Jump to content

LarryF

Members
  • Posts

    78
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

LarryF's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk for svar! Jeg har forsøkt med noe Cano Kroil-olje for å løse opp litt, men jeg er bekymret for at det kanskje er rust innvendig i gjengene. Min er uten verktøysmerker og jeg vil gjerne holde den slik. Jeg har forsøkt en kombinasjon av en konisk flammedemper og gummibit, men den er ikke til å rikke. Jeg antar at det er vanlige gjenger på den og ikke links?? Fine bilder forresten.
  2. Er det noen der ute som har klart å fjerne front-skruen på en Welrod MkII slik at man kan få ut innmaten i demperen?? Jeg vil gjerne høre det hvis noen har noen gode tips.
  3. Blokken er satt på, men når jeg skrur i løpet i kassen så går det ikke helt inntil slik som det gamle løpet, og jeg er litt usikker på hvor mye kraft jeg skal bruke. Overlater det gjerne til en børsemaker, men jeg har utstyret til å headspace hvis kammeret er litt kort så det kan jo hende jeg tilslutt gjør det selv.
  4. Jeg er ute etter å få byttet løp på en Garand til et løp med M1D blokk. Er det noen som vet om en børsemaker som har erfaring med Garand og kan gjøre denne jobben?
  5. LarryF

    Plombere hagle

    I forbindelse med plombering av hagle lurer jeg litt på hvordan støtbunnen skal behandles. Det er jo nesten umulig å skråslipe her uten at alt blir totalt ødelagt. Er det noen som vet hvordan støtbunn og tennåler skal behandles?
  6. Et par av de fineste jeg har Woodsman Match Target, 1. serie Blånert 1911A1 US Property merket fra 1941
  7. Heisann, Jeg lurte på om det er noen som vet hvor det er mulig å få tak i et magasin til en svensk KG m/37. Dette er altså den svenske utgaven av BAR med utskiftbart løp. Informasjon om hvor man kan få tak i annet utstyr til dette våpenet mottas også med takk.
  8. Hallo Hassel, Istedet for å hinte til at det han skriver i sin annonse er feil når det gjelder forslaget til ny våpenlov skulle jeg ønske at du kunne konkretisere det som er feil. Slik det står i annonsen nå er det etter min ringe mening dekning for påstandene. Min, jeg vil gjerne opplyses hvis jeg har misforstått noe.
  9. perjan, du kontaktet meg, men jeg får ikke sende deg PM så da blir det litt vanskelig å ta kontakt. Send meg en e-post adresse f.eks. Lars
  10. Jeg har opplevet å ha kjøtt liggende i en revne i fjellet i en uke i ganske varmt vær uten at det var noe problem. Vi var litt bekymret for om vi ville finne det igjen kravlende ut, men det var veldig fint kjøtt. Revnen hadde en fin trekk, slik at det ble dannet god hinne på kjøttet og slik at de store fluene ikke fant det interessant for egglegging.
  11. Siden Buster er redd for at det skal bli for enkelt å vinne får jeg melde meg på slik at det iallefall på papiret ser vanskeligere ut å vinne... Det er synd ikke skytingen er idag, da været nå er strålende med skyfri himmel, ingen(!) vind og passe mange kuldegrader i skyggen. Vel møtt til Numedal.
  12. Hva NV vil med sin agenda er det ikke alltid like lett å finne ut av, men det problematiske med det svaret som Woff har fått er følgende: 1. Woff sender en forespørsel til POD om å få en utskrift av sitt våpenkort for å sjekke at dette stemmer. (Det er jo tull å sende dette til POD all den tid det er våpenkontorene som er forvaltningsenhet, men vel, vel ....) 2. SS mottar forespørsel fra Woff. 3. Istedet for å skrive et greit svar til Woff eller våpenkontoret om innsynet benytter han anledningen til å slå opp på Woffs våpenkort. Her sjekker han opplysningene som er lagret og er ikke helt fornøyd. Han ber derfor våpenkontoret å sjekke diverse ting med Woff angående hans våpen og bruk av disse. Enden på det hele er altså at en henvendelse til POD medfører at ditt våpeninnehav granskes av SS. Spørsmålet man må stille seg her er om det skal være slik at tjenestemenn i POD skal drive med saksbehandling i forhold til enkelte våpeninnehavere. Dette er suspekt og føyer seg inn i rekken av hvordan POD opererer i slike saker. Konklusjonen blir således at man ikke må kontakte POD hvis man ikke vil ha fokus på sin person og sitt våpeninnehav. Slike tilstander kan vi ikke være bekjent av i dette landet.
  13. Det eneste man vel kan være kritisk til når det gjelder PayPal er at de er veldig anti-våpen, men i denne sammenheng har det kanskje ikke så stor betydning...
  14. Antagelig bør du gå over til å bruke "Small Base" dier for å presse til denne riflen. De presser til minimum dimensjonen for kaliberet. Baksiden er at de vil "bruke opp" hylsene fortere. Det du beskriver er et kjent problem hvis du forsøker å size hylser som er skutt i et litt romt kammer til et våpen med trangt kammer.
  15. Jeg fant noen hylser med SVART tennhette med merkingen "9 mm G.F.L. 07". Merkingen er grei å forstå, men betyr den svarte tennhetta noe spesielt eller er Fiocchi bare lei av å benytte en tennhette med "vanlig" farge?? Noen som vet?
×
×
  • Create New...