Kristiansen Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Hei Jeg har laget en del fenalår til jul, 8 stk faktisk Låra ligger på 65% restvekt og er så og si klare. Prøvde å vakumpakke et lår, men over natta på kjølerommet blåste posen seg opp. Slapp ut lufta og pakket på nytt i samme pose, men igjen kom det luft i posen. Posen er tett så det må være "gass" av fenalåret. Noen som har erfaring med å vakumpakke fenalår/spekelår? Espen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctoRoy Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Rett og slett fenagass? Ikke noe beinsplint som hadde satt et aldri så lite hull i posen? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristiansen Posted November 26, 2014 Author Share Posted November 26, 2014 He he! Fenagass, der altså Nei, ingen hull i posen, derav at den var oppblåst. Stakk et hull i enden av posen, kjørte vakum og forseglet på nytt. Dagen etter var det luft i posen igjen, men ikke fullt så mye som dagen før. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Tipper spekeprossessen går for fullt enda og at gassen rett og slett er co2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.