LabRat

Members
 • Content count

  580
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About LabRat

 • Birthday 11/02/1978
 1. Hei, Nokon som har høyrt noko ang NM feltpistol for 2017 ? Veit at spesialfelt er planlagt til Mysen, men kva med dei andre øvelsane ? Var noko rykter om avlysing dersom det ikkje kom noko arrangør før årsskiftet Øystein
 2. Det er nok ikkje enkelt lite tilgjengeleg våtmark
 3. Sako quad på finn.no. Bra bruktpakke der
 4. Om den er verdt forskjell i pris skal eg ikkje seie, men gjekk frå cz til sako. Liker spesielt patent for løpsskifte og kort hevarmsløft.
 5. Eg har berre testa litt, men synes den holder godt treffpunkt på 50m sjølv om eg veksler mellom 17 og 22 løp. I alle fall innanfor dei 2,5 cm blinkane eg skaut på.
 6. Alternativt softgun hylster til desert eagle og andre store pistoler
 7. Eg hadde og litt slark i toolhead som eg ikkje likte. Uniquetek har ein fin løysing på dette med lausgjenger du setter i alu blokka. Så bruker du eit par umbraco skruer og låser alt ned med. Blir meir stabil ammo av slikt. Tek 2 min lengre å skifte toolhead, men ingen problem. Gjengetapp og alt du trenger er med i pakken. ( utanom verkøy for å drive tappen da ) http://www.uniquetek.com/site/696296/product/T1230 Men så kjem det vel litt an på korleis settedia treffer kulene og. Om dei er 100 % like. Skal ikkje mykje endring til i kuleprofil før du får litt COL avvik. Det er jo små avvik, men er skjønner at du vil ha det så likt som mogeleg.
 8. Hei. Den 325 Hornady kula med plasttupp krever spesialtrimma hylser. Ellers blir patrona for lang. God presisjon på 100m, men eg planlegger stort sett ikkje å bruke 45/70 på det holdet likevel. Ikkje verdt styret meiner eg Kjem på sikt til å bruke 350gr blykule til alt.
 9. Går nok greit. den blir ikkje kontrollert på SA da. Men me er vel mange som har utført nødløysinger her for å hindre at ein kan spenne.
 10. kjem litt an på bruken. men 70D er best på filming av dei 2. Greit å tenke på når det faktisk er så bra resultat Kjøpte meg nettopp eit sjølv og er veldig fornøygd
 11. Eg trudde at poenget her var at du måtte finne på noko. Ikkje be andre om å finne på for deg ?
 12. Hei Når er leser i tapatalk så begynner berre postene på nytt etter eg har lest ein 15-20 nedover på lista Kvar gong er oppdaterer er den tilbake til dei øverste postane Skjer berre med funksjonen unread. Tips ?
 13. Kulevekt er langt fra noko absolutt referanse. Finn deg eit lite referanselodd.
 14. Er vel Norên som presterer med revolver og antakeleg vant grovfelt med ein revolver for ei stund sidan. Elles meiner eg og Mr. Baumann var i ein omskyting med rev. Begge litt over gjennomsnittet Men du skal gjennomføre ein del trening med revolver for å komme dit. Er uansett ein klar fordel med pistol til grovfelt. Men at det er mulig med revolver. Sjølvsagt
 15. kjøpt noko eller ? Denne burde vere aktuell http://www.finn.no/finn/torget/annonse? ... e=45468432