Jump to content

Patronola

Members
  • Posts

    150
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Patronola's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det noe nytt rundt felt/spesialfelt NM 2017? På skyting.no står det at Mysen skal arrangere spesialfelt i august, er det fastsatt noen dato? Er det ingen som har tatt på seg felt NM ennå?
  2. Har forsøkt å legge inn et bilde av ladetabellen fra parabellumkatalogen i galleriet under håndvåpen her på kammeret. Hvis du vil ha den på mail så send meg en pm med mailadressen din så sender jeg den til deg.
  3. Nå er det vel ikke diopteret rifleskytterene skal fokusere på, men på kornet..... ca 70-80cm fra øyet
  4. En synstest klarer nok de fleste optikere, men når det gjelder valg av skytebriller og ikke minst valg av styrke i glass så ville jeg tatt kontakt med Jan Brekke i Arendal. http://www.skytterbriller.no/ https://www.facebook.com/Skytterbriller ... 220293672/
  5. Nå er det vel ennå 2 uker til påmeldingsfristen går ut. Jeg skal delta, men klubben min har ikke sendt inn påmelding ennå ser jeg. Sikkert flere klubber som venter til litt nærmere tidsfristen før de sender inn påmeldingsskjemaet.
  6. En tunet S&W liker jo best Federal hetter når det er snakk om centerfire kalibre. Hva med en 22lr? Hvilken 22lr patron er best egnet til et tunet S&W avtrekk?
  7. Er det noen her på kammeret som har erfaring med montering av rekylfjærstang med buffer på Pardini GT9 - 6"? Bruker man den originale rekylfjæren eller må man ha en ny rekylfjær?
  8. Brownells har blanks, men ikke +40mm http://www.brownells.no/epages/Norge.sf ... /787037940" target="_blank
  9. Søk på en .22 matchpistol uten å oppgi fabrikat. Skriv I søknaden at du har planer om å kjøpe den hos en forhandler I Norge og at du ikke har oppgitt fabrikat fordi du vil prøveskyte flere modeler før du bestemmer deg for hvilken du vil kjøpe. Med en slik godkjent søknad kan du få låne med deg våpen hjem for å testskyte, jeg har gjort dette selv hos både Stenvaag og Børselars.
  10. Den Norske forhandleren hadde ikke revolveren inne og leveringstiden var på over 1 år, derfor valgte jeg å kjøpe av en Dansk forhandler. Men jeg handler helst i Norge. Jeg var ikke i kontakt med den Norske forhandleren, jeg reklamerte direkte til den Danske som solgte revolveren til meg. Reklamasjonen ble håndtert proffesjonelt av den Danske forhandleren og de sendte revolveren til meg i posten.
  11. Takker for et flott NM, med en utfordrene løype. Det var ikke mange som fylte den, slik bør det være på et NM. Hyggelige folk både på standplassene og i skytterhuset. Jeg savnet standen til Børselars, det ble litt tomt uten noen salgsboder på NM.
  12. Jeg forsøkte å sende en revolver til danmark med posten i fjor, det var en reklamasjon. Fikk pakken i retur med beskjed om at posten Norge ikke sendte våpen ut av landet.
  13. Nå er startlistene klare, de ligger på: http://www.oppdalsnm.net/" target="_blank Jeg hadde noen ønsker og de har de tatt hensyn til, stor takk til arrangørene. Noen som vet om man kan få kontrollert våpnene på torsdagen?
  14. Hvis "alle" skyter med Exesse så er jo utstyret likt og det er ingen tvil om at det er den beste skytteren som vinner.
×
×
  • Create New...