Jump to content

gordon setter

Members
 • Content count

  1,136
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral
 1. A-tec A12

  Noen som vet hvordan det er med choker når man bruker A-tec A12 lyddemper til hagle? er det en fast choke eller kan man skifte trangboring? Veldig greit med en sånn lyddemper til kråkejakt der mine foreldre bor, en del hus der så fint å få dempa smellene litt.
 2. Quiet 22

  Hvor langt er innerløpet? hva er det kappet på
 3. Quiet 22

  Hvordan er pressisjonen i 22 wmr løpet? hvor lang er løpene?
 4. Hund med roviltegenskaper ønskes kjøpt!

  Ja man lærer stadig noe nytt, måtte inn og lese på tråden du linka til lengre opp for å forstå forskjellen. Helt utrolig at man kan lage en sånn regel. Ser ikke helt forskjellen sett fra Jervens ståsted, men så lenge reglene finnes må man bare følge de og da er det Østsibirsk Laika som teller til slik jakt for min del da.
 5. Hund med roviltegenskaper ønskes kjøpt!

  Tenker og drømmer litt i samme baner som du. Østsibirsk Laika er et et alternativ, men liker Treeing Walker Coonhound veldig godt også. Les litt om rasen her: http://norvilt.com/treeing-walker-coonh ... ilthunden/
 6. Bygge rifle av enkeltløp hagle

  Hvem får du til å bygge denne om for deg? Hadde vært artig med en slik sak i 22 hornet.
 7. Ruger 10/22 TakeDown!

  fyyy f...denne var lekker
 8. Winchester Long Beard XR

  Har kjøpt inn winchester super speed 12/76 i nr 5 i 50g, og Rottweil 12/76 52g nr 4 som skal testes på avstand opp til 50 meter. Har også noe 12/70 ammunisjon som også skal testes, men ønsker nok hagl på avstand mellom 35-50 meter så tenker at 12/76 gir best dekning på de avstandene. Men det vil vise seg hva som skjer når jeg får testa.
 9. Winchester Long Beard XR

  Har kjøpt inn Turkey Choke og ønsker teste forskjellig ammo med denne choken. Å kunne skyte vinterryper som sitter på bakken på hold opp til 50-55 meter hadde vært noe.
 10. Winchester Long Beard XR

  Har tidligere lest her inne at jaktdepot skulle ta inn winchester long beard xr hagleammo. Vet jaktdepot er her på kammeret. Blir dere å ta inn denne ammoen?
 11. Browning t-bolt carbon, 17 hmr

  Leverte tilbake min t-bolt der jeg kjøpte min pga det. Den var også i 17 hmr. Fikk god pris på en sako quad og bytta i det heller og har ikke angra.
 12. Optikk til 17 hmr

  Har en Meopta Meopro 6-18x50 på min. veldig fornøyd med dette siktet, mil-dot retikkel på min, men hadde vurdert BDC retikkelet om jeg skulle kjøpt i dag. Appen til meopta gjør det hele enda mer genialt.
 13. Kjøttdeigrull av elg (Rein, rådyr, hjort,lam osv)

  Er inne å kikker på kammeret så kommer denne opp Veldig gammel tråd og hadde helt glemt den. Men nydelig rull til jul. Saltpeter setter kun farge meg forstått, den gir den rødlige vargen slik at rullen ikke blir så "grå".
 14. Den store BERETTA tråden

  Ok takk for tips, hvis den passer kolben så kjøper jeg glatt en slik, vil ha kolben 0,5 cm korere så bare jeg oppnår den hensikten så blir jeg fornøyd
 15. Den store BERETTA tråden

  Noen som vet om kolbekappa som leveres på beretta SP1 er kolbekappe gummi- kolbekappe gummi jakt eller kolbekappe bakkelitt? Skal ha en 12 mm kappe og vil helst ha samme som den originale 18 mm kappa som står på.
×