Jump to content

Rino Hals

Members
 • Content count

  991
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Rino Hals last won the day on August 14

Rino Hals had the most liked content!

Community Reputation

88 Excellent

About Rino Hals

 • Birthday 05/09/1966
 1. Mauser-Tråden (For alle Mauser-folk)

  FKE. Rifla di er virkelig fin. !!
 2. Tråden om BRNO ZKK-600/601/602

  Takk Andy. Det må sjekkes 😊
 3. Tråden om BRNO ZKK-600/601/602

  Medium 30 mm AA ringer ble passelig. Lave ville gitt problemer med hevarm ja. Nye 1" ringer dukker forhåpentligvis opp innen jakten er over. Fikk tilsendt feil fra Brownells. Er det noen som har ekstra magasinboks (blekket mellom underbeslag og kasse ) til 600 liggende? Min mangler dette.
 4. Kinntykker er en utfordring. Tror det tar mest tid og kaffekopper på hele stokken. Men så måtte det dukke opp flere utfordringer også. Kvisthull eller hva det er. Den beste måten å fylle dette med er kanskje superlim, pluss olje og slipestøv?
 5. BROWNELLS, er dette greit?

  Jeg aner ikke om dette er rett sted å poste men hvis det er på tryne, bær over med meg. Jeg må si jeg fikk en aldri så liten nedtur da jeg åpnet ei lenge etterlengtet pakke fra våre alles kjære Brownells Norge ASi dag. Jeg bestilte kikkertringer, og kikkertringer fikk jeg. Problemet er bare at ringene jeg fikk over hodet ikke var hva jeg har bestilt, betalt og forventet å få. Bildet taler vel for seg selv. Innfelt bilde er ringene jeg fikk tilsendt. Hva jeg bestilte og trodde jeg hadde betalt for var et produkt som ser ut som ringene fremstilt på Brownells sine sider. Hva jeg fikk derimot, ja det svarte ikke helt til forventningen. Hva ville dere gjort i et slikt tilfelle?
 6. Da tror jeg at stålet til 416 er ferdig. Her blir det nøye vurdert og godkjent av sjefen i huset. Det gjenstår litt på stokken men den er skytbar. Så da må man jo lade litt...
 7. Tråden om BRNO ZKK-600/601/602

  Hei igjen. I dag må jeg spørre dere ang høyde på Alaskan Arms montasjer. Jeg vil ha en Leupold VX3 1,5-5X20 på 416 (602) men er usikker på om det går å anvende lave montasjer med tanke på okular/hevarm? Er kun et par uker fra ferdigstillelse og bør vel få bestilt montasjer vel.. Erfaringer er dere snille?
 8. Kommet noe lenger med prosjektet?
 9. Et par litt bedre bilder av treverket til 30-06n
 10. Tråden om BRNO ZKK-600/601/602

  Can. Hvordan ser disse ut? Jeg forstår at dette ikke er skinnemontasje som de gjerne ble levert med før? Bilde.?
 11. Fordeler eller ikke.. Disse ringene er nå i alle fall de jeg vil bruke. De er slankere og i mine øyne penere enn noen andre på markedet. Nå er sikkert ringene til Warne og Talley gode som gull, men det man ser betyr faktisk litt. I alle fall for meg. Mangler forresten ringer til begge 602ene. Vil ha kikkert tilgjengelig på dem også Ellers så går det fremover med 600n. Det er sykt mange timer igjen med justeringer og en stabel slipepapir, og ikke minst olje og nettskjæring, men det går som sagt fremover. Har et oljeprosjekt på gang også. Har blandet en dose alkane med olje. Den har godgjort seg et par måneder nå. Tanken var å prøve meg litt frem på noen trefliser for å se hva som skjer... Beklager dårlige bilder. Men det kommer sikkert fler etter hvert.
 12. For et par dager siden ramlet det jammen meg ei lita pakke ned i postkassen. Måtte ta en rask titt på sakene med en gang og jaggu ser det ut til at dette kommer til å funke. Måtte prøvemontere litt på 416 sånn kjappt for å få et inntrykk, og det eneste jeg kan si er at jeg gleder meg til å få rota meg til å få sammen 600n og få både montasje og kikkerter på plass. Montasjen er gjennomsolid og lynrask å ta av og på. Det blir nok samme montasjer på begge de lange kassene også da dette er akurat hva jeg ønsker.
 13. Da skal endelig 600n få nye møbler... Et skritt til i riktig retning ?
×