Jump to content

Hestekjøtt. Tips og oppskrifter


dreagle

Recommended Posts

Pelsa en diger vallak I går som nå henger til mørning.

Trenger litt innspill til hva som bør gjores med den. Biff, kjøttdeig og pølse er jo selvsagt.

Om noen kan bidra med gode ideer om hva Blesen kan benyttes til. Gjerne litt om hvordan også blir jeg glad

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

En som jobber hos Gilde lærte meg for noen år siden at hestebiff IKKE trenger å tines før den går på grillen. Han demonstrerte det ved å legge ett STORT stykke dypfrossen biff på grillen, og når det var tint tvers igjennom, var det perfekt grilla. Mørt som smør, og smakte snadder :D

Link to comment
Share on other sites

Det var interessant. Jeg hurtigtinte en bit før den gikk i panna på vanlig måte. Den var mer eller mindre som gummi.

Forøvrig har jeg spist meg gjennom dugelig med biff, steik og kjøttdeig. Heretter blir kjøtt fra andre dyr enn gamp en nedtur. Mørere, saftigere og mer smakfullt skal en lete lenge etter.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...