skruer takket for seg og gjemte seg inn i bilens hulrom, økte frustrasjonen. Når så DAB radioen er på plass er absolutt alt av tålmodighet er oppbrukt. Tilsynelatende idyll.. skjermen skrus seg på. Knappene på rattet virker ikke lengre, men det trenger ikke fruen vite noe om. Problemet kommer når jeg velger kanal. Den spiller da 1 sekund før den skifter over til en annen kanal! Det viser seg at radioen har sine egne meninger om hva slags kanaler jeg bør høre på, og det samsvarer absolutt ikke med det jeg vil! Halvparten av kanalene velger den å spille bare ett sekund, før den skifter over på f.eks NRJ. Jeg vil ikke høre på NRJ! Ikke den kriste kanalen heller.. Pokker ta! Hvorfor i hule heiteste spiller den ikke mer enn 1 sekund før den skifter kanal!!?? (spilleren er forøvrig JVC KW-V235DBTE og montasjefeil er så absolutt ikke å utelukke)