Jump to content

Mildot

Members
 • Content count

  1,328
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mildot

 1. Ikke flere knepp nedover..

  Da har den 30 moa. tilt (87 klikk) http://www.sako.fi/pdf/specs/TRGtactmount.pdf
 2. Patronporno

  280 AI med lange piller
 3. Verdi på denne zeissen?

  Hør med Hansen om han ikke har ett par sånne på lager.
 4. Reisebrev fra jaktreise til Kimberly

  Takker for en fantastisk reiseskildring Om jeg noen gang kommer meg til Afrika så står en nyala høyt på lista, utrolig flotte dyr.
 5. Her finner du spec. på montasjen. http://www.sako.fi/pdf/specs/TRGtactmount.pdf Ser ut som "low" burde passe greit.
 6. 6.5x65RWS Langholdsprosjekt

  Gikk selv for Roe sin løsning. Verdiene oppe i gul sektor er klikk for vindavdrift - 2ms. full effekt ved respektive avstand. Fungerer ypperlig ved 90% av all jakt jeg bedriver, blir det tricky har man oppslagkortet å støtte seg til.
 7. R.I.P. ULLA

  Dette var trist lesing Leif
 8. Den store lommelykttråden

  Dukket opp en Olight SR91 her om dagen Har ikke testet/brukt den så mye enda kun litt sveiping over noen jorder, 350-400m er innen rekkevidde .........primert en thrower, med akkurat passe flood i tillegg som gjør den behagelig å bruke. Fargetemperatur er jeg godt fornøyd med, rimelig nærme dagslys - kansje en tanke kaldere uten at jeg har gjort meg opp noen endelig mening. Den er massiv, noe den naturligvis må være med såpass heatsink og 6X18650 batteripakke, den vil primært ligge fast i bilen, men havner i sekken på tur når slikt verktøy kan være nyttig. Lurte lenge på SR90, da den mere håndterbare SR91 dukket opp var valget enkelt. Ofret litt power 1500 kontra 2200 lumen, men til gjengjeld skulle driftstid på fullt spiker være nesten det dobbelte av SR90 (samme batteripakke) Nå viser det seg i ettertid at Olight har endret spesifikasjonene og driftstiden er halvert litt surt, men for meg vil det sannsynligvis ikke bety så mye, blir det ett problem for man heller ty til ei ekstra batteripakke. En flott review fra CPF finnes her Takker Lightman for rask og problemfri handel.
 9. Slutt på penn og papir. Iphone på rifla

  Du har "range log" med mulighet for notater.
 10. Lading av 280 rem.(nå med bilder)

  Vi venter spent , hvordan går det med nybørsa?
 11. 30-06 AI

  Ingen formening om det. Imp. patroner skaper litt ekstra arbeid, men dette er fort glemt når man ser den ytterst snobbete hylsa som kommer ut etter skyteforming.
 12. 30-06 AI

  Om kammeret er lagt inn riktig så skal moderpatronen kamre med en viss motstand, dette for sikre mot hylsestrekk ved skyteforming, og sikrer at man kan skyte 30-06 i ett knipetak. Mener headspace på AI versjonen ligger på "go gauge" for 30-06 -0,004" Presisjonen kan våre helt grei, hastigheten vil nok synke noe.
 13. Kniv i beltet men hvor? Avstemming:

  Ref. lovdata: min utheving.
 14. Kniv i beltet men hvor? Avstemming:

  Høyrehendt, kniven bæres kl. 4
 15. Hvilken vindmåler?

  En tråd om emnet: http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=43&t=14121&hilit=vindm%C3%A5ler KH-Precision ordner en sånn til deg.
×