Jump to content

slemmo

Administrators
 • Content count

  6,292
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

slemmo last won the day on May 27

slemmo had the most liked content!

Community Reputation

213 Excellent

About slemmo

 • Birthday 04/16/1973

Recent Profile Visitors

1,076 profile views
 1. Bilder som har forsvunnet

  Vi straffer alle som ødelegger tråder, problemet er at det kommer nye til hele tiden. Og hvis noen har bestemt seg for å ragequitte forumet og slette så mye som mulig på vei ut er ikke utestenging spesielt avskrekkende.
 2. Nyhetene som forsvant

  Jeg vil gjerne se det an, skjønner egentlig ikke at det skal være noe vanskelige å klikke ny tråd enn å poste i en eksisterende egentlig. Evt om man ser på en slags fordeling hvor trivielle nyheter postes in samletråd, og nyheter hvor det er ønskelig med debatt eller kommentarer postes for seg.
 3. Tråden for Garmin Alpha

  Fungerer det i det hele tatt? I og med at det er ulovlig å bruke disse frekvensene i Norge så sier Garmin: Frekvensene for radiokommunikasjon som brukes for amerikanske modeller av Astro, Alpha, T 5, T 5 mini og DC 50-produkter, er ikke godkjent for bruk i Europa. Radiofunksjonen som gjør det mulig for amerikanske hundehalsbåndprodukter å kommunisere med den håndholdte enheten, deaktiveres for bruk i Europa i samsvar med lokale lover.
 4. A-tec A12

  Det er noen forskjellige, husker ikke i hodet akkurat hvilke, men jeg har i alle fall sett cylinder og halv.
 5. Sikteoppsett for open rifle

  Nå har jeg Aimpointen festet foran på spuhrmontasjen, så hvor den hendelen er på 1x er egentlig ett fett, man bruker aldri rødpunksiktet samtidig som hovedoptikken står på 1x uansett.
 6. Sikteoppsett for open rifle

  Jeg har samme på V8ene mine, funker fint som bare det.
 7. sitatpyramider er vel ikke mulig med denne forumsoftwaren såvidt jeg vet, men jeg bryr meg som sagt ikke så mye at jeg registrerer denslags i spesielt stor grad uansett.
 8. Nyheter i media

  Da har vi etter mange år funnet ut at denne tråden skal avvikles, vi ønsker fra nå at saker man ønsker å poste som er relatert til nyheter i media skal opprettes i egne tråder akkurat som alle andre temaer man diskuterer på forumet, så blir det litt enklere å kommentere og diskutere de forskjellige sakene også.
 9. En liten bråbrems

  Det tror jeg også, SJCcompen har bafler som først er vinklet forover, før de knekker bakover igjen, jeg tenker det fanger gassene ganske effektivt og er grunnen til at denne gang på gang vinner tester hvor det måles faktisk rekyldemping. http://www.thetruthaboutguns.com/2016/10/jeremy-s/ar-15-muzzle-brake-shootout-3/
 10. Din Perfekte Jaktvåpengarderobe

  1-BRNO mod 2. kopi laget av min far som eksamenoppgave på børsemakerskolen. 2-Sauer 303. (men kunne sikkert hatt en flott trestokk med tiden) 3-Blaser R8 med diverse løp fra lett til safari/langhold 4-Blaser eller Krieghoff Drilling med både vanlig og rifledrilling løpssett 5-Beretta A400 Xplor Unico. + 61cm løp i tillegg til det jeg har nå. 6-Beretta SO10 EELL 20-76 til fuglejakt på Totenåsen. Grønne har jeg, resten venter på lottogevinst
 11. Det burde være forbudt å ha under 20 skudd i magasinet
 12. En liten bråbrems

  Det gikk sakte ift til 223, men er null stress ift til en ucompet 308:
 13. Sikteoppsett for open rifle

  LD-I har vært det desidert vanligste. 4A-I er jo ikke så langt unna retikkelet som vi bruker i Zeiss V8, så det viste seg jo at det er mulig å skyte like bra med et mer tradisjonelt trådkors også.
 14. Jeg synes ikke sitering er så mye å henge seg opp i heller så lenge man ikke siterer kjempemyetekst bare for å svare på et utdrag av det. Denne forumsoftwaren siterer ikke mer enn personen man svarer på, så man får ikke fått flere generasjoner med sitering som man gjorde før i tiden. Skal jeg svare på forrige innlegg siterer jeg normalt ikke, med mindre det er for å trekke ut akkurat det jeg skal svare på, skal jeg svare direkte på et innlegg som er før det aller siste siterer jeg normalt alltid. Det er ikke bare personen jeg svarer som skal skjønne hva jeg svarer på, men det skal være greit for alle andre å også se hva jeg svarer på, som kanskje har kommet inn i diskusjonen og ikke har lest alle foregående postinger. Under min tid som moderator så fikset jeg aldri sitering heller, mens andre synes det er mere viktig rydde opp i.
 15. De fleste er vel medlem av njff, jeg er medlem der fordi man må være det for å skyte lerduestevner.
×