FN G1

Styret
 • Content count

  2,062
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FN G1

 • Birthday
 1. Flere grunner til at jeg har svært liten tro på gjennomføringen av dette. MEN Cardinal, grunnlovens tekst om tilbakevirkende kraft handler om straffeloven, altså du kan ikke straffes for en HANDLING som var lovlig når du gjorde den. Det er ingenting i grunnloven som sier at staten ikke kan beslaglegge bilen din uten å gi deg et rødt øre i kompensasjon, selv om du kjøpte en lovlig bil, om man skulle finne ut at folk ikke skulle ha biler lenger
 2. Dette forslaget fra EU sine byråkrater er også fremsatt tidligere, fokus på deaktiverte våpen ser man igjen i forslaget til vår egen kommende våpenlov. Veien til gjennomføring av dette er lang, man skal faktisk vedta det før det betyr noe annet en byråkraters følelse for å mene noe om noe. Har sett den samme teksten fra de samme forfatterne tidligere også, uten at det ble noen større suksess da. Arbeidet med håndheving av ITAR reglene, som skal søke å bremse handelen med våpen som er ment for militær og, eller politiet er bakgrunnen. Å få dette vedtatt med de økonomiske konsekvensene det vil medføre i landene som utgjør EU tror jeg vil være svært vanskelig.
 3. Om man hadde tatt et titt på når Elgjakta starter før man arrangerer neste år hadde vært flotters
 4. Haenel Jaeger 7 har Jaeger lås, lite juggel og i flere kaliber. Har en i 7x65R som svarer til forventningene.
 5. Har levert skriftlig anmeldelse og gått ut med godkjent søknad. Har ikke hatt noe plunder etter det heller.
 6. Se §11 https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1967-02-10 Og be om å få begrunnelsen skriftlig
 7. Ring tilbake og fortell personen at du gjerne vil anmelde dem for brudd på Forvaltningsloven. Man har krav på en uoppfordret tilbakemelding innenfor 3 uker, om ikke en ferdigbehandlet søknad, så skal det foreligge en skriftlig begrunnelse for grunnen. Ingen grunn til å stå med "lua i hånda" her, man betaler for en tjeneste som ikke leveres.
 8. Har brukt både hylster og pistol siden Januar, og etter drøye 6000 skudd er vi fortsatt venner
 9. Om man skal prioritere egne NM for egne divisjoner, bør man kanskje vurdert et eget "Standard" NM før man laget et for MAS/MAO Er forøvrig fullt mulig å delta på ordinære matcher med manuell rifle.
 10. 400grs + gjelder der også. Om du sammenligner SD fra kuleleverandørens katalog får du en ide om vettug kulevekt, det er ikke vanlig å bruke 125grs kuler til elgjakt i 30-06, det blir litt det samme som en 300grs i .45. (og spar deg selv masse plunder, bytt det løpet)
 11. 400grs + flatneset blykule. Svært god inntrengning og god effekt RCBS 405grs som denne fra en norsk leverandør http://home.broadpark.no/~trudlang/rifle.html
 12. Ikke "test" den på elg senere heller
 13. 300grs blir for lett. Testet en del med 300grs Nosler Partiition for en del år siden, og konklusjonene er at den ikke gir noe i nærheten av den penetrasjonen man bør ha til elgjakt.
 14. Ingenting er bedre i en diskusjon der man åpenbart ikke har den helt store kunnskapen en at man innrømmer at man "TROR" med store bokstaver.
 15. Her er det nok mer snakk om en bevist trenering av prosessen en en arbeidsom hverdag.