Jump to content

slemmo

Administrators
 • Content count

  6,316
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

slemmo last won the day on May 27

slemmo had the most liked content!

Community Reputation

222 Excellent

About slemmo

Recent Profile Visitors

1,464 profile views
 1. Kritisk tenkning

  ok, da misforstod jeg, å si at det er mer mellom himmel og jord enn man vet o.l. er typisk overtroerprat.
 2. Kritisk tenkning

  Men bare mellom himmelen og jorden, ikke utenfor f.eks?
 3. Halvauto til jakt fra før 6/5/2004

  I så fall er jeg ute etter en M14 til jakt om noen kjenner noen
 4. Halvauto til jakt fra før 6/5/2004

  Eller at de mener at du ikke kan søke om å erverve den til jakt nå da den ikke står på lista. Når forrige eier ervervet den så var det grei å erverve den til jakt, men altså ikke nå i 2017.
 5. Stereotypiske skyttere - Norsk versjon

  Har faktisk vurdert å kjøpe golfhanske, bruker jo bare hanske på venstrehånda, så det er irriterende og hele tiden kjøpe dobbelt så mange hansker som man trenger
 6. Stereotypiske skyttere - Norsk versjon

  Det har også skjedd en utvikling på DSSNskytteren, som da ikke er NFPSskytter lenger. Denne ser til forskjell fra NFPSskytteren ikke ut som en kommandosoldat, det er langholdsskyttern som nå har tatt over som kommandosoldatetterligning, mens DSSNskytteren er kledd i trange skytetrøyer i synthmaterial med ville mønstre designet av Filipinske barnearbeidere. Skoene skal være av typen terrengløpesko, helst med pigger, og helst i enda knæsjere farger enn trøyene.
 7. Tråden for Garmin Alpha

  Har testet begge og er ikke i tvil om at jeg ville valgt 100, for meg så føles Astro og alpha 50 som å bruke 15 år gammel teknologi. Det er liksom touchskjerm som gjelder nå. I tillegg liker jeg batterisystemet bedre.
 8. Eller det hun egentlig mener.....jeg vil ikke ta de med meg i det videre arbeidet.
 9. Helvetes Halloween!

 10. Metal tråden

  Neste albumet til Ignis Haereticum later til å bli like sinnsykt som det forrige:
 11. "Veganer"-mat - godt alternativ?

  Bønner er et av de få alternativene som gir lignende metthetsfølelse som kjøtt synes jeg, så her hjeme lager vi bønnegryte relativt regelmessig, finnes mange varianter, men amerikanerne har jo noe de kaller chili and beans, som er en slags chili con carne bare med bønner istedet.
 12. 20 000 kroner i bot for bæring av kniv

  Sånn litt halveis on topic, men ref bildet av de beslaglakte knivene noen sider tilbake. Karambit er ikke ulovlig, den til høyre ser kanskje ut som en springkniv, og den siste er en butterflykniv. Man kan jo lure på tankegangen bak restrioksjoner for de forskjellige knivtypene, den type kniv som er raskest å nappe frem er jo en vanlig kniv med blad. Dette trenger man ikke folde ut eller ha ut på noen måte. Springkniv kan man jo forsåvidt lettere skjule i lomma, men jeg kan jo ikke akkurat se at en springkniv er noe farligere enn en vanlig kniv. Butterflykniven er vel den desidert minst farlige av alle sammen. De er håpløst knotete å åpne og er kun egnet til triksing for spesielt interesserte, mulig man kan få disp om man trener noe form for filipinsk kampsport e.l. Ellers husker jeg godt på 80tallet når jeg gikk på ungdomsskolen, så hadde både jeg og alle kompisene batangakniver som vi stod og trikset med i gangen på skolen fordi det var kult, det var ingen som tenkte på det som noe som skulle brukes som våpen, stålkvaliteten var uansett så dårlig at de ikke kunne brukes til noe i alle fall.
 13. Astro 220 som ikke "finner" hundeenhet DC 30

  Slett og prøv å legg inn båndet pånytt.
 14. Lapua - erfaringer

  S&B kan gå bra og dårlig, i min eldre Tikka går de bra, og også i Saueren, andre har dårlig erfaring, er bare å teste.
 15. Lapua - erfaringer

  I min 30-06 går S&B fmj og fusion 180 grs ca. likt, og Mega 200grs 3-4cm lavere. Oryx, Mega og Fusion er blant de mest solgte, og alle som kjøper de forskjellige mener de respektive oppfører seg bedre i viltet enn de andre to. Har ikke testet Naturalis selv enda, men alle jeg har snakket med mener den er bra og gir pent slakt.
×