G.Larson

Members
 • Content count

  7,767
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

G.Larson last won the day on March 6

G.Larson had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

About G.Larson

 • Birthday 09/30/1972
 1. Ja, ser den mangler. Er nok bare admin som har glemt å huke av for noen parameter. Ordner seg sikkert straks.
 2. Så for de som vil finregne så må de ta med at pipa er svakt kon og blir tykkere og tykkere jo lengre inn på pipa en kommer.
 3. Noe som allerede står i forumreglene er at vi skal skrive på bokmål eller nynorsk så godt vi kan. Sist dette ble påpekt og prøvd å få folk til å slutte med dialektskriverier og sms-språk så gikk forumet bananas. Så enda mer detaljstyring av skrivemåter tror jeg ikke er veien å gå.
 4. Hvem?
 5. Har TS demper?
 6. Da gjør ikke standplassleder jobben sin.
 7. De fikler da med våpen og løsner utilsiktede skudd i biler også. Skjedd flere ganger siste par åra. Og da er det bare ett tidsspørsmål før ett skudd går igjennom dør/vindu/tak og treffer sivile. Og i saken jeg linket til: fremskutt lagring i bil.......i mine øyne så har de tid til å ta ladegrep når de skal finne frem våpenet og har ikke behov for å ha det lagret ferdig ladd.
 8. Dere er klar over at dere kommenterer på en 5 år gammel tråd?
 9. Hvorfor i alle verdens dager var det da behov for å ha det lagret ladd????
 10. En skal skyte ganske bra over skivene for å gå over bakgrunnen her. Og om det er noen som har veiva med børsa på banen så kan jo skudda gå i alle retninger.
 11. 308 Win kom vel i '52. Nato-versjonen i '54.
 12. Lite trivelig, men har virkelig ei riflekule så mye kraft igjen at den går i mellom flere vegger etter å ha tilbakelagt 2 km fra skytebanen? Og på den avstanden ville vel kulebanen vært så krum at kula mer eller mindre ville gått rett ned med de fleste skytterlags- og jaktkalibre?
 13. https://www.nrk.no/hordaland/vapenkule-gjekk-tvers-gjennom-huset-til-annie-1.13530936 Lite trivelig,
 14. Første helga og uka så samles alt av cowboyer i Lordalen og forvandler det til en shoot-out på linje med noe en bare ser i westernfilmer. Etter en ukes tid så roer det seg betraktlig så det er nok ikke sikkert det er så dumt å drøye litt. Ellers er Fellingskroken, Fellingshø, Trihø, Storskaret gode plasser og bør gi mulighet på en kalv. Ellers kan de tre dagene med fellesjakt mot Skjåk benyttes, Finndalen, Leirungshø eller også Heggebottflyp om det er mye sør og sørvest. Mye nordavær og dyra står i Grøndalen, Grønmillom og innover mot Storbreen. Følg også med på siden her http://reinheimen-breheimen.no/ Her blir det daglig lagt ut info om hvor reinen er sett ved slutten av hver dag.
 15. http://www.hjemmelading.no/hagl