Jump to content

G.Larson

Members
 • Content count

  7,901
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

G.Larson last won the day on August 31

G.Larson had the most liked content!

Community Reputation

78 Excellent

About G.Larson

 • Birthday 09/30/1972
 1. Rustfritt stål!!

  Det er vel kun Ruger som har virkelig rustfritt stål i sine våpen. Alle andre er me eller mindre "rust litt mindre"-stål og må oljes og vedlikeholdes for å unngå rust. Enkelte mener rustfri våpen skremmer dyr/blir for synlige. Jeg har begge deler og kan ikke si det er den store forskjellen. De dyra som har oppdaget meg har ikke gjort det pga stålet Ellers så ser jeg ingen fordeler eller ulemper hverken med det ene eller det andre. Eneste er som sagt Ruger sine hvor du slipper oljing. Puss må en uansett ta.
 2. Ventetid på gjenging av rifle?

  Det forutsetter jo da at ikke han har noe annet å gjøre enn bare å tenke på deg. De 10-12 andre som vil ha gjenget og kappet, de som vil ha gjort forskjellige justeringer, vedlikehold osv. Er det de som da skal sparkes bakerst i køen for at du skal få rifla di så fort det passer deg?
 3. Til sverige med villkatt

  Chiefen, tror du det hjelper å poste den linken? Forumet er fullt av folk som tror de har rett bare forde det har gått bra en gang. Selv om fremgangsmåten er postet hundreogsnørrogførti ganger her før.
 4. Fjerne siktet, Tikka

  Ja, en velassortert forhandler/våpensjappe har små settskruer til å skru i hullene. Sikre de med locktight.
 5. Storviltpatron for krag

  Og hvor mye er det?
 6. Innskyting av børse

  Ikke? Min erfaring er +/- 100 m/s med Norma fabrikkammunisjon i forskjellige våpen.
 7. Innskyting av børse

  Skyt mer og finn det ut selv. Så sparsomt med opplysninger du kommer med så er det ingen som kan gi deg noe godt svar. Uansett så vil det være forskjeller fra våpen til våpen og person til person.
 8. Identifisering av Krag Jørgensen rifle

  M/1894 produsert i 1900. Børsa med det nr var pr 1940 disponert av IR18
 9. Gjennomskyting. Hjelp med et tenkt case

  Ja, men godt ekspandert og oppbremset.
 10. Gjennomskyting. Hjelp med et tenkt case

  Kanskje de har vært igjennom en bogfjøl eller to, samt noen ribb-bein? Har liten tro på at homogene kuler som plystrer igjennom uten å treffe bein ekspanderer mye og mister mye fart.
 11. Literatur på viltstell

  Skyt rev,ekorn og grevling, sett ut feller for mink, røyskatt og mår. Gjerne ta ut kråker og skjærer også. Da tar du de viktigste predatorene og legger forholda til rette for skogsfugln.
 12. Da kan det hende en er så heldig å få til ett samarbeid med naboen også og kan bruke hverandres områder. Alt er mulig bare en er grei og hyggelig.
 13. Bilder som har forsvunnet

  aps, jeg tror Ruger #1 tenker på den problematikken rundt Photobucket og evt andre som har gått over til betaling for 3.parts visning.
 14. Identifisering av Krag-Jørgensen

  M/1894 produsert i 1896, disponert av Infanteriregiment nr.12 Kolbekappe fra ett annet våpen disponert av enten IR6, IR15 eller IR16
×