Jump to content

Sportskytter

Members
 • Content count

  1,257
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sportskytter

 • Birthday 02/10/1966
 1. Ruger 10/22 klubben

  Den selges enda, er på tilbud i den siste blekka til 0,53 http://kundeavis.xxl.no/nor/live/?gclid ... GQod2zoOSw
 2. Hvordan laste opp bilder

  http://bildr.no/ Enkelt og greit
 3. Nytt våpenamnesti fra 1. Mars 2017

  Våpenamnestiet vil bli gjennomført på samme måte som de to foregående amnestiene. Det vil være mulighet for etterregistrering, videresalg, deaktivering eller destruksjon av uregistrerte og registreringspliktige skytevåpen. I tillegg skal det legges til rette for innlevering og destruksjon av ammunisjon, samt innlevering av våpen eller lignende som ikke er å anse som registreringspliktige skytevåpen, men som er forbudt å eie og inneha etter våpenlovgivningen. Våpeneiere kan få mer opplysninger om innlevering og etterregistrering av skytevåpen ved å kontakte nærmeste politimyndighet.
 4. Æ

 5. Baikal izh 27 12/70

  Har vel blitt solgt helt ned i ca.1900 kr bla. på XXL så da kan du vel by han en 1000 lapp for denne
 6. Triks...

  Da må du nok til med fila tenker jeg, høres ut som at dette ikke er en o/u så da er det brått en del enklere å få tilpasset skjeftet
 7. Ca priser på avtrekksjobb inkl polering?

  Det fins jo forskjellige "avtrekksløsninger" noen enklere en andre men børsemakeren må nok sitte å file og prøves seg frem noe som kan ta litt tid så jeg regner med at det fort kan koste oppimot 2 000 kr. for enkelte våpen.
 8. Behandlingstid på våpensøknad

  Ca en måned, men nå er det Jul i tillegg så da tar det sikkert noen dager ekstra?
 9. Hør med Knut Haugen https://www.facebook.com/knut.haugen.96
 10. Importere Cold Steel Tai Pan?

  Spørs vel om onkel blå ikke hadde sammenlignet denne med en stilett
 11. Importere Cold Steel Tai Pan?

  Står det ikke at tveegget kniver er forbudt i våpenloven da? mener å ha lest det for en tid tilbake.
 12. Ammunisjon til gammel hagle, kaliber 10, 2 7/8" lengde

  Tror ikke det fins så korte 10 kaliber patroner der ute? jeg hadde vel uansett ikke tatt sjansen på å bruke noe slikt i et så gammelt våpen av denne typen! Prøv å få noen til å lade noen patroner med svartkrutt for deg slik at du kan få prøvd våpenet ditt, forhør deg på www.svartkrutt.net vist du ikke vet om noen som driver med slikt.
 13. Fra ejector til extractor?

  Med litt trening så tar du imot tomhylsene med den ene hånden når du knekker våpenet Dette er aldri noe problem på banen, vet egentlig ikke helt hva jeg gjør da dette går helt automatisk Sikkert bedre med ejectorer på jakt også så slipper man å fomle med å få ut tomhylsene.
 14. Fiberoptisk sikte til hagle

  Kan sikkert være en grei ting for nybegynnere da man eventuelt vil se når men ikke plasserer øyet noenlunde rett fremfor sikteskinnen, bør være obs på at noen av disse som festes med en magnet kan bygge såpass høyt at treffpunktet vil forandre seg noe. (Har mye å si for oss som skyter små lerduer)
 15. Løpsslitasje? Hagle

  Sikkert plast eller kanskje bly merker etter sluggen spesielt vist det var en brenneke slug du skjøt med? Du sliter nok ikke ut et hagleløp
×