Jump to content

The Kid

Members
 • Content count

  1,631
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About The Kid

 • Birthday 12/06/1980
 1. Hjemmeslakting og mattilsynet.

  saken er ikke avklart enda. Vi ble anmeldt til politiet. og har været i avhør.. Har ikke hørt noe fra politiet enda. Det begynner å bli lenge siden nå..
 2. God Jul alle sammen

  God jul alle sammen, nå er vi endelig ferdige med den Extreme haugen med pakker.
 3. Hjemmeslakting og mattilsynet.

  Politiet sjekket ikke noe, de spurte ikke om noe. Brukte blitz boltpistol. Tror saken roer seg for min del.. Var vist slakteren som hadde hjulpet alle de andre de var på jakt etter.
 4. Hjemmeslakting og mattilsynet.

  Jeg prata med advokat og han sa vent til du ser hva de kommer med. Hva du eventuelt har gjort galt.
 5. Hjemmeslakting og mattilsynet.

  Har nå fått forståelse av at han ene som slakta hos meg, er i søkelyset.. derfor de slo til mot oss, da han var der. Imponerende at de viste han var der, men er en i søkelyset så er en ikke trygge..
 6. Brotsj 20/76

  Noen som har en brotsj i kaliber 20/76 til hagle? Som jeg kunne ha lånt eller leid? Jon Yngvar
 7. Hjemmeslakting og mattilsynet.

  Måtte spørre om det samme.. om mattilsynets var så redde, men de var bare med som opservatører, politiet sa kun hei, når de kom.. ikke noe mere.
 8. Hjemmeslakting og mattilsynet.

  Jeg har ikke vært med på slaktingen av andres griser, det har de gjørt selv, jeg har bare låst opp og reist igjen. Griseeierene har for det meste vært med på dette selv. De hadde ingen ting å utsette på lokaliteten min, med sakkyndig godkjent taljer for inneværende år 2016. Og sakkyndig kontroll av slakteskrev, løftestropper osv. Dette er ikke et krav privat en gang. Håndtering av slakteavfallet var greit. Fryst ned og kuttet i blokker på saga mi. Det blir fin hundemat, denne hundematen får min far til sin hund. Så det var greit. Og grisene ble vurdert, de så veldig fine ut sa de..
 9. Hjemmeslakting og mattilsynet.

  Må å få legge til at mattilsynets ikke var noen hissige sure folk, så jeg fikk ikke et negativt inntrykk av dem. Det er jo noen som hadde klaget, og det er jo en fordel at de rykker ut for å sjekke hva som skjer da. Om det var nødvendig med 4 politi var kanskje litt i overkant, men de sa ikke noe, de bare observerte. Skjønn og mattilsynet skal faktisk få lov å stå i samme setningen i denne tråden..
 10. Hjemmeslakting og mattilsynet.

  Mattilsynet var kjent med hvor disse 20 grisene gikk. Transporten av grisene var grei sa di. Riktig merking av henger osv.. Det var at slaktinga var utført hos meg. Den skulle ha skhedd på gården der grisene hadde blitt fóret opp.
 11. Hjemmeslakting og mattilsynet.

  Prøvde jo å sjekke, fant ikke noe om det å slakte Hjemme. Det jeg fant har jeg kopiert i første innlegget.
 12. Hjemmeslakting og mattilsynet.

  Tar kontakt med advokat til mandag.
 13. Hjemmeslakting og mattilsynet.

  Ja, de var til og med i sivilt.. så de måtte vel skifte først. Jeg trodde hjemmeslakting var at det i all hovedsak var til privat bruk. De ville ha det til at siden vi slakta og parterte det i mitt uthus, så var det virksomhet. Så var det at vi frakta levende griser til meg og slakt de der, som var galt. Så spurte vi om hvis vi drepte de på gården, å frakta de hjem,om det var lov? Nei da ble det nedskjærings virksomhet. De virka veldig usikre, da vi spurte om hvor dette sto.. De viste ikke, og ringet frem og tilbake.. å valgte og ikke beslaglegge grisene, men fikk beskjed om at hvis dette er ulovlig ble vi anmeldte..
 14. Hjemmeslakting og mattilsynet.

  Hører jeg noe mer fra dem, så er jo dette advokatmat.. Har ikke hodet til sånne ting.. som ikke står i klar tekst når en prøver og søke dette opp i forkant..
 15. Hjemmeslakting og mattilsynet.

  Nå er ikke jeg flink til å skjønne/tolke paragrafer Så derfor må jeg spørre om det jeg har gjort er ulovlig? Jeg klare ikke lese dette ut i fra lovdata.
×