Jump to content

Medic82

Members
  • Posts

    631
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Medic82's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

  1. Ny rifle? Har denne selv i 308 http://osloskytesenter.no/Produkt/1/113 ... na-308-Win Vekt med optikk og demper er 3,2 kg
  2. Jeg hadde styrt unna speed hylstere med mindre du har en Open pang med optikk på. Har hatt Blade-Tech Sting Ray og var fornøyd med den en god stund, men etterhvert så begynte den lille delen som man kan justere for å tilpasse den til forskjellige belte tykkelser å løsne og tilslutt ble den borte vekk. Har per dags dato Comp-Tac International og synes denne virker mye bedre. De har ikke samme justeringsmulighet til forskjellige beltestørrelser som Blade-Tech, men jeg fikk kjøpt ekstra beltefeste som jeg tilpasset til ytterbeltet, så nå har jeg en som jeg bruker på riggen min og en som jeg bruker i feltløypa når jeg ikke gidder å drasse med meg riggen. De andre hylsterene har jeg ikke prøvd, men regner med at de minst like bra.
  3. Medic82

    Kjøpe pistol.

    Du vet at det finnes andre som lager håndvåpen enn Sig Sauer?
  4. http://osloskytesenter.no/Kategori/37/Håndvåpen?orderBy=none&categoryId=37&filter%5Bbrands%5D%5B%5D=31984&page=1&minPrice=0&maxPrice=999999999
  5. Medic82

    HK impotør

    Begrunnelsen for å ikke ha eget utsalg (noe som dem har og heter Norsk Jakt) er at man ikke ønsker å konkurere med sine forhandlere mener jeg er ganske tynn. La oss ta Våpensøilen som eksempel, importør av Ruger og selger det i egen butikk, er ikke noen konkurrent av hverken Intersport, PVAS eller andre forhandlere så lenge man selger våpen til det som er veiledende pris.
  6. Nå sies det at Winge har mistet S&W til Schou, så det må jo bare bli bedre enn det har vært de siste årene.
  7. Medic82

    HK impotør

    Så du mener at 2Alfa, Landrø, Våpensøilen og Jakt og Friluft har en lagerstatus for vanlig dødelige og en for forhandlere? Høres veldig tungvint ut.
  8. Da ser det ut som Colt har startet produksjonen av revolvere igjen https://www.americanrifleman.org/articl ... tion-colt/ Er bare en revolver foreløbig, men kanskje vi får se gamle klassikere som Python igjen etter en stund.
  9. Joda, bare kjøp Stock 3 hvis du har lyst på det, Tanfoglio lager generelt bra våpen.
  10. Vist er det politifolk som kjøper HK privat, men de pleier som regel å kjøpe den for egentrening i forbindelse med jobb, har som regel ikke ambisjoner om å skyte seg opp i klasse A. Men jeg har skutt dynamiske sammen med en som jobbet i Delta som brukte tjenestevåpenet sitt. Så det finnes vel untak. Jeg taffset litt på en SFP9 rett før jul og den var ganske lik PPQ, men jeg fikk en følelse av at kvaliteten på PPQ var bedre enn SFP9. Men jeg skjønner ikke hvorfor HK på død og liv skal ha den teite magutløseren når de lager VP9 med vanlig utløser med knapp.
  11. Støtter Egon, alltid lurt å prøveskyte rifler hvis du har mulighet til det, noe som man forsåvidt får gjort hos Oslo Skytesenter. Jeg fikk gjort det før jeg kjøpte rifle der.
  12. Kan du ikke høre med de som var leverandør av S&W? Winge våpen burde vel ha en god del deler liggende på lager.
  13. Ta deg en tur til en lokal skytebane, der får du garantert hjelp fra de som jobber der og andre skyttere.
  14. Fasiten på det du lurer på begynner på §34 https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2009-06-25-904#KAPITTEL_3
×
×
  • Create New...