Jump to content

slemmo

Administrators
 • Content count

  6,177
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

slemmo last won the day on May 27

slemmo had the most liked content!

Community Reputation

185 Excellent

About slemmo

 • Birthday 04/16/1973

Recent Profile Visitors

767 profile views
 1. Spamfilter?

  Man får ikke forhindret en vanlig person å registrere seg og spamme med spamfilterinnstillinger. Spammingen de siste dagene er av en ekte person, ikke spamroboter.
 2. Det er ikke så enkelt som at vi sitter med gammel overtro, vi har noen års erfaring med drift av forum og har mulighet til å se begge sider av saken, noe dere ikke har.
 3. Har kjøpt Sauer 303 i 30-06

  Har bestilt Henneberger montasje, ser lovende ut på bilde iaf.
 4. Har kjøpt Sauer 303 i 30-06

  Jeg antar at alle som svarer her forstår at spørsmålet gjelder helt konkret ift til Sauer 303, jakt, lading osv vet jeg nok om allerede
 5. Har kjøpt Sauer 303 i 30-06

  sweeeet!
 6. Morsom idè, da må vi bare "ansette" ti ganger så mange moderatorer for holde orden på det påfølgende kaoset.
 7. Har kjøpt Sauer 303 i 30-06

  slutt med det nato offtopic greiene i Sauertråden min!
 8. Annonsører har mulighet til å delta her stort sett så mye de vil, men det er langt fra alle som er interessert i det. Når @Sauer 150 klager på bransjens vegne og sier at det var bedre før når forumet var tuftet på deling av kunnskap og erfaring så tar han jo helt feil, i begynnelsen var regelverket laget for å totalt kneble alle bransjetilknyttede, uansett om de var annonsører eller ikke. Grunnen til at jeg husker det er fordi det er jeg personlig som over lengre tid tok initiativ til at annonsørene må få delta i større grad i alle underfora og dele av sin kunnskap, også om det gjelder deres egne produkter, fordi jeg syntes at man ikke kunne behandle sine egne annonsører på den måten det ble gjort før. Problemet oppstår når du har andre bransjetilknyttede som ikke er annonsører....i hvilken grad skal de få pimpe sine egne produkter gratis på kammeret? Man må gjerne ta en diskusjon på det også, men om det blir sånn at hvem som helst kan poste produktvideoer og alt mulig om egne produkter, hvorfor skal man da betale for å annonsere her? Spaltefyllende reklameplass genererer faktisk en del klikk for annonsørene, spesielt når man bytter bannere til noe aktuell info, tilbud e.l., så det funker. "gamle" bannere med irrelevant info funker dårligst.
 9. Har kjøpt Sauer 303 i 30-06

  Ønsker tips til montasje, og ammo som funker og går godt, tenker å lade jaktammo selv.
 10. Grunnen til at bransjetilknyttede ikke kan poste produktinfo o.l. om produkter de har tilknytning til selv er at det undergraver hele annonseringsmodellen. Dette er et privilegie man må betale for, forøvrig har vi løsnet veldig på reglene ift til annonsører også, før fikk man ikke poste noe som helst om egne produkter utenom "bransjekammeret" selv om man var betalende annonsør, dette var regelverket som ble laget av grunderene av forumet. Det har vi løsnet på sånn at annonsører faktisk kan svare og diskutere produkter de har økonomiske interesser i åpent på forumet, noe som sikkert de fleste ser på som en berikelse, men det er da selvsagt viktig at man tilkjennegir at man har interesser i det selv. På den annen side så har du også flere tilfeller av bransjetilknyttede som har forsøkt å skjule sin bransjetilknytning samtidig som de framsnakker egne og samarbeidspartneres produkter og i verste fall også snakker negativt om konkurrenters produkter. og kanskje i tillegg rapporterer alt mulig som postes av andre bransjetilknyttede og da har du det gående. Nå har jeg sagt fra meg moderatorsjefjobben og alt som har med moderering å gjøre og skal kun drive med rent teknisk drift.....og det er jammen meg deilig å tenke på
 11. Jeg er utstyrsnerd, konkurranseskytter og jeger og tenker på skyting og lignende temaer 24 timer i døgnet nærmest, og driver dette forumet fordi jeg synes folk fortjener det. Spesielt nå så er det behov for et seriøst alternativ til facebook. Ha brukt langt flere timer på dette enn jeg egentlig har tid eller ønske om og opplever også at det er drivende for flere av de som er på drift her. Om man har ønsker om makt eller styring så er driften av kammeret feil sted siden alle avjgjørelser taes på demokratisk grunnlag Og jeg har flere ganger selv ikke fått gjennom ønsker eller forslag til driftsendringer pga. nettopp det.
 12. For min del kunne man gjerne diskutert moderering åpen, men generelt har det ikke vært flertall for det. Mange av de som tror det hadde vært positivt for dem evner kanskje ikke heller å se at den behandlingen de får er et resultat av egen oppførsel over tid, så det er ikke sikkert det hadde slått så positivt ut for den enkelte som flere tror.
 13. At et forum som straks er 10 år gammel skal ha færre interessante tråder enn i begynnelser må jo si seg selv, det er grenser for hvor mange ganger man får diskutert de samme tingene, veldig mye er allerede sagt og ligger her i databasen. Men at antall nye topics har ligget relativt jevnt de siste par årene kan vel si noe om at det er dette aktivitetsnivået vi har nå som er realistisk å prøve å holde seg på. Jeg synes i alle fall forumet får med seg det meste av nye ting som skjer innen jakt og skyting, og så mye mer kan man vel ikke forvente. I begynnelsen var det også mye gutteklubbpreget babling som dro opp postantallet, kan vel ikke si at alt av det var like interessant, selv om mange tydeligvis savner den tiden.
 14. Antall forumpostinger i Juni var litt over 2758. Juni/Juli er de tregeste mnd i året, så i forhold til de fleste andre forumer jeg har frekventert i Norge og utlandet så klarer vi oss ganske bra. At et webbasert forum skal gå noe særlig bedre enn dette ser jeg ikke på som spesielt realistisk nå i konkurranse med facebook o.l. En annen interessant ting er at vi har høy trafikk utenom, det kan tyde på at selv om mye er sagt og ferdigdiskutert, så er det mange som bruker kammeret som oppslagsverk uten å delta selv. Kunnskapsdatabasen i seg selv har altså en stor verdi, sikkert nok til at vi kan klare å holde liv i det i flere år til, selv med mye lavere brukeraktivitet enn nå. Men hvordan internett og brukervaner utvikler seg er det ingen som kan spå særlig mye om.
 15. Samme antall nye topics i Juni 2017 som Juni 2015. Eller dvs, marginalt flere i Juni 2017. Så ryktene om kraftig nedgang i aktivitet stemmer ikke.
×