Jump to content

Cato Moen

Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

About Cato Moen

  • Birthday 07/17/1971

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cato Moen's Achievements

Explorer

Explorer (4/17)

  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Sett sånn; da ble det marineringstrommel gitt ..... Har hylsevibrator til sitt bruk, men den sto i fare for å fylles med kattesand for behandling av freste/dreide deler.... - nå slipper den det Har liggende et utvalg av de der trim-motorene allerede, bra tips / fix
  2. Kan støtte opp om Fjorda. Fra lufta ser det ut som 500 mindre vann, men "alt" henger sammen. Kanoleie i vannkanten der. http://ut.no/artikkel/1.8331020 Haldenkanalen med slusene er også bra. Kanoleie omtrent "midt på". (vi booket tid til to av slusene, og fikk litt stress med å rekke den ene. Dvs beregn god tid i tilfelle motvind) Leter selv etter fine padleområder i midtnorge (midtsverige), gjerne rolig elv eller "sammenhengende" vann for padletur 3-5 dager - men har ikke funnet noen bra kandidat for sommeren. (Har padlet øvre deler av Forra; ned en dag og opp igjen neste dag.) God padletur Mvh Cato.
  3. Tror den blir liggende i "Utboks" til jeg har lest den, da flyttes den til "Sendt".... Leste den på mobil men ser ikke ut til at det ble "oppfattet" som lest da. Svarer deg på PM jeg, for han har nok ingen "mal" for denne klossen - så det blir å lage fra skrætjs igjen i tilfelle.... (Har vurdert å lage maken til den andre M-67'n min også, men ikke kommet så langt enda. Skulle kanskje fått frest en liten halvmeter når man først lagde en slik, så kunne man kappa den opp til mange klosser....) Mvh Cato c",)
  4. Børsemakeren "min" lagde denne "klossen" til 9,3n min.... dz det ikke holdt lenge med bare skruer i bakre bro.... Skrudd i alle 4 originalhull + grove skruer til skinna. Mvh Cato c",)
  5. Jeg har en slik Walkstool - en utgave som er 45 cm høy. Det er flere ting jeg liker ved denne; - Den er robust. (jeg veier 100+ og med litt ujevnt underlag kneler gjerne andre og enklere utgaver). - Teleskopbein gjør den liten og lett å pakke ned i/på sekken under transport - 45 cm sittehøyde er lavere enn "normalt" og jeg synes det er passende høyde på post. (186 cm lang selv og får godt anlegg på knærne...) Mvh Cato c",)
  6. Jørund Lien skrev i en artikkel om 9,3x57 noe sånt som (litt etter hukommelsen da jeg ikke finner riktig blad nå); "Rekylmessing er 9,3x57 helt grei, 9,3x62 derimot er mer en prøvelse i viljestyrke" Har en en gammel banemauser i 9,3x62 selv i originalstokk (foreløpig) Den kolbekappa er jo ikke akkurat dempende, men børsa er også såpass tung at det er helt kurrant å skyte en god del med den. (liggende med 2-fot og x antall serier for testing merkes litt på skuldera etterpå, men det går da fort over...) På jakt er det enda mindre tema. Børsa brukes på fjelljakt etter elg, så Boyd-stokken som ligger og venter blir nok lettet en hel del før montering. Så, må vel nesten svare; Nei, sparker da ikke så fælt.
  7. Hadde samme problem på min M-67. Da jeg monterte kikkerten måtte hevarma presses forbi kikkerten. Jeg kunne slipe litt av hevarma + slipte ned kroppen på BC'n. Plasten som tres utenpå okularet er ca 0,3mm tykt nå der som hevarma er nærmest, og det har holdt helt fint nå i mange år. (er enda litt tynnere noen steder, slipte på frihånd med Dremel'n.... ) Måtte gjøre det samme forran også for å få klaring nok mot pipa. Prøvde å se på noen bilder om det er noe å slipe på 700'n - uten å bli klok..... (og så er det jo et spørsmål OM du vil slipe noe da... ) Mvh Cato c",) Edit; Ang. lokket forran: jeg ville prøvd den som er 0,2 mm under først - ser ikke bort i fra at du kan få den på ganske greit.... (synes du det blir i trangeste laget kan det hjelpe litt å la den ligge litt i varmt vann - blir nok litt mer medgjørlig da også....)
  8. Mmmmm - nå fikk jeg nesten julestemning Er ikke skikkelig jul uten litt godt maltøl (Stj.øl) Var forresten på Ølskolen til Ringnes i Oslo en gang. Da de ulike typene malt ble sendt rundt utbryter ei venninne; "Ååå - det lukter jo Cato jo!" Hun kjente igjen lukta fra maltøllet jeg bruker å ha med meg tilbake etter jul.... Hun som holdt kurset så bare litttt undrende ut..... Skål - mvh Cato c",)
  9. Denne tråden har gått meg hus forbi til nå.... interessant i og med at jeg har 2 kg N19 og 500 stk GT 130 grs som bare venter på å få møtes i ei Norma-hylse....... Bli kvitt et par biler først nå, så blir det å svinge pressa litt. Ser jo ut til at det skal gå an å finne en OK ladning for disse. Påskehilsen fra Cato c",)
  10. Å så flott!! Håper jeg ikke har sovet for lenge i timen slik at det er utsolgt.... (har vært offline en stund). PM med bestilling sendt. Mvh Cato c",)
  11. Snakker vi ferdige hagl så blir jeg gjerne med - 5 kg holder nok leeenge til Kongsberg RB'en.... (Blir nok bare til koseskyting med messinghylser og svartkrutt.) Mvh Cato c",)
  12. Har to M-67'er som det er montert kikkert på. Den ene har std. 2-delt Leupold-baser på, tror den fremste basen bare ble frest litt ned for korrekt høyde. Ringene står pent på linje og jeg har masse klikk oppover for lengre hold. Den andre står det ei Crane-picatinny skinne på. Denne har bare en skrue bak, og det holdt ikke på 9,3x62'n. (mista også alle klikkene, kom bare nesten opp til blinken på 100 meter) Fikk derfor lagd en "kloss" som passer ned på bakre bro (trapes-formet under, flat oppå) og som festes i de 4 skruehullene etter Busk-diopteren. Crane skinna festes så til denne etter nedfresing av foten bakerst på skinna. (og nå med litt grøvre skruer ) Angrer litt på at jeg ikke kikka på denne Farrell-skinna sist, for den ser jo veldig mye bedre ut - men trodde at den skulle være myyyye dyrere Mvh Cato c",) Edit; ligger bilder av Klossen litt nede i denne tråden; c",)
  13. Hei. Ble introdusert for dette av en kollega for en tid siden; (men har ikke fått "praktisert" så mye enda) Brukte da http://www.geocaching.com/ - og vi kan der søke oss frem til cacher via Google Map (Hide and seek a cache) http://www.geocaching.com/map/default.aspx Søk på f.eks "Arendal Norway" og du får opp kartet med "alle" cacher som er registrert i basen deres... (litt avhengig av zoom) Zoom inn / ut / panorer området du er ute etter og du finner cachene + info om dem. Er også muligheter for å registrere seg og sine funn der inne + mye mer... Lykke til med cachinga! Mvh Cato c",)
  14. For ordens skyld; Det var ment som et tips til den midlertidige løsningen - ikke til "Forum-problemet" Mvh Cato c",)
  15. Evt: Holder du nede Ctrl når du klikker så åpnes linken i ny fane, Shift når du klikker = åpnes i nytt vindu. (Edit; I Internet Explorer i allefall) Mvh Cato c",)
×
×
  • Create New...