Jump to content

625

Members
  • Posts

    147
  • Joined

  • Last visited

625's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. 625

    S&W 460 XVR

    Hjemmelading.no ved Trond Alvstad.
  2. 625

    S&W 460 XVR

    Jeg støper en 300 grn blykule med gas-check, og fyller hylsa med N32C krutt(15-16 grn). Dette gir 1000 + fot, og tilstrekkelig faktor for magnum 2, samtidig som at rekylen er som en slapp .38 ladning.
  3. Jeg lader 460 med Tin Star krutt, N32C. 15 grain bak en 300 grn blykule med gas-check. Dette gir i overkant av 1000 fps, og holder dermed faktor til magnum 2 med god margin. Dette er svært behagelig å skyte med, og kruttet fyller hylsa.
  4. Dette er min gamle Gold Cup, og denne tumbresten kjøpte jeg av Doubble Aplpha på stevnet Extreme Euro Open i Tsekkia i 2009.
  5. Buffalo sender ikke annet enn hagle-hylser ut av USA, men Hjemmelading gjør det. Enklere enn å reise til USA?
  6. 625

    12,17x44R

    Ta kontakt med noen på Svartkrutt.net, så finner du helt sikkert noen i ditt nærområde som kan hjelpe deg. Denne låsekassa er ikke herdet(de ble herdet ved ombygging til 8x58RD, som kan skyte røyksvakt). Denne må kun lades med svartkrutt(Pyrodex i nøden....). Det er mulig å få tak i både dier og hylser til denne. Jeg har masse patroner, men bor i Asker, så det er ikke så enkelt.
  7. 625

    Nordby gunshop

    Han bruker å være grei å få tak i på telefon, har meget bra lager, og kjempeservice!
  8. Bruker KUN Kulegrossisten, han kan Pardini!
  9. Det er ikke fullt så enkelt. Våpenet er reg-pliktig i Sverige, så det kreves en utførsels-lisens(600 sek), svenske Posten tar ikke imot våpen. Da jeg gjorde dette for vel et år siden(kjøpte av forhandler) krevde Polisen at Politiet skrev en bekreftelse på at våpenet av reg-fritt i Norge, før de godkjennte utførselen. Jeg måtte få tollvesenets stempel på at våpenet var ført ut av Sverige, som jeg så sendte til forhandleren. Jegh traff en norsk toller som er skytter, så han visste allt om dette, det gikk veldig greit!
  10. Vi i Asker har arrangert flere Hurtig-stevner, og kan gjerne se på muligheten for å lage NM på vinteren. Vi kan kjøre minimum 140 starter på en helg, og det tror jeg holder til militær og revolver.
  11. Jeg støtter Bromark fullt ut, vi ønsker ikke bane-skyting i skogen! Når det gjelder avstemming og flertall, er det vel neppe her vi skal avgi stemmer, og jeg hører lite fra FKP vedr å invitere klubbene til dialog, med dagens teknologi burde det være mulig å invitere til innspill, slik at de kan unngå de værste ideene?
  12. Jeg er enig i at det er forbundet som skal håndtere media i denne saken. Det BPK egentlig ber om er at ansvaret for hvem som er egnet til å inneha våpen skal flyttes til klubben(ved å ekskludere). Dette er jeg prinsipiellt uenig i. Som leder av klubb, bekrefter jeg at medlemmet er tilsluttet XX forbund, som har konkurranseformen på sitt program, at medlemmet har vært medlem fra XX dato, og at vi har bane som er egnet til dette våpenet. Om personen har psykiske problemer, rulleblad eller lignende er ikke min sak, og er og skal være politiets ansvar.
  13. Jeg tror ikke at det er aktivitetskravene i loven som er problemet, men hvem skal følge dette opp? I min klubb er vi ca 200 medlemmer, de 5 årene jeg har vært aktiv(1-5 dager/uke), har jeg bare møtt ca 50 av disse. Klubben har ikke, og bør ikke ha, rapporteringsplikt. Politiet har ingen mulighet til å sjekke dette, untatt ved nye søknader. Det er et beklagelig faktum at det av ca 30 000,- bare er ca 2000,- som skyter aproberte stevner pr år. Det er nok mange til som er aktive på klubbtreninger og-konkurranser, men flertallet er nok "samlere".
  14. Dette høres fantastisk ut. Jeg er leder for en klubb med ca 200 medlemmer, vi har 40-50 rekrutter hvert år. Jeg ser bare det at de som kjøper billigvåpen, sparer ennå mer, de slutter rett og slett å skyte, eller bytter våpen relativt raskt. De fleste ser vi aldri igjen. Jeg er sterkrt tilhenger av at våpen er individuellt, og har med personlige preferanser å gjøre, og lar alle ta sine egne valg. Jeg bare observerer at det er vanskelig å skyte 10- 20 000 skudd, med et våpen man ikke trives med. Lykke til!
  15. Dersom du er litt mobil ville jeg ta med Stenvaag i Asker, Landrø i Lillestrøm, Børselars på Dal, Jaktdepotet i Drammen og Winge i Moss.
×
×
  • Create New...