Jump to content

Tørke Harelår??


Christian

Recommended Posts

Var så heldig at jeg fikk skutt 4 harer denne uka, så nå ligger det endel lår å ryggfileter fra hare i fryseboksen.. Ryggfiletene tenkte jeg å lage ett bedre måltid av etterhvert, men jeg tenkte jeg skulle prøve å tørke lårene.. Har smakt det tidligere å synes det smakte fortreffelig.. Noen tips til hvordan jeg burde gå fram og salte/krydre før jeg henger dem ut??

Link to comment
Share on other sites

Dette må jeg nesten prøve :D Hvor mye sukker blander du i :?:

og sånn ca. hvor lenge skal det henge til tørk :?: Hva med minusgrader :?

mye spørsmål dette :oops:

mvh Taiko

 

Jeg strør på litt sukker før jeg graver låra ned i salt. I størrelsesorden en strøken teskje pr lår.

Tørketiden avhenger veldig av hvor de henger. Jeg henger de ute hvis det er plussgrader, og inne hvis det er minus.

De bør henge luftig og svalt. Kjenn etter og ta de når du synes de er passe. Jeg vil gjerne ha de tørr og relativt hard på overflate, men myk inni. Det er lov å prøvesmake :wink:

Fin snacks til kaffen når man sitter ved varmen og lytter til losen :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...