slemmo

Administrators
 • Content count

  5,751
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

slemmo last won the day on February 25

slemmo had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

About slemmo

 • Birthday 04/16/1973

Recent Profile Visitors

38 profile views
 1. work in progress
 2. Er et problem med chrome, den cacher redirects. Problemet er beskrevet tidligere i denne tråden.
 3. Siden jeg la inn toppbannerene for noen timer siden så har de nå ca 8000 visninger. Tydeligvis bra aktivitet på forumet om dagen.
 4. I begynnelsen av Juli var vi på Løvenskiold for å skyte en runde av landslagets riflecup. Alltid når det er AG tilstedet så maser jeg meg til å få låne.
 5. Jeg forandret det til 4320 minutter, altså 3 døgn. Da bør de fleste ha klart å rette opp skrivefeil og endre fylleposting til noe fornuftig.
 6. Du har mulighet til å redigere innlegg i ett døgn, deretter blir de låst. Det har vært et problem over flere år at folk plutselig sletter alle innleggene sine, så derfor blir det på denne måten. Det er mulig vi utvider perioden man kan redigere, men det vil ikke bli mulig å redigere innlegg langt tilbake i tid lengre.
 7. Da har vi fått på plass bannerreklamen på en litt midlertidig løsning, måten det fungerer på nå er at bannerene rullerer, hver gang man reloader siden så kommer en ny bannerreklame opp. Sidebannere vises kun på forsiden. Toppbannere vises over alt på forumet. Planen er å få bannerannonsene til å vises så likt som mulig som den forrige løsningen, hvor alle vises samtidig, men dette er ikke helt i mål enda.
 8. er vel feature, hvis du er inne på uleste innlegg f.eks så må du klikke på høyresiden der det står f.eks 43 min, da går den til siste innlegg. trykker du på siste aktive emner på forsiden kommer du rett til siste automatisk.
 9. Bekkevar Open er en liten L2 uti Enebakktraktene, 5 stager på 2-3 timer. Jeg skulle videre i bursdagsselskap så det passet fint med en liten match først på dagen. Sommerskjorte og shorts var allerede på så jeg slapp noe klesskift før selskapet. Fikk 100% open og combined, så det var bare god stemning.
 10. Juni 2016 var landslagstroppen og gjester på Terningmoen for en treningssamling, samlingen ble holdt som en match med noe egentrening utenom. Matchen vant jeg, så det var bra. Noen av stagene vi skøyt: 2-2-2 Drill: 50-200 og 350 meter: Entry Exit Drill. Denne har jeg senere skutt på 12.08 med bare A, men på begynnelsen av sommeren i fjor var 14-15 sekunder det beste vi klarte. Stål og papp på 200m: 100m noshoot drill: Skyting sidelengs i bevegelse:
 11. Jeg skal vippse deg 0.1% royalties av inntektene jeg får fra bloggen.
 12. Noen må stå frem som et godt eksempel sånn ift. til å lage en blogg her, så jeg tenkte jeg kunne begynne med min sånn ca. fra midten av 2016/17 og fremover. De siste årene for min del har for det meste dreid seg om å være på riflelandslaget i dynamisk skyting. I løpet av de siste par årene har jeg tenkt at jeg burde skyte flere dynamiskstevner fordi jeg sliter med å prestere på match uten å ha masse tid til å foreberede meg på forhånd. Bare å dukke opp på en stage og gjøre meg klar på noen minutter har liksom ikke vært min greie. Så ok, jeg kjøper en billig openpistol da, så kan jeg være med litt uten å ha noe særlig ambisjoner innen pistolskyting. Det holdt desverre ikke så lenge før konkurranseinstinktet slo inn og jeg begynte å satse relativt seriøst på pistol også. Etter å ha surret litt med et openglockprosjekt så endte det opp med CZ Czechmate, noe jeg er veldig fornøyd med. Det sier pang hver gang man trykker på avtrekkeren og etter å ha testet litt rekylfjærer osv. så ble jeg fornøyd med hvordan den oppfører seg også. Den første matchen jeg skøyt etter jeg var ferdig med å teste og sette opp pangen sånn jeg vil var Kongsvinger Open 2016, hvor jeg kom på 6. plass. Noe jeg var relativt fornøyd med siden det var første gang jeg skøyt med svak rekylfjær og brukte halve første dagen på å bli vant med pistolen. Dette var også første gang jeg skøyt KO, og vil bare si at det er den beste pistolmatchen jeg har skutt til nå. Stagene var veldig bra designet. Fortsettelse følger ganske fortløpende sånn at jeg får tatt igjen meg selv og kommer frem til 2017 i løpet av realtivt kort tid.
 13. Jeg kan definere om den skal være på høyre eller venstre side, og hvor mange topics som skal vises. Men vi skal ha bannerannonsene inn her også, og før de er på plass, og vi vet akkurat hvordan vi får plassert dem så vet vi ikke helt hvordan ting skal løses. Men det jobbes med at ting skal løses så at brukere og annonsører blir så fornøyde som mulig.
 14. nå er det på plass igjen
 15. Usikker på om vi får fikset det, vi har en dialog med leverandøren om det. den kommer tilbake så fort som mulig, men krever litt kunnskap om php osv som jeg ikke har tålmodighet til å sette meg inn i