Jump to content

Flashman

Members
 • Content count

  4,196
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Flashman

 • Birthday 01/23/1968
 1. Ny rettrekker fra Tyskland

  Så akkurat en tysk kjenning poste om denne, på ett annet forum. Jeg synes den virker som ett stødig valg, men er dog enig med Torf i magasinbetraktningene. Hadde gjerne sett AISC løsning på disse, gjerne også for 223.
 2. Manual Standard Søknad?

  Hvilken divisjon er dette?
 3. Glockknoke er en kjent problemstilling. Min løsning hittill har bare vært å notere at den er der..
 4. Smith and Wesson M&P 22lr

  Min er full størrelse utgaven, det en grei pistol i forhold til hva den er. God presisjon, men lett i fronten, så om det er tenkt noen form for formell presisjonsskyting ala NSF med den trengs det løpslodd i 150-200 klassen frempå der. Dette loddet kan tilvirkes via en toms picatinny lykteholder for en tredvelapp fra e-bay og en vennlig innstilt sjel med tilgang til rundstål og dreibenk. Jeg har kun fått gjennomført trinn en av dette (lykteholderen). Velfungerende magasiner. Greit å få tak i gode hylstre til den, den passer i hylstre beregnet for MP45. For min del og bruk, en pistol jeg er meget godt fornøyd med, det er sjelden den ikke er med i baggen når jeg drar på trening.
 5. 357 mag rifle ?

  Ta det opp med Theodore Roosevelt, det er hans rifle... Og var det godt nok for ham, er det mer enn godt nok for meg.
 6. Dagens annonse på finn.no

  En skal ha spist store mengder med selvplukket, tvilsom sopp for at det der skal fremstå som naturlig utseende...
 7. Anschutz enkeltskudd - er dette noe å spare på

  Dette er en enkel "guttebørse" fra anschutz, antagelig daterbar til ett eller annet sted mellom 30-50 tallet. Jeg hadde ikke lagt noen penger i dette prosjektet.
 8. Fått feil kaliber, hva nå?

  Høres strengt tatt ut som en sak for forbrukerrådet, om butikken ikke retter opp feilleveringen dvs pipe i feil kaliber.
 9. Spennende, ser frem til å følge denne tråden!
 10. Pistolskyting, innføring, kurs og klubb

  Nja, det er vel strengt tatt ikke helt i tråd med NROFs retningslinjer og nivåinndelinger, de skal vel ha gjennomført både nivå 2 kurs, og gjennom aktivitet over tid, har vist seg skikket til å gjennomføre Nivå 3 kurset, før de kan godkjennes som nivå 3 skyttere. Problemet i NROF er at det omtrent ikke arrangeres Nivå 3 stevner. Medlemsmassen i DSSN har økt med ca 1/3 ila de siste årene. Mvh NROF Nivå3 og DSSN skytter.
 11. Pistolskyting, innføring, kurs og klubb

  Mottoet til IPSC som DSSN er en del av er " Diligentia, Vis, Celeritas", som betyr Presisjon, Kraft, Hurtighet, og presisjon har en absoulutt plass i dette triangelet, men den er ikke nødvendigvis ummiddelbar sporbar om alt du har gjort har dreid seg om å stakke .22 hull i hverandre på 25 metersbanen og det er referanserammene dine. 9mm er minste primærkaliber i DSSN, det er en klasse for .22 i Sivilpistol, og jeg tror det har kommet til i Steel Challenge også, men det arrangeres lite sivilpistol og steel stevner i forhold til hovedaktiviteten. IPSC.
 12. Pistolskyting, innføring, kurs og klubb

  Nja, gjør det nå egentlig det, eller er det noe vi som skyttere innbiller oss?
 13. Siste emner borte ved pålogget bruker

  http://www.kammeret.no/announcement/1-siste-topics-sidebar-er-fjernet-pga-plasshensyn/
 14. Ny organisering av NSF

  Ser vel strengt tatt ikke hvorfor dette skulle være en smart organisering av systemet. NSF er uansett hvordan de ønsker å fremstå, ett breddeforbund som organiserer en rekke relativt små idrettsgrener, varierende i størrelse fra rett rundt hundre (viltmål) til noen tusen (Pistol). I paradegrenene Rifle og Hagle, er toppene dyrket frem i DFS og NJFF fra relativt ung alder, skulle de gjort noe for pistolfolket som er hovedmedlemsmassen, burde det ha vært ett eller annet som favnet om rekruttering av juniorer til denne grenen. Personlig er jeg bekymret for at en slik inndeling vil gå på bekostning av de som betaler gildet, nemlig breddemedlemmene. Det holder jo å se på hvordan ting som fotballen, som har innrettet seg med en slik inndeling holder på, så skjønner en at dette ikke er veien å gå, om en ikke har internasjonale ambisjoner.
×