Jump to content

Schimitar

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Schimitar's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Statskog selger kort på Osen Tingvoll og Øre Gussiås
  2. Selvføgelig NEI til Villsvin i Norge.
  3. Har funnet mange fallhorn, som vi kaller det her,av elg i Romjula oppå snøen det tyder nok på at dem felles i rundt juletider.
  4. www.trofemontasje.no i Brumunddal skulle vel ikke vere langt unna
  5. Skyter ikke dyr på foringsplassen men gjør dette for å beholde dyra i nerområde. Om andre jakter på foringsplassen så ser jei heller ingen problemer med det.
  6. Potet og eple er snadder til rådyr og hjort,du må bare finne innmark kor dem beiter eller plasser dem trafikerer i utmarka til å fore dem på. Bruker selv akkurat no en søppelsekk i døgnet med eple til hjorten.
  7. Synest nok det blir litt mere liv over montasjen om hjorten stoppes ut i brøl.
  8. Her i distriktet er det Kystlab som tar prøver. Hør med nermeste Slakteri eller Viltslakteri, om hvem som gjør dette i ditt nærområde. Ellers kan du spørre Øre Vilt til råds. Apropo innmat det er ikke nødvendig om du skal ha kjøttet selv da er det nok med en kjøtt prøve.
  9. |Ta først en steikeprøve av Indrefileen, lukt på den smak på den, hvis det er i orden er sannsynligheten stor for at alt er OK. For å vere 100% må du levere inn deler av innmaten til testing. Lykke til.
  10. Dem beste brunstområdene her ligger på steder som er lite trafikert av mennesker. Områdene ligger i rimelig nærhet til dyket mark,ellers inneholder dem en del myr eldre furuskog og plantefelt av gran. Brunstområdene her ligger i lavt og flatt tereng,det kan sjå ut som det er avgjørende at området inneholder mye koller og ungdyr og en del bukker,men det virker som om både koller og bukker kommer til dette området i brunsten da områder i rundt er nermest tomme for dyr. Den vigtigste faktor for et brunstområde tror jei er liten trafikk av mennesker.
  11. Få noen til å lade ammo til deg
  12. Har selv samme kikkert med kulebanekompensator og er veldig fornøyd. Jei lader selv så jei kjøpte med lokk uten skala ogskriver inn skalaen selv, må selfølgelig ha nytt lokk om du skifter kulevekt.
  13. Betalte 6213 N KR i fjor for hjemsending av en kasse på 75 kg inneholdende 6 stk trofeer som Eland Gemsbuck hartebeest osv. I tilegg kommer dipping & packing 4565 S.A.Rand. Da var forsendelsen også forsikret.
  14. Ser ut som du har tenkt å stoppe ut trofeene i Sør Afrika,ville ikke ha gjort det grunnet generelt mye dårligere kvalitet derfra.Sparer vel noen kroner men jei synes ikke det er verd det.
  15. Hør med komunen,der får du vite arealet på gården og arealkravet pr hjort i området ,dem har også greie på om det er et storvall som gården kan meldes inn i . Der pleier det å vere noen datoer gjerne i forhold til årsmøte i storvallet så mitt råd er start med en gang.Kvote må storvallet eventuelt gården søke komunen om,der er det også en dato.
×
×
  • Create New...