Jump to content

ComKFOR

Members
  • Posts

    314
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ComKFOR's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Min kjære skal søke om våpenpass på en hagle til jakt og en pistol til konkurranse. Hun har allerede våpenkort på haglen, men pistolen er ikke registrert på henne enda. Den står på meg på utlån foreløpig. Hun skal nå sende søknad på pistol da hun oppfyller kravene, men kan vi da sende søknad om våpenpass i samme slengen?
  2. Jeg er på jakt etter en standardkule som kan brukes både på trening og jakt. Har litt lyst til å finne en allround kule så jeg slipper å forholde meg til flere. Hadde vært artig å ha en som kan brukes til en og annen langholdskyting, vanlig trening på istapper, blink og lignende og endelig på hjorten, men samtidig uten at den er grisedyr. Finnes det en slik en? Jeg finner flere jaktkuler til ok pris, men er usikker på om de er gode nok til sikker avlivning og hvorvidt de har presisjon. Har 1-12 snurr i en 308 børse og 150-165 grains kuler har gått best hittil. Mulig eller bare drømmer jeg nå?
  3. Er den kammeraten meg Ove?? Where to start? Barnaul har aldri vært min beste venn. Skutt endel i 223 i to forskjellige Bushmaster rør og alltid fått god presisjon. MEN den vil ikke drive mekanismen. Om det er på grunn av gassen eller hylseklister vet jeg ikke. I HK416 brølte den avgårde på full auto uten videre seremoni. I en venns Remington 700 gikk den som en drøm. Bushmasteren ble griseskitten i sluttstykket, men Remingtonen blåste alt ut foran og var normalt skitten. Har ikke prøvd i 308, men hadde noen i 3006 for en tid tilbake som avfyrte vel sekundet etter avtrekk. De var veldig spennende å skyte med. Wolf ammo / Tulleammo. Denne har fungert på samme måte som Barnaul i bushmasteren frem til jeg kjøpte ett par tusen 62 grainere i fjord. Disse tikket og gikk fint og de har stort sett funket i Betamag også, med ett par unntak. Putter jeg dem i MagPul magasiner er det ingen problemer å spore. Jeg innbiller meg at de er mindre skitne nå en de var før også, uten at jeg skal sverge på det. Jeg stoler ikke helt på dem enda og pusser derfor jevnlig under stevner for ikke å få feilfunksjonering. De samler på vel 6 cm på 100 meter mot Fiocci som fint takler sub MOA samlinger. Men til trening og kortholdstevner er den toppers. Se video for bevis. Tul Ammo samler fint innenfor en leirdue. Tul Ammo på leirduer Videobevis
  4. Sitter med akkurat samme tanker selv. Bruker usedvanlig mye tid på å finne ammo som går bra nok i 308'en min og 223 som funksjonerer i Bushmasteren. Hadde vært knall å kunne fylle på ønsket mengde krutt i hylsen så mekanismen kan virke. Men sånn jeg ser det så er Lee Anniversary pakken en bedre deal enn Breach Lock Challenger Kittet?? Eller hva???
  5. Telefonen oppgitt på hjemmesiden deres er ute av drift sier de når jeg ringer. Og hkparts er tommer for akkurat den delen jeg skal ha. Får prøve HK direkte igjen. De refererte bare til Jevnaker.
  6. Har ventet i14 dager nå. Får prøve å ringe i morgen før jeg hiver meg på amerikanske kontakter.
  7. Hallais. Lurte på om noen kjenner til ett sted hvor jeg kan få tak i en trigger bar til en USP 9mm? Denne brakk i to og jeg må ha ny. Har forsøkt Jevnaker Agentur, men de sluttet å svare på mail så jeg vet ikke om de er på saken eller ikke. Noen ideer?
  8. ComKFOR

    Hammerfjær USP

    Ja dette blir spennende. Har akkurat satt i fjæra og jeg kjenner en klar forskjell når jeg spenner opp hanen og på double action avtrekket. Skal bare se dette gjør vei i vellinga.
  9. ComKFOR

    Hammerfjær USP

    Se der ja. Takk for tipset. Tenkte ikke på de engang jeg.
  10. ComKFOR

    Hammerfjær USP

    Noen som vet hvor jeg kan få tak i en 16# hammerfjær til HK USP?? De nettbutikkene jeg finner vil ikke sende til Norge.
  11. Ring Sandnes Arms eller Pedersen Våbenlager så skal du bare se at de hjelper deg. http://www.sandnes-arms.com/" target="_blank http://www.pvas.no/" target="_blank
  12. Heissann. Noen her som kan si meg om det er mulig å skifte side på sikringen på en Weatherby SA-08?? Skulle gjerne hatt den over til links.
  13. Jeg har i år hatt tre stk Scoutguard sg550m og 1 stk Uovision, IR black led viltkamera. Scoutguardene stod i 4 måneder uten at batteriet gikk tom. De stod innstilt på å ta tre bilders serier. Da fikk vi som regel tre bilder av dyr når de løp. Ett av hodet, ett fult bilde og ett av ræven på vei vekk. Dvs det reagerte helt fint. Veldig god oppløsning på bildene også. Det var riktig nok vanskelig å sette opp. Men ett av kameraene tok inn vann og har begynt å oppføre seg underlig. Virker å være antennen som er det svake punktet. Blitsen er også synlig iform av svakt rødt lys. Dette virker ikke åpåvirke dyrene annet en at noen gikk bort og glodde på kameraet. Ble noen artige nærbilder av det. Uoivision kameraet har bare vært ute i 3 måneder, men det er ikke tomt for batteri enda. Det tar bilder på samme måte som Scoutguarden og jeg merker ikke stor forskjell rent praktisk annet en at det var betydelig lettere å sette opp for Tele2 og at bildekvaliteten er noe bedre. Her er blitsen usynlig. Felles for dem begge er at de sender bare ett begrenset antall meldinger pr døgn, så om det blir tatt 100 bilder får du bare 10 av dem og det er ikke nødvendigvis de feteste.. Legger på noen eksempler: SC 550: Uiovision:
  14. Noen som kan forklare hva dette er for noe?? Fabrikkladet Federal Fusion 308 Win 150 grains skutt ut av en Winchester Model 70. De to til venstre har sprekk i halsen. Noe jeg bør bekymre meg for??
  15. Artig sammenligning. Jeg kjøpte en Lanberhagle på Våpen Søilen for 2 år siden. Denne ble defekt nå på jakt for en uke siden da en bit av en fjær til sikringen var brukket. Leverte inn haglen til de alltid trivelige ansatte og problem løst kort etter. God kompis kjøpte Silma Finnskogen hagle på XXL Lagunen i mai. Denne ville ikke veksle løp. Haglen ble levert tilbake med melding om at dette skulle ordne seg raskt. Det gjorde det ikke. Etter mye telefoner og oppmøter på XXL fikk han endelig tilbake haglen, men den vekslet fortsatt ikke løp. Virker som om det ikke er gjort noe med den. Lever inn igjen. Ny ventetid. Hagle i retur. Testes. Virker ikke. Byttes etter mye om og men mot ett mellomlegg i en Silma Finnskogen Lux. Denne har samme problem og forsvinner tilbake til XXL som lover rask bedring. Så følger en ny lengre periode med telefoner og oppmøter og juging om ting som at problemet sikkert skyldes at det ikke er skutt 12/89 patroner i den når den har feilfunksjonert og at denne helst skal ha 12/89 patroner for å virke. Haglen dukker opp etter uminnelig mye mas en uke før vi skal på jakt og driver fortsatt og fusker på 1 av 10 skudd med 12/70 jaktammo. Vel 5 måneder etter at haglen ble kjøpt og levert tilbake som defekt. De har heller ikke sendt byttemelding til politiet så det måtte kompisen min gjøre selv. Haglen ble med på tur med delvis seddel og historien er ikke over enda. Har sett lignende ting der oppe før, så på reklamasjoner på våpen er de forkastelig dårlig. Utvalg av ammo og ikke minst kunnskap om denne er også elendig. Om man spør angående våpen får man tomme og salgsrettede svar som sier at våpenet du vil ha selvsagt er konge og at selgeren har ett selv på tross av at han gjerne ikke vet ting som om våpenet har løpsvelger eller lignende. Så jeg handler på Våpen Søilen eller PVAS. Der får jeg det jeg skal ha og det virker når jeg har fått det og til jeg ødelegger det. Så fikser de det igjen når det har gått i stykker. Ingen tull eller bortforklaringer eller lyging. NB. Crocksene jeg kjøpte på XXL til å ha i lavvoen som "utogpisseomnattensko" har funket som bare det.
×
×
  • Create New...