gordon setter

Members
 • Content count

  1,134
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About gordon setter

 1. Hvordan er pressisjonen i 22 wmr løpet? hvor lang er løpene?
 2. Ja man lærer stadig noe nytt, måtte inn og lese på tråden du linka til lengre opp for å forstå forskjellen. Helt utrolig at man kan lage en sånn regel. Ser ikke helt forskjellen sett fra Jervens ståsted, men så lenge reglene finnes må man bare følge de og da er det Østsibirsk Laika som teller til slik jakt for min del da.
 3. Tenker og drømmer litt i samme baner som du. Østsibirsk Laika er et et alternativ, men liker Treeing Walker Coonhound veldig godt også. Les litt om rasen her: http://norvilt.com/treeing-walker-coonh ... ilthunden/
 4. Hvem får du til å bygge denne om for deg? Hadde vært artig med en slik sak i 22 hornet.
 5. fyyy f...denne var lekker
 6. Har kjøpt inn winchester super speed 12/76 i nr 5 i 50g, og Rottweil 12/76 52g nr 4 som skal testes på avstand opp til 50 meter. Har også noe 12/70 ammunisjon som også skal testes, men ønsker nok hagl på avstand mellom 35-50 meter så tenker at 12/76 gir best dekning på de avstandene. Men det vil vise seg hva som skjer når jeg får testa.
 7. Har kjøpt inn Turkey Choke og ønsker teste forskjellig ammo med denne choken. Å kunne skyte vinterryper som sitter på bakken på hold opp til 50-55 meter hadde vært noe.
 8. Har tidligere lest her inne at jaktdepot skulle ta inn winchester long beard xr hagleammo. Vet jaktdepot er her på kammeret. Blir dere å ta inn denne ammoen?
 9. Leverte tilbake min t-bolt der jeg kjøpte min pga det. Den var også i 17 hmr. Fikk god pris på en sako quad og bytta i det heller og har ikke angra.
 10. Har en Meopta Meopro 6-18x50 på min. veldig fornøyd med dette siktet, mil-dot retikkel på min, men hadde vurdert BDC retikkelet om jeg skulle kjøpt i dag. Appen til meopta gjør det hele enda mer genialt.
 11. Er inne å kikker på kammeret så kommer denne opp Veldig gammel tråd og hadde helt glemt den. Men nydelig rull til jul. Saltpeter setter kun farge meg forstått, den gir den rødlige vargen slik at rullen ikke blir så "grå".
 12. Ok takk for tips, hvis den passer kolben så kjøper jeg glatt en slik, vil ha kolben 0,5 cm korere så bare jeg oppnår den hensikten så blir jeg fornøyd
 13. Noen som vet om kolbekappa som leveres på beretta SP1 er kolbekappe gummi- kolbekappe gummi jakt eller kolbekappe bakkelitt? Skal ha en 12 mm kappe og vil helst ha samme som den originale 18 mm kappa som står på.
 14. Nei ingen problem. Og hyggelig samtale med dama. Men skulle vist hva som er rett. Denne bekrefter også det at det holder med jaktkort. https://no.m.wikipedia.org/wiki/Våpenkort
 15. Ja hun henviste til den der når hun spurte hvor gammel hagle jeg hadde, men den regelen gjaldt kun for de haglene som ikke va registrert. Så hun laget seg tydligvis egne regler.