Rino Hals

Members
 • Content count

  937
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Rino Hals

 • Birthday 05/09/1966
 1. Trådstarter. JA!
 2. Takker og bukker
 3. Etter noen tidlige turer på veldig glatt is har jeg begynt å bruke piggsko. Uansett, her er siste oppdatering. Endret grepet ganske mye.
 4. Har slanket en del mer på fremstokken og jobber med grepsavsluttningen. Har oljet et par lag for lettere å se feil og for å slippe å få så stygge fingermerker..
 5. Skal du ha meg ut på glattisen nå Idar?
 6. Hei, og takker for innspill. Jo, jeg kommer faktisk brukbart høyt og har bra kinnkontakt. Kammen er høy nok til å bruke lave kikkertmontasjer. Den er så høy at det ser ut til å by på problemer å bruke åpne sikter. Og det er ikke positivt heller da. Jeg liker åpne sikyer bettu. Kammen kunne sikker vært en tanke høyere (med tanke på kikkert) men så var det plass til slutt stykke da. Nå skal jeg si noe som jeg vet mange er uenige med meg i. Justerbar kolbekam kommer aldri inn i mitt hus. Det er noe av det styggeste jeg kan tenke meg. Men bevares, alle som vil ha det har det uten at jeg sier et ord. Foresten, hvis jeg ville ha noe justerbart kunne jeg bygget om den originale stokken. Jo da, jeg er nok litt sær, men det vil nok aldri skje at jeg lager noe som helst justerbart av en fin valnøttplanke. Det blir som å banne i kirken liksom Blir nok kanskje koserifla dette. Til bruk noen dager tidlig i august og slikt.
 7. Da hopper vi glatt og elegant over en masse detaljer og ser hvordan det ble etter å ha slanket formet, limt på fortre avslutting og oljet første lag mm. Interesserte finner detaljer i et annet forum. Klippet litt her. BRM.
 8. Ser den Harald. Og er klar over det. Kinnstykket er nå for stort. Det har vært en del justeringer av grepet og jeg tenkte å få på plass det før jeg reduserer kinnstykket. Jeg syntes det er lettere. Det er satans fort gjort å ta for mye ellers. Det går forresten ganske mye tid og kaffe når man sitter å funderer og titter på slikt. Og.. skal man lage en stokk må man spikke fliser Setter pris på kommentarer.
 9. En liten sammenligning med den originale stokken.
 10. Det ble et par timer i kveld også.
 11. Ingen vits å beskrive arbeidet. Det blir bare en helvetesild masse skrivefeil med tlf. Metallet er på plass og slanking og utforming står for døren. Har så vidt begynt å forme pistolgrepet og har fjernet MASSE mer treverk. Hele stokken må slankes kraftig.
 12. En bitteliten oppdatering. Stålet er på vei ned i valnøttpinnen. Så... Finnes det en tommelfingerregel om lengden på fortre eller forskjefte? Jeg har min følelse om hvordan som er riktig for meg men det hadde vært artig å høre om det finnes "en regel" på dette? Og takk fury Det var hyggelig sagt.
 13. Du har i mine øyne valgt det beste kaliberet for stort vilt i Afrika. Og det er gøy å se at du vil bygge i klassisk stil. Følger med