Jump to content

Haubits

Members
  • Posts

    200
  • Joined

  • Last visited

About Haubits

  • Birthday 12/29/1972

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Haubits's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. Hei, Er PowderCoating så bra at kulene er godkjent til bruk innendørs? Slik at man slipper å kjøpe mantla kuler når man skyter i ymse "huler".. MG
  2. Flere DSSN klubber skyter i "Huler" hvor man må skyte med en form for mantla kuler.
  3. Hei, Er på utkikk etter en Pistolklubb hvor man kan skyte med blykuler. Oslo, Akershus, Østfold og evt vestsia av Oslofjorden. MG
  4. Hei. Ser at det begynner å bli populært å langtidsmørne/tørrmodne kjøtt i spesielle vakumposer. Etter hva jeg forstår virker dette veldig bra på kjøtt med mye marmorering. Spørsmålet er som følger, vil dette virke like bra på magert kjøtt som elg? Om det ikke går, kan man spekke elgkjøttet med svinespekk for at det skal virke? Vennlig hilsen MG
  5. Jeg glemte å skrive at det er faste choker på den. Å ha hagler som ikke spiser alt av ammo i rett kaliber frister ikke meg... God grunn til å kjøpe nytt... hehe
  6. Hei, Har to hagler, Husqvarna 1400 , O/U. 70mm Den er merka PSF * Merka KG1.400 Øverste løp er merka oo 18.4. Nederste løp er merka oooo 18,4 Beretta S 686 Special, O/U, 70mm Den er merka PSF ** Merka KG1.280 Øverste løp er merka o 18,6. Nederste løp er merka ooo 18,5 Kan noen gi en god forklaring på hva dette står for? Kan jeg skyte med alle typer ammo? (12/70)
  7. Utrolig fin kniv! Men hva er "stabilisert lønn" ? Er det lønnarmert "plast", epoxy eller lignende?
  8. Typisk det ja, prøver å få med meg alt tilbake når jeg går tur, det være seg i egen skau eller andres eiendom.
  9. Får håpe dem får godt betalt for den jobben. Det er jobbing det står respekt av.
  10. Det er bra at man begrenser slitasjen i terrenget, mange steder blir det mye tråkking av mange turister. Fint man får fagfolk til å gjøre dette men det hadde vært ennå bedre om noen norske hadde vært med og lært seg dette håndtverket.
  11. Har ikke noe hast, vil bare finne ut hvor mye jeg ca må regne med. Er ikke ute etter noe superduperhyperekstrafancy greier, bare ei helt grei pipe.
  12. Far min har en gammal husqvarna som trenger nytt løp, børsa var opprinnelig i 9,3x62 men det ble satt inn ei 308 pipe en gang i tia. Nå vil jeg få tak i ei ny 9,3 pipe. Kan noen gi meg en ca pris på hva det vil koste? vil også ha det gjenga for demper. Haubits
  13. Jeg var en liten tur opp på Numedalshovda(Tinn) i helga, der så jeg jævla mye dau lemmen rundt om kring.
  14. Når mutter laga sylte før så brukte ho også elgkjøtt sammen med svinekjøttet. Ble god sylte av det. Når sylta var ferdig så ble den lagra i saltlake i spiskammerset. Den holdt seg god frem til den ble spist opp, noe som ikke tok så lang tid med meg i huset da...
×
×
  • Create New...