G.Larson

Members
 • Content count

  7,757
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

G.Larson last won the day on March 6

G.Larson had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

About G.Larson

 1. 308 Win kom vel i '52. Nato-versjonen i '54.
 2. Lite trivelig, men har virkelig ei riflekule så mye kraft igjen at den går i mellom flere vegger etter å ha tilbakelagt 2 km fra skytebanen? Og på den avstanden ville vel kulebanen vært så krum at kula mer eller mindre ville gått rett ned med de fleste skytterlags- og jaktkalibre?
 3. https://www.nrk.no/hordaland/vapenkule-gjekk-tvers-gjennom-huset-til-annie-1.13530936 Lite trivelig,
 4. Første helga og uka så samles alt av cowboyer i Lordalen og forvandler det til en shoot-out på linje med noe en bare ser i westernfilmer. Etter en ukes tid så roer det seg betraktlig så det er nok ikke sikkert det er så dumt å drøye litt. Ellers er Fellingskroken, Fellingshø, Trihø, Storskaret gode plasser og bør gi mulighet på en kalv. Ellers kan de tre dagene med fellesjakt mot Skjåk benyttes, Finndalen, Leirungshø eller også Heggebottflyp om det er mye sør og sørvest. Mye nordavær og dyra står i Grøndalen, Grønmillom og innover mot Storbreen. Følg også med på siden her http://reinheimen-breheimen.no/ Her blir det daglig lagt ut info om hvor reinen er sett ved slutten av hver dag.
 5. http://www.hjemmelading.no/hagl
 6. Så sant, så sant. Har noen firmaer på lista mi over firmaer jeg ikke handler med lenger.
 7. Med mindre det var elgen som holdt pipa når den ble kappet og gjenget så er det fullt forståelig at ikke den merket noe. Foresten, hvordan kapper og gjenger man ett løp?
 8. Hvis det er området her du har fått kort Kongsvold og Drivstua vest så er det normalt bra terreng. Krever en del gåing for å komme unna alle turistene som flyr rundt i området og en del klatring. Avhengig av at ikke det er mye sønnavind eller sørvest før og under jakta. Det er fellesjakt med bl.a bygdealmenningen så det er ett mye større område enn det som er skravert i linken min. Altt etter hvordan vindretningen er så er det enkelte områder som er mer eller mindre sikkerstikk. - Parker oppom skiferbruddet og gå inn i terrenget sørover og vestover - Kjør til Dindalen og gå innover fra parkering. Der veien deler seg tar du til venstre og går opp på Brattskarven og Soløyfjellet og jakt deg vestover mot E6 og sørover mot Åmotsdalen.. Med nordavind og 1. til 2. dagen i jakta er dette en nesten sikker plass. Evt fortsett videre veien rett frem til Svartdalen og Snøfjellskollane. - Gå opp fra Kongsvold og opp i Nystugguhøa eller inn i Kaldvelldalen. Her går det reinstrekk - Ta bussen om morran inn over skytefeltet, gå av innom Kolla of trekk opp i denne, evt trekke mot Stroppelsjødalen, Brunkolla og Tvillinkollane. Uansett ett veldig fint område å jakte i.
 9. Ingen som har sagt at du på død og liv trenger å handle Swaro. Finnes mye god optikk til en rimelig krone på nett. Om du derimot skulle være veldig fornøyd med Hakko'en, så hadde jeg heller handlet denne enn å ta bryderiet med sending hit og dit for en reparasjon som kanskje aldri blir bra. Hakko 3-12x56
 10. Svært få børsemakere som reparerer optikk. Send den heller til produsenten om du vil koste på en slik billigkikkert noen kroner. Personlig hadde jeg brukt den til søkke og kjøpt noe nytt.
 11. Ikke så langt fra Trysil og hit http://jaktspot.no/jakt/bever-rendalen/ Her er det rikelig med bever og ganske lettjaktet langs hovedelva med tilhørende dammer. Og forlenga jakttid.
 12. Og kortet ble solgt som om jakta var forlenget? Snodig at ikke de viste det når du kjøpte. Synes ikke det var så lenge siden du fikk tak i kort.
 13. Tja, bor i grisgrendt strøk på Nord-møre med langt til større siviliserte plasser og ikke noen problemer her med hverken Telenor eller Telia.
 14. Og med det så mener du? Ser ikke hva dette har med ring-3 å gjøre.