slemmo

Administrators
 • Content count

  6,117
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

slemmo last won the day on May 11

slemmo had the most liked content!

Community Reputation

157 Excellent

About slemmo

 • Birthday 04/16/1973

Recent Profile Visitors

536 profile views
 1. Jeg får jo innvilget søknadene etter jeg har forklart dem forskjellen på pistol og revolver o.l. elementære ting. Poenget er at det er en kunnskap de burde ha, ikke en jobb jeg må gjøre hver jævla gang jeg leverer en våpensøknad.
 2. Jeg leverte søknad før påske og fikk brev fra Oslo PK i dag. De mener at jeg ikke trenger CZ shadow fordi jeg blant annet har en CZ czechmate som de mener jeg kan bruke til prod. Jeg har INGEN TING positivt å si om Oslo PK, de er komplett inkompetente ift til den jobben de skal utføre. Noe er faktisk nødt til å gjøres for det går ikke an å holde på på den måten. De tar betalt for en tjeneste de utfører særdeles dårlig, og ikke bare ved enkelttilfeller, men det er det som er normalen.
 3. Ikke sånn med andre ord:
 4. Jeg var negativ når jeg røyket og røykeloven ble innført, og ble positiv etter jeg slutta å røyke
 5. Det lastes ikke inn noe videoinnhold før du trykker play. Størrelsen på previewbildet skaleres etter størrelsen på browservinduet ditt også, Jeg har ikke funnet noen innstilling på forumet som har noe med det å gjøre.
 6. @Snapphane Da er det innboksen til mottaker som er full, jeg ser at din i alle fall er langt innafor.
 7. Annen forumplatform, andre rutiner, ikke så mye man for gjort med det.
 8. Det er bare å holde muspekeren over avatarikonet og trykke på message
 9. Butikkene er vel ikke påkrevd å ta imot noe som ikke beviselig er kjøpt via riktige kanaler heller. Det kan være at kunden har kjøpt den via gråimport og da har man ikke krav på noe service fra offisielle forhandlerkanaler i Norge.
 10. Dynamisk innbrekking:
 11. Den virker også.
 12. Det er sånne ting jeg gjør på stevne, har ikke behov for å drive med det på storviltprøven.
 13. Planen i utgangspunktet var å skyte VM med denne konfigurasjonen: Og ha en oppegående reservebørse: Problemet var at 20tommeren hadde gått rundt 10000 skudd, det skal egentlig ikke være noe problem, og jeg tenkte at den holder sikkert gjennom VM, men usikkerhet er ikke min sterkeste side, vil helst ha 100% kontroll på alt, så da ble det handlet inn ny 20tommer, denne pipa er en ekstra tung HBAR, ift til min forrige som var en normal HBAR. Den nye pipa er 500 gram tyngre, men mye av vekten sitter bak gassblokka. I alle fall, med ny pipe ble det avtalt mekking sammen med aps siden han har masse nødvendig verktøy som jeg ikke har. Pipa er beddet i upperen med loctite 620 for at tilpasningen skal bli perfekt. Den nye JPgassblokka med klikkjustering: Compen passet perfekt med eksisterende crushwasher og shims. Ferdig resultat, tung og god 20tommer som står i ro på skivene når man skyter offhand på litt hold:
 14. Grunnen til at jeg skyter opp som jeg gjør er grunnet presset som er på banen, det er lang kø med folk som skal inn, innskytingsbenkene står det vel at det er max 10 skudd så skal du ut å trekke ny kølapp. Å stå og ta flere forsøk på prøven stående for moro skyld f.eks er ikke noe alternativ. Om prøven skulle vært enda vanskeligere så hadde det tatt evigheter å få godkjent alle. Så når jeg kommer inn på banen så tar jeg 15 kjappe treningsskudd stående, så gir jeg beskjed om at jeg er klar, legger meg ned og banker ut ett skudd på hver utpust, pakker sakene og drar hjem. Å drive med noe typisk treningsskyting på de dagene det er oppskyting er det bare å glemme.
 15. Skyter opp liggende fordi det er enklest og raskest, trenger bare bruke noen sekunder på prøven. Trening ellers er stort sett stående.