Jump to content

flk

Members
 • Content count

  346
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Basset Fauve de Bretagne(BFdB)

  @kallek Har du forsøkt å høre med valpeformidler for BFdB i Norsk Bassetklubb?
 2. Bacon

  Jeg har fått tak i samme pakken, og den er uten innholdsdeklarasjon den også. Jeg vet ikke men vil, ut fra fargen på det ferdige baconet, anta at dette inneholder nitrittsalt. Er det noen som vet om det stemmer, og evt hvor mye det inneholder? Jeg spør fordi jeg har forstått at det advares mot bruk av for store mengder nitrittsalt.
 3. Jeg ser det er kommet nye ønsker i denne tråden, i tillegg til de jeg har mottatt på PM, og vil gjerne presisere det jeg skrev i denne tråden for noen innlegg siden:
 4. Cz Klubben

  Har vurdert det, men er ikke helt sikkert på om det blir så fint. Sent from my GT-N8010 using Tapatalk HD
 5. Cz Klubben

  Har kjøpt en boyds-stokk til min Cz 452 Lux. Stokken passet forholdsvis fint til rifla uten mye tilpasning, men fremre skrue ser nå ut til å bli for kort til å få feste i rifla, da det er mer gods i stokken fra Boyds. Hvordan har dere løst dette, er det lett å få tak i lengre skruer som passer til rifle/stokk, eller har dere løst dette på annet vis?
 6. @Isbjønn: Det er meget mulig du har gode grunner til å ville diskutere Sjur Dales innlegg, men nøyaktig hva i det han skriver er det du mener er en anbefaling om å se bort fra ettersøkslista over Østfold? Så vidt jeg kan se kommer han kun med en anbefaling, og det er å kontakte en bestemt ettersøksring - og det er vel ikke det samme som å "på det sterkeste" anbefale trådstarter å se bort fra ettersøkslista?
 7. Om jeg forstår trådstarter korrekt skisserer h*n en sammenslutning/koordinering av alle eksisterende organisasjoner som har relevans i forhold til våpen. Nojs er vel på ingen måte noe slikt? Sent from my GT-N8010 using Tapatalk HD
 8. Innskjerping på språkbruken.

  Fantastisk! Av alle forum jeg leser er det bare her på kammeret at en presisering av eksisterende regelverk kan resultere i fire sider med reaksjon/diskusjon/alternative forslag/grunnlovsreferanser/kverulering/sutring (stryk det du mener ikke passer). Om de av dere som legger mest energi i denne tråden heller engasjerte dere i styre og stell kunne dere både påvirke reglementet og spare moderatorene for en del arbeid. Dere bør ikke se bort fra at dere fikk lære noe om prioritering også... Dere har jo tydeligvis både engasjementet og tiden til overs, så her er det bare å melde seg til tjeneste.
 9. Hunderaser 3 år etter (dokumentar)

  Enkelte klubber har jo allerede arbeidet strukturert i forhold til helsekravover lengre tid. Et eksempel er Bretonklubben, som jo har helse som den avlsegenskapen som prioriteres høyest i sin avlsplan (som man finner her). Det er kanskje enklere og mer formålstjenelig å nå fram innenfor raseklubb enn å starte et helt forbund?
 10. Cz Klubben

  Ble det tilfeldigvis nevnt noe om disse også vil passe for cz 452?
 11. Vent til midnatt

  Tja, hvorfor begrense det til dette. Tror ikke du skal utelukke andres dumhet og uforsiktighet.
 12. Hvor få tak i mais?

  Kan det være Leirud fiske & fritid?
 13. Evig eies kun det tapte

  Med fare for å ødelegge hele morroa med denne filmen: http://agk.wikia.com/wiki/The_History_of_Leopold_Slikk
 14. Evig eies kun det tapte

  Det kan ordnes, selv om det aner meg at dette kanskje likevel ikke er det du ønsker:
 15. Ettersøk og lys

  Jeg kan ikke se at Sjur nevner noe om en enda strengere godkjenning, hvor henter du det fra? Han peker vel heller på at det er svært mange områder en ekvipasje bør beherske, utover den faktiske godkjenningen. Jeg synes det er svært positivt at det nå kan se ut til å åpnes for bruk av lys ved ettersøk, å ha en slik mulighet tror jeg vil være et stort fremskritt. Ut fra dette forstår jeg ikke helt diskusjonen knyttet til varslingsplikten, dvs. jeg forstår ikke helt hvordan dette med varsling skal være så problematisk i forhold til de muligheter det nå åpnes for.
×