Jump to content

slemmo

Administrators
 • Content count

  6,533
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

slemmo last won the day on February 23

slemmo had the most liked content!

Community Reputation

350 Excellent

Recent Profile Visitors

1,994 profile views
 1. Zeiss V4

  Ja, ser det står det over alt nå, samtidig står det lotutec flere steder, kan linsene være sendt til Japan og montert der?
 2. Nei, det var ikke det som skjedde, det som skjedde var at du kom med påstander som er beviselig feil og ble gjort oppmerksom på det. Om du har en annen forståelse av situasjonen så vet jeg virkelig ikke hvor du har lagt igjen antennene dine. Nå er det som flere har sagt på tide å legge denne ballen død og komme tilbake on topic.
 3. Norsk våpenlovgivningshistorie

  Det finnes også en artikkelfunksjonalitet i forumet som jeg ikke har fått sett nærmere på egentlig, en sånn type kronologisk oversikt over våpenlovforandringer hadde kanskje vært naturlig å fått inn i et slags artikkelformat.
 4. Vel, kriging og sånn er ikke like alvorlig som å jakte villsvin, naturlig at man har litt strengere krav til driftssikkerhet da
 5. Hvis du bare skrev det for å trolle så kunne du jo bare la være istedet.
 6. Hvis du tror AR har driftssikkerhetsproblemer så burde du lese noe mere oppdatert litteratur enn historier fra vietnamkrigen.
 7. Forsvinnende små selvsagt, men såvidt jeg husker var det en fyr som hoppet opp på stegbrettet på lastebilen i Nice, hadde han hatt et håndvåpen kunne han skutt terroristen på kloss hold. Oddsene er selvsagt mikroskopiske, men debatten kom jo opp igjen i Tjekkia, og den Tjekkiske presidenten mener terrortrusselen er stor nok til at han oppfordret innbyggerene til å kjøpe flere våpen for å forsvare seg. Nå er vel han noenlunde kontroversiell, men temaet har i alle fall blitt nevnt oftere de sist årene enn på mange år før.
 8. Det er også det alle sier etter det har skjedd noe....."jeg trodde aldri noe sånt skulle skje her" De som var på shopping i Stockholm tenkte sikkert ikke at det skulle komme en lastebil dundrene gjennom handlegata.
 9. forskjell på beretta sp 686 1 og 686 1 sporting

  Du får sportingmodellen med 71 cm pipe også, skinna er ikke noe problem på jakt.
 10. Zeiss V4

  V4 har etter produktdataene lotutec coating, så tviler på at de er produsert i Japan.
 11. forskjell på beretta sp 686 1 og 686 1 sporting

  Normalt 10mm skinne på sporting, og 8 på jaktmodell.
 12. Det er ikke regelbrudd å diskutere prinsipielle saker som kommer frem i media sånn jeg ser det, punktet i reglene om diskusjon av våpen brukt til selvforsvar osv er for å forhindre at man diskuterer bruk av våpen i selvforsvarssamennheng mer konkret, i og med at bruk av våpen til selvforsvar ikke er noe som praktiseres i Norge.
 13. Fosjord oppførte seg jo overraskende godt han, mens andre kunne spart seg for humor og flåsete kommentarer om gjennomslagspapir i en såpass alvorlig setting.
 14. Journalist uten peiling

  https://www.nrk.no/urix/dette-er-vapenet-som-brukes-i-flest-masseskytinger-i-usa-1.13919707
 15. Man trenger ikke se for seg noe scenario egentlig, da dette utspiller seg som sagt temmelig ofte i usa uten at det du prater om skjer i noe stor utstrekning, eller i det hele tatt. Det er jo ikke sånn at politiet når de ankommer en situasjon bare fyrer løs på alle som ser mistenkelige ut.
×