DocHolliday

Members
 • Content count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DocHolliday

 • Birthday 10/27/1982
 1. Godt jobbet. Slet også med at eg ikkje kom inn på fremsiden. Men det er nevnt før at Chrome henger litt igjenn så når eg fikk slettet nettleser data og kontrollert www.kammeret,no så funket alt igjenn.
 2. Eierene eller hundene? Veldig mange eiere uten jaktinteresse tror eg. Men hunden broderen hadde hadde stor iver etter alt vilt. Elsket det våte element å uten at den var skuddredd tru eg den hadde vert rå på andejakt og apportering.
 3. Min erfaring er fantastiske hunder. Jakt, tja. Mange er skuddredde. De har også sterk egenvilje. Men med god kustus og trening så er de flotte hunder.
 4. Trenger ikkje noe godkjennign fra skyteklubb eller bane. Er nok heller Onkel Blå du må spørre om lov.
 5. Hei, er på utkikk etter rimlige Jaktstøvler i små størrelser. altså JR. Nå har ikkje eg noen jr men er onkel til noen som trenger jaktutstyr. MEN eg er ikkje intressert i å kaste ut flere tusen på støvler som kan brukes i veldig kort tid da 8-12 åringer vokser rimlig bra i beina Men er alikavell glad i å få skikkelige ting. dermed også gi bort skikkelige ting. Har nå bestilt https://www.jaktogfriluft.no/display.as ... rodid=7521 str 41 minste eg kunne finne til rimlig penge. Noen som vet om andre alternativer?
 6. Kan desverre ikkje si noe om Meopta 8x56 . Men eg er veldig sikker på at det er en meget god kikkert. (har prøvd mindre meopta) Eg har vert på nattjakt/skumringsjakt etter hjort. Vi var 6 personer de hadde Zeiss 8*42 , 8*56. Leica 8*56 og Swarovski . alle disse fem kikkertene hadde avstandsmålere. Eg er medeier i Leica 8x56 kikkerten men andre eier var også på denne jakten. Så eg ville ikkje legge for mye i en ny kikkert. Snakket litt med han som driver Jaktfall og han var så skråsikker på sine Vortex kikkerter at han garanterte eg ble fornøyd. Så eg tok sjansen, alle på jakta prøvde den å samenlignet den mot sine egne kikkerter. Alle var positivt overasket å slet med å si at de såg noe forskjell annet enn at den manglet avstandsmåling. Eg har ingen problem med å annbefale ein Vortex Kikkert. Eg er også veldig sikker på at en Meopta kikkert vil vere så god at det er minimale forskjeller.
 7. http://www.aihpa.com/Sponsor/Tikka_T3_M ... 5/Gen5.htm Sendte eit spørsmål til de å da fikk eg beskjed om å se på den nye linken deres, den var ikkje søkbar måtte vist ha direktelinken for å komme inn å få sett på denne. Svarte veldig reaskt og greit på Epost.
 8. Vurderer å bytte ut litt i våpenskapet. Har ei Valmet 212 12/70 over under med ekstra løpssett 12/308. Sitter montert på ein Bushnell Elite 6500 HD med forstørring 1-6.5x24 Med lys Meget god kikkert. Rifleløpet samler veldig bra. Har ingen problem med skyteprøven på 100meter. Har dessverre ikkje skutt det under jakt enda, bare tatt prøven med det siste 5 år. så er ikkje så mye brukt i mitt eie. Våpnet er i bra stand. har vert inne til Våpenverksted ca annenhvert år for stor gjennomgang av sikring, slagtest samt skikkelig puss komplett demontert for å bli tatt skikkelig. Følger også med noe ammunisjon. Det eg har igjenn av .308 Norma Elite-Jaktmatch-oryx og ein del treningsammunisjon. Må ha ein tellerunde for å se hvor mye som ligger her nå. Hva er grei pris på slikt? Eg har ikkje kjøpt de under normale omstendigheter så eg kan ikkje bruke kjøpspris som noe begrunnelse for verdi. Jobber med å få opp bildene ha litt tolmodighet så skal eg få det til. https://www.dropbox.com/sh/ldrjdp2tvkg2 ... za2Na?dl=0 Ligger bilder på min drop box der
 9. Lignet veeeldig på plastikk. men har ikkje sett noe nermere på de.
 10. Har sittet å lett etter dette ei stund, fulgt med på haugevis av formtråder. Men det ser ut til at man kanskje er veldig nerme noe nå.!!!!!!!! Fikk litt skalha syken nå http://www.aihpa.com/Sponsor/Tikka_T3_M ... ptions.htm 180 australske dollar er vel i område 11-1200norske + frakt og moms selvfølgelig.
 11. Er ute etter magasin til denne rifle I kaliber 308. Noen som vet hvor de selger det? Jaktdepotet har de på sine sider men når eg kontaktet de så var de ærlige å sa at de hadde problemer med å skaffe de for tida.
 12. Vurderer sterkt ein Toppjakt tur til sverige i januar. Noen som har hørt noe om bestanden hos søta bror i år eller kan anbefale eit område? Mulig det finnes tellinger som man kan finne på nett for i år?
 13. noen som har prøvd disse? eller hørt noe om de? http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... ry=jaktski
 14. Ikkje mye respons her nei, men om du går inn på utstyrskammeret så er Første tråd anngående soundscopes samt det er også ein tråd til anngående eleltroniske ørepropper så det er flere som skriver om de. Så er nok flere som tenker på hørselen sin der ute Flere merker er omtalt. viewtopic.php?f=35&t=1728 viewtopic.php?f=35&t=106847
 15. Hmmm blir noe mye inngående på lykter noe av dette for meg og eg vil ikkje kaste meg inn i diskusjon på noen måte. Noe av det noen av dere skriver her er nesten like nærdete som å gå på eit hardwareforum og spørre om sokkel 1366 eller 1156 er det beste på hovedkortet. Derfor så spørr eg heller dere som virker til å ha den "nærdete" viten som eg kunne dra nytte av og lurer på følgende. Trenger noen nye Lykter i forskellige bruksområder priser og størrelser. Hvilke batterier som er å annbefale og slikt. Samt det er ein fordel om man kjøpe de på nett eller i butikk i norge. Og har du bransjetilknytning send gjerne heller ein pm. 1: Ei god lykt som lyser opp på lengre hold. Størrelse har lite å bety da denne ikkje skal ligge i lommen men antaglig i bil og lyse opp åker og skogkanter på avstand (200m+++) (Pris?? 1500-2000+- noe kan gå) Om den er oppladbar eller har batterier som kan lades gjennom siggarett tenner så er det bra men intet must. 2: Ei knakende god lommelykt som kan være med på alle jaktturer. Som ikkje er for stor, ei allround lykt. (pris 500-1000kr) 3: Arbeids lommelykt Rett å slett ei lommelykt som tåler å bli mistet i bakken både 10 og 20 ganger, med godt lys. Kan vaske av olje og dritt. Oppladbar eller oppladbare batterier. Må ikkje vere for stor. Best om den er på størrelse med LedLenser T5 eller området der. Så setter eg pris på tilbakemeldinger