Jump to content

FJelldal1

Members
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FJelldal1's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

13

Reputation

  1. Jeg gjør et forsøk med å forklare bruken av min nåværende våpen, og hvorfor jeg trenger ei hagle.
  2. Hei, jeg har per i dag 6 rifler, og ønsker nå å søke på hagle til rypejakt. Vil dette bli problematisk med tanke på at jeg har full våpen-garderobe? Jeg har tenkt å spesifisere rypejakt i søknaden.
  3. Jeg testet begge og klarte ikke å se noe forskjell. Det ble Zeiss tilslutt da jeg tidligere mottatt fantastisk kundeservice fra dem da jeg hadde problemer med et Compact Point. Gleder meg å teste det på seljakt i august
  4. Skal dra innom en butikk og teste begge. Har god erfaring fra Zeiss tidligere pga utmerket kundeservice
  5. Hei! Jeg er på utkikk etter nytt kikkertsikte, og det står mellom Zeiss V4 3x12 56 vs Meopta MeoStar R1r 3-12x56 RD. Hva vil dere anbefale? Bruksområde er hjort- og seljakt. På forhånd takk.
  6. Hei! Jeg tenkte å anskaffe meg en rådyr rifle i 30-30. Det står mellom en helt ny Marlin som koster ca 7-8000 kr eller brukt til ca 4-5000 kr. Har de nye blitt bedre eller bør jeg satse på en pre-Remington? Har også vurdert Henry, da jeg har en i 45-70 som jeg er meget fornøyd med, men jeg ser prisen har steget noe voldsomt. Blirt fort 13 000 kr.
  7. Hei! hvor kjøper man ladestokk i mykere materiale enn stål? Er skeptisk til å bruke den som fulgte med munnladeren da jeg ikke ønsker å skade riflingen.
  8. Hei, Jeg har fått innvilget spesialrevolver i .357/.38 , men er usikker på hva jeg skal kjøpe. Jeg vurderer å få en børsemaker til å bygge en, men det er så mange varianter å velge mellom, og det er her jeg trenger tips/forslag Jeg ser nesten alle går for en variant fra S&W, men fungerer andre alternativer som Ruger? Har kikket litt på GP100, men jeg vil tro mye stål må bort får å klare 1000 gram kravet.
  9. Skal innom XXL i morgen og se litt nærmere på det. Skal vel godt gjøres om det ikke er bedre enn min gamle Nikon.
  10. Hei XXL har tilbud på Zeiss Conquest V4 3-12x44 til 5995, og i den anledning lurer jeg på om det er et godt kjøp? I dag har jeg en billig Nikon Monarch 3-9x40 som jeg er ikke så voldsomt imponert over. På forhånd takk for svar.
  11. Det er vel kanskje blasfemi på ei bøyleriflen, men monterte en Nikon Monarch 1-4 kikkert. Samlingene ble betraktelig bedre enn med de originale siktede
  12. Takk for et godt og utfyllende svar Per-S Min Mauser er forresten lager hos Steyr i Østerrike.
  13. Takk for svar. Det skal lades til en Kar98k i god stand fra 1943.
×
×
  • Create New...