Jump to content

G.Larson

Members
 • Content count

  7,886
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

G.Larson last won the day on August 31

G.Larson had the most liked content!

Community Reputation

76 Excellent

About G.Larson

 • Birthday 09/30/1972
 1. Walkstool, erfaringer?

  På lik linje som det hadde vært raskere og lettere for deg å søkt i google.
 2. Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Får levere inn ett symolsk våpen da vet du
 3. Ja, var ett fint innslag på Dagsrevyen.
 4. Bilder som har forsvunnet

  Ikke helt sletting men redigering. Hva synes du nå som du selv har opplevd at andre endrer på innlegga sine etter at du har kommet med motargumenter? Var det ikke noe artig? Sakset fra annen tråd: 32-40 Win. skrev:
 5. https://www.nrk.no/trondelag/6.-klassinger-fra-oppdal-pa-jakt-og-slakt-for-a-laere-naturfag-1.13688071 Kjempeflott opplegg som flere burde fått oppleve. Da hadde det kanskje bredd seg en forståelse av at kjøtt ikke dukker opp i kjøledisken av seg selv eller blir laget i fabrikker.
 6. Magasin plombe

  Ikke svar på det du spør om så blir litt på siden. Om den tar 2 skudd i magasinet så er den ikke tillat på jakt. Men det er jo bare å prøve hvor mange skudd det går i.
 7. Bedde rifle i Bergen

  Herder på 24 t ja, men full belastning ved skyting tror jeg at jeg ville ventet noen dager med. Spesielt ved søylebedding, noe som bør gjøres på KKC-stokken. Den er myk i treet og kan fort sprekke i lamineringa.
 8. Bedde rifle i Bergen

  Er stokken frest for M695? Isåfall bare monter sammen, skyt inn våpenet og bruk det på jakt til uka. Bedd den selv til vinteren. Det er ikke vanskelig å gjøre selv. Det er mange gode tråder om det her inne. Om du bedder nå og bare får en knapp ukes tid for herding så er jeg litt i tvil om hvor vellykket det blir.
 9. VILLREINJAKT 2017

  Ja, det var det en gang i tia. På lik linje som reinen i Forrolhogna, Knutshø, Lesja og Skjåk. Men adferd og skyhet har endret seg drastisk de siste åra pga ulven,jerven og bjørn. Alle tre ble forresten observert i fjellet under jakta.
 10. VILLREINJAKT 2017

  Dette var inne ved Marsfjellet i Rendalen. De var klar over meg, men jegere bak, på sidene og forran. Kombinert med mye trafikk på veien, jegercamp i nærheten og desperasjon etter å ha prøvd å krysse veien i flere timer gjorde at de etterhvert ikke brydde seg om folk i det hele tatt.
 11. VILLREINJAKT 2017

  En av mange opplevelser under jakt. Ble faktisk tråkket på av ei simle. Ble ingen skyting her, men endte opp med en liten bukk ett par dager senere.
 12. Ny rettrekker fra Tyskland

  Hvor finner du disse prisforskjellene? Greit at du skrøner så det er lett å gjennomskue.
 13. Hvordan preparere gevir med bast?

  Da har det tørket for lenge. Legg hele greiene i bløt ett par-tre dager og prøv på nytt.
 14. Rekylklubben: for oss med 375 H&H og oppover.

  Også enkeltskuddsrifler om det er brekkvåpen. Edit: Nei, der tok jeg feil. Forskriften sier: For kombivåpen (rifle–hagle), drillinger og dobbeltløpet rifle skal det skytes 3 skudd mot dyrefigur godkjent av Miljødirektoratet.
 15. Rekylklubben: for oss med 375 H&H og oppover.

  Han skriver så.
×