Jump to content

Eivind338.

Members
  • Posts

    325
  • Joined

  • Last visited

About Eivind338.

  • Birthday 10/07/1979

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Eivind338.'s Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. tror ikke det er så gunstig å kappe mye på en 338 winmag. Børsemaker ville ihvertfall ikke anbefale det når jeg monterte demper på min 338 winmag.
  2. http://www.dirnat.no/content/500037881/ ... lv-i-Norge" target="_blank Ligner mistenkelig mye på dette bilde, bare det er speilvendt, er nok en litt forsinket aprilsnarr
  3. Tråden handler vel om han kan få bot for å kjøre me hunden løs i bilen, og JA det kan han.....
  4. Hva som ikke er riktig? Det står ingenting om egneregler for sikkring av hund, men: Karlsen og viser til paragraf 3 i veitrafikkloven: «Enhver skal ferdes hensynsfullt og være aktpågivende og varsom så det ikke kan oppstå fare eller voldes skade og slik at annen trafikk ikke unødig blir hindret eller forstyrret». Du kan jo bare prøve å kverulere med politiet den dagen du blir stoppet, men personlig ville jeg heller brukt enn 1000 lapp på bur til å sikkre hunden min med eller å betale x-antall lapper til statskassen
  5. uannsett regler så ville nå ihvertfall jeg sikkret hunden i bur e.l. både for min egen og hundens sikkerhet....
  6. Når jeg kjøpte min første rifle som 16 åring hadde jeg ikke med verge, men det er jo 17-18 år siden så det kan jo ha blitt innskjærpinger siden den gang.
  7. http://avisenagder.no/index.php?page=vi ... etID=17068" target="_blank Hva er en voksenrådyrbukk?
  8. http://avisenagder.no/index.php?page=vi ... etID=17083" target="_blank" targe>t="_blank Ulovligjakt i Flekkefjord
  9. di skriver ikke noe om at det vandrer flokker på over en million gnuer og sebraer i samme område som løvene å gepardene også jakter på.....
  10. Skøyt min første hjort på onsdag. Var ei kolle på ca. 40 kilo. Hadde kun sittet ett par min. på post når den kom som ett skudd, men den bremset litt på ca 30 meter å da smalt det
  11. Ikke så langt fra vei, men den veien ligger midt i ett boligfelt med rekkehus og hvitmalte gjerder og porselensfigurer på de velstelte plenene, men man vet nå aldri. Ellers var det ganske opprevet på innsiden av det hullet på bildet (men også en kule kan jo gjøre det etter en tur gjennom bein og sånnt) og eventuelle åtselsetere må ha vært veldig kjappt på stedet, da det kun hadde ligget noen få timer når det først ble funnet (vomsaft marinert kjøtt begynner vel å stinke rimelig kjappt i dampende varm juli-skog?). Når jeg fant det på morgenturen luktet det friskt kjøtt/blod og dyret var ikke stivt, når jeg var tilbake med kamera til lunchtider var det blitt stivt og det var en solid eim av råttent. Ja hvis hagene er så velstelte liker de vel dårlig hvis det står ett rådyr å gnager i seg di velfriserte buskene sine så det styrker vel bare den teorien Mange int. teorier her så slenger ut en jeg også, kan den ha blitt spiddet av en annen bukk i kamp? har lest om at lignende har skjedd med elgokser ihvertfall.
  12. på facebooksiden til kvinesdal står det at jaktfelten er utsatt til 8 aug.
  13. Har ei tikka i 338 win. mag. med en hausken standar titan demper, den er ganske lik en 3006 i rekylen, ihvertfall ikke værre.
  14. Jeg skyter med en 338 win. mag. den var å nappet meg litt i øyenbrynene hver skutt jeg løsnet når jeg kjøpte den, løsningen ble en leupold (som er vel en av di kikkertene med størst øyeavstand) og en hausken standar demper da ble den snill som ett lam og har aldri vært i nærheten av å få den i pannen etterpå.
  15. Farsund har fast stevne 1.mai, det er jo for sent nå i år men greit å vite til neste år. Tror det er en i kvinesdal om noen helger, men vett ikke nøyaktig når.
×
×
  • Create New...