Flashman

Members
 • Content count

  4,191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Flashman

 • Birthday 01/23/1968
 1. Ta det opp med Theodore Roosevelt, det er hans rifle... Og var det godt nok for ham, er det mer enn godt nok for meg.
 2. En skal ha spist store mengder med selvplukket, tvilsom sopp for at det der skal fremstå som naturlig utseende...
 3. Dette er en enkel "guttebørse" fra anschutz, antagelig daterbar til ett eller annet sted mellom 30-50 tallet. Jeg hadde ikke lagt noen penger i dette prosjektet.
 4. Høres strengt tatt ut som en sak for forbrukerrådet, om butikken ikke retter opp feilleveringen dvs pipe i feil kaliber.
 5. Spennende, ser frem til å følge denne tråden!
 6. Nja, det er vel strengt tatt ikke helt i tråd med NROFs retningslinjer og nivåinndelinger, de skal vel ha gjennomført både nivå 2 kurs, og gjennom aktivitet over tid, har vist seg skikket til å gjennomføre Nivå 3 kurset, før de kan godkjennes som nivå 3 skyttere. Problemet i NROF er at det omtrent ikke arrangeres Nivå 3 stevner. Medlemsmassen i DSSN har økt med ca 1/3 ila de siste årene. Mvh NROF Nivå3 og DSSN skytter.
 7. Mottoet til IPSC som DSSN er en del av er " Diligentia, Vis, Celeritas", som betyr Presisjon, Kraft, Hurtighet, og presisjon har en absoulutt plass i dette triangelet, men den er ikke nødvendigvis ummiddelbar sporbar om alt du har gjort har dreid seg om å stakke .22 hull i hverandre på 25 metersbanen og det er referanserammene dine. 9mm er minste primærkaliber i DSSN, det er en klasse for .22 i Sivilpistol, og jeg tror det har kommet til i Steel Challenge også, men det arrangeres lite sivilpistol og steel stevner i forhold til hovedaktiviteten. IPSC.
 8. Nja, gjør det nå egentlig det, eller er det noe vi som skyttere innbiller oss?
 9. http://www.kammeret.no/announcement/1-siste-topics-sidebar-er-fjernet-pga-plasshensyn/
 10. Ser vel strengt tatt ikke hvorfor dette skulle være en smart organisering av systemet. NSF er uansett hvordan de ønsker å fremstå, ett breddeforbund som organiserer en rekke relativt små idrettsgrener, varierende i størrelse fra rett rundt hundre (viltmål) til noen tusen (Pistol). I paradegrenene Rifle og Hagle, er toppene dyrket frem i DFS og NJFF fra relativt ung alder, skulle de gjort noe for pistolfolket som er hovedmedlemsmassen, burde det ha vært ett eller annet som favnet om rekruttering av juniorer til denne grenen. Personlig er jeg bekymret for at en slik inndeling vil gå på bekostning av de som betaler gildet, nemlig breddemedlemmene. Det holder jo å se på hvordan ting som fotballen, som har innrettet seg med en slik inndeling holder på, så skjønner en at dette ikke er veien å gå, om en ikke har internasjonale ambisjoner.
 11. Jepp, en variant av SSG69 ble anskaffet i fem eksemplarer, om jeg ikke husker feil. Hva de andre var husker jeg ikke, men det var en omtale av de i VJ rundt 86. Har skutt med en av de og det var ett meget behaglig våpen å skyte med.
 12. Det er vel oppegående pistolklubber både i Moss og Halden, om det kan kjøres litt.
 13. Når er de klare til levering og hvordan er det med ASV monteringen, kan den leveres ferdig eller må den ut og inn og ut?
 14. Hadde tittet litt etter en eller annen sjappe med laserutstyr, eventuellt tatt kontakt med NROF sentralt og hørt hvor de tilvirker profileringsartiklene sine.